Търся човек за въвеждане на информация в онлайн магазин

HiJack

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте на всички,

Имам нужда от помощ при въвеждане на продукти в онлайн магазин. Информацията, която трябва да въведете е налична (т.е не се търси из нета) под формата на HTM файл, който всеки от вас може да го отвори с любимия си браузър, като за нуждите на магазина ще трябва да се организира в табличен вид. Разбирайте COPY от .HTM файла и PASTE в ексел-ски файл. Ще получите примерен екселкси файл с въведени 10 продукта, по които да се водите.

За всеки продукт се въвежда основна информация:

Име на продукт
Продуктов код
Описание (един ред описание, което също е налично)
Категория (категориите са 2, въвежда се число)
Снимка (1 единствена снимка, като в работния .HTM файл има линк към снимката, отваря се в нов таб и трябва да се свали. Всички снимки се съхраняват в папка и се записват с продуктовия код на модела в .JPG формат)
Цена

Тъй като става въпрос за техника към всеки продукт се въвеждат допълнително около 15 реда(ексел клетки) с техническа информация.

Може би изглежда доста трудоемко, но още веднъж повтарям, че цялата информация е налична, което спестява доста време в търсенето й, и в 99% от времето се налага да правите COPY/PASTE. Продуктите, които трябва да се качат са около 500.

Работата е подходяща за всеки с малко повече свободно време. :) Веднъж наберете ли скорост, според мен, 10 продукта ще може да ги обработвате за не повече от 20 мин. Моля всеки заинтересован да ми пише на лично с предложение за цена на коректно въведени 100 продукта. Плащам чрез най-удобния за вас метод. Препоръчителен срок на изпълнение - до края на месеца, но няма да е фатално и да го прескочим.

Благодаря на всички отзовали се предварително!

Поздрави!
 
От: Търся човек за въвеждане на информация в онлайн магазин

Ако е само ХТМЛ към ексел, за 250 лв мога да го направя за всички продукти. За 3 дни.
Плащане банков превод.
 
От: Търся човек за въвеждане на информация в онлайн магазин

Дай пример 2 стотинки на клетка взимам на ред 30 стотинки. Може да ми пишеш на лична. Изпълвявам част плащаш част и така на три пъти ако си съгласен пиши
 
От: Търся човек за въвеждане на информация в онлайн магазин

Здравейте отново,

Отговорил съм на всички ЛС.

garnet и borivan - благодаря ви за предложенията, но мисля, че се спрях на друг кандидат!

В случай на промяна ще направя UP на темата или ще се свържа с Вас на лично.

Лека вечер на всички!
 

Горе