Търся човек за добавяне(въвеждане) на продукти в Opencart

Force

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Търся човек за добавяне на 80 продукта в англоезичен онлайн магазин, базиран на опънкарт. Ще се добавят по 8-9 снимки на продукт + информация, като снимките ще Ви бъдат предоставени от мен. Какво се изисква от Вас:

- Да напишете заглавие
- Да напишете Meta Tag Description и Meta Tag Keywords(Колегите, знаещи английски са с предимство)
- Да напишете описание на продукта
- Да напишете Product Tags
- Да посочите модела на продукта
- Да качите заглавна снимка
- Да качите по 8-9 допълнителни снимки на всеки продукт.

Нещата с описанието не много сложни, защото при добавяне на нов продукт, характеристиките се копират от друг сходен такъв и се променят само някои данни, по които се различава модела. Аз качвам един продукт средно за 4-5 минути, без да си давам много зор. Тоест 80 продукта може да бъдат качени за 7 часа(колкото един работен ден). Не изисквам крайни срокове - можете да качвате и по 1 час на ден и за една седмица да сте готови. Цената, която предлагам за услугата е 80лв. - по 1лв. на продукт(мисля, че е добра, понеже гледам че другите колеги дават по 20-30ст. на продукт). Държа на качествения събмит и описанията да нямат правописни/пунктуационни и граматически грешки(Както писах и по-горе, предпочитам да работя хора, които знаят езика).

Заинтересованите да се свържат с мен на ЛС.
 
От: Търся човек за добавяне(въвеждане) на продукти в Opencart

Описанията трябва да са на английски, но общо размера на свободния текст, който трябва да се пише от Вас е около 2 изречения. Тоест то е само като въвеждащ текст. Този текст първо се пише в Meta Tag Description-а и после се пейства и в началото на описанието на продукта. Останалата част от описанието е като тип характеристика и се копира от друг сайт.
 
От: Търся човек за добавяне(въвеждане) на продукти в Opencart

Аз съм навит, обаче до сега не съм добавял продукти в опенкард и ако искаш да направим един тест и ако ти хареса да се заема?
 
От: Търся човек за добавяне(въвеждане) на продукти в Opencart

Ако още търсиш човек за развитие на фейсбук страници, ми пиши. :)
 
От: Търся човек за добавяне(въвеждане) на продукти в Opencart

Здравейте, интересува ме предложението ви за работа, но не мога да изпратя лично съобщение. Работила съм на същия принцип в сайт за интериорен дизайн на английски език. Текстът беше предварително зададен, променяха се единствено първите 2-3 изречения и се добавяха Meta Tag Description, Meta Tag Keywords,тагове, ключови думи, снимки, вграждане на линкове и т.н. Предполагам, че се справя със задачата.
 
От: Търся човек за добавяне(въвеждане) на продукти в Opencart

Намерих си човек. Благодаря на всички за проявения интерес! Поздрави!
 

Горе