Търся хора с въображение и перфектен английски за написването на няколко текста

dnc

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
20   0   0
Намерих хора с въображение и перфектен английски за написването на няколко текста

Здреавейте,

заглавието общо взето казва почти всичко, но нека поясня:

Ще ми се да работя с хора с въображение и креативен стил на писане, става въпрос за написването на различни по вид текстове, а именно:

1.Текст за категорията "About us" и "How it works" - тук Вие ще си кажете цена

2.Кратки описания на продукти (дигитални ) 2-3 изречения ( в случая ще дам повече подробности на ЛС, както и примери ) - тук ще се договорим

3.Написването на стандартни статий за блог на определена тематика с дължина 300 - 500 думи - тук също Вие ще си кажете цената

Към всички проявили интерес, моля прочетете :)

До момента съм работил с няколко човека от форума и винаги съм оставал много доволен от написаното, пускам темата защото смятам, че е редно да се дава шанс на всички, никога не се знае какво може да излезе от храста.... ( хора с който съм работил преди да се чувстват добре дошли, може да работим отново )

Моля всеки заинтересуван да ми зипрати на ЛС или имейл ( [email protected] - хора с онлайн магазини да не ме спамят ) един текст за да добия представа за стила Ви.

Без изпратен текст на ЛС или имейл няма да отговарям, дори ако сте братовчед на Ърнест Хемингуей

Плащане чрез ПейПал само....

Работата може да бъде за по дълъг период, например по една статия за блога седмично.

Поздрави и хубава вечер

Последно редактирано:
От: Търся хора с въображение и перфектен английски за написването на няколко текста

Супер 37 преглеждания и нищо, постарах се да отговоря на основните въпроси и да си спестим време но...... другия път като търся нещо пускам 2 реда с недомлъвки, поне някое ЛС ще дойде. :)

П.С надявам се някой да се престраши или всички текстописци са в отпуск?

Лека вечер

Горе