Търся хора за писане на статии

spirosi

Active Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Здравейте,
Търся хора който да пишат новинарски статий за един по специфичен сайт.
Статиите освен оригинални трябва да са, актуални, точни, подкрепни с снимков и видио материал(поради естеството на сайта снимки и видео може да намерите с едно цъкане в гугъл).
Тематично разделите за който трябва да се пише са:

Видео игри: Всичко за игрите, за производителите на игри, за провеждани мероприятия, за професионални играчи, и всичко около тези неща.

Хардуеър, Софтуеър и Интересни новини от ИТ света: Всичко в насока на тези 3 неща.

Филми и Сериали: Всичко за тях, за правенето им, за премиерите им, даже лични мнения са умесни.

Книги и Комикси: Всичко за света на книгите и комиксите.


Наука: всичко ново и интересно и в тази свера.


Пак повтарям статиите трябва да са новини, не просто да вземете тема отпреди 5 месеца и да пишете за нея, това не е актуално.
Желателно е статийте да са уникални или преразказани от чуждестранни водещи медии в областа. Копи пейст от други бг медий не се приема. Самите новини трябва да са около 200 думи дълги. Необходими са от 3 до 5 теми дневно на раздел.

По-горният списък е по приоритетен ред. Най- много и най-бързо се нуждая от хора който пишат за игри ...... и по малко за останалите по реда който са изброени.

Възможно е даден новинар да пише новини в 1,2, .... до всички секций. Което значи между 3 и 5 новини за секция на ден. Съответно заплащането ще е повече, но ще трябва да покажете че сте по добри от колегите заявили желание да пишат в съответните секции.


Изкам да отбележа, че не търся единична новина или на куп за няколко дена да се напишат 20 теми и до там. Това което предлагам е нещо като редовна работа, пишете всеки ден и накрая на договорения период ( всяка седмица, всеки 2 или месец) си получавате паричките. Съответно продължавате следващия период... и така докато не решим друго.

Търся поне по 1 човек за секция. При повече от 1 желаещ, по добрия печели.За първите 2 раздела, вероятно на първо време ще пишат по 2ма човека, или хора готови да генерират по над 6 новини дневно.

Когато предлагате цени, моля вземете впредвид че това не е работа за ден 2 или седмица, а ако се справяте добре може и до пенсия да пишете при мен. Преценете си добре труда и това което ви предлагам, и тогава калкулирайте цените си.

Преди да се договорим окончателно искам 1 или 2 новини написани по раздела за който желаете да пишете. Съответно актуални и снимков/видео материял. Все едно вече пишете за мен, а не просто примерна тема. Събмитвате темата тук или с темата на лични тук или в скайп ми изпращате линк към темата, и цената за която искате да пишете за мен.



Ако имате дооточняващи въпроси към предложението ми, ги пишете директно тук, не на лични, за да могат други да ги прочетат също, а не да пиша 5 еднакви поста до 5 различни човека. Предварително благодаря, че оценявате личното ми време, и вашето собствено.
 
От: Търся хора за писане на статии

Здравейте!
Имате ЛС
 
От: Търся хора за писане на статии

И от мен имате Лично Съобщение. Надявам се да започнем работа заедно.
 
От: Търся хора за писане на статии

статий
секций
:D

п.п. Без лоши чувства. Дано да имате читав редактор, който да преглежда статиите. Успех :)
 
От: Търся хора за писане на статии

Здравейте,
вчера Ви пратих ЛС. Днес Ви пратих примерна статия, ще се радвам да работим заедно.
 
От: Търся хора за писане на статии

На този етап събрах необходимите ми хора и набирането за сега спира до тук.
Благодаря на всички.
 
От: Търся хора за писане на статии

Ако при добре свършена работа ми гарантираш заетост до пенсия и осигуряване, ще ти пиша и за SuperMario. Пиши ми на ЛС, понеже съм newbie.
 
От: Търся хора за писане на статии

Доста съм компетентен по всичките теми с изключение на книгите и комиксите, имам опит и с писането на статии.Ако се освободят места, моля пишете на ЛС.
 
От: Търся хора за писане на статии

Доста съм компетентен по всичките теми с изключение на книгите и комиксите, имам опит и с писането на статии.Ако се освободят места, моля пишете на ЛС.

Трети ред, шесто място.
 

Горе