Търся човек за изграждане на Wordpress сайтове

От: Търся човек за изграждане на Wordpress сайтове

Е как полека... Та това което чета е толкова смешно, че са малко смайловете... И пич, по-полека с определенията, кой мишкар, кой не. Това не е нито по учебника за бизнес етика, нито по никой :p
Защото тук аз виждам други хора на които бих сложил определения, етикети или квото е там...
Такива които се засягат, че не са избрани за проекта и ще се пръснат от яд... виж тук съм убеден, че е така... Ето това вече е "мишкарска" работа.
Не мислите ли, че доста се отдалечихте от темата :)
Мислите ли, че това е ще допринесе за допълнителната ви репутация хахаххаах....
Голям смях.
Спирам да си губя времето с вас хейтъри :)
Хубав, спорен ден...
 
@uphero, пич внимавай с определенията, че някои се избиват за 50-100 лева да сетъпват и настройват един WP цяла седмица. :)

Темата е ясна. Въпросът бе да стигнем до тези велики задания и възнаграждения, за да може още в началото да не се губи времето на хората, които работят над тези суми. Не сме хейтъри. Хейт е да ти се сипе без причина. Тук има няколко. ;) Нарича се тролене, но това е форумната среда, особено ако има и провокация. И нея я има, ако се питаш. :)
 
От: Търся човек за изграждане на Wordpress сайтове

Така, виждам че пак се говори по темата :)
Оценявам знанията и времето изкарано пред WP и както виждате не съм дал бюджет умишлено... Очаквах вашите предложения на база, първоначалните изисквания, който не бяха от най-точните, но ги имаше. С хората, които ми направиха впечатление съм провел разговори, разменили сме един куп мейли и съм дообяснил какво се иска, на базата на което предложиха и цени.

В момента както казах работя с един човек оттук, мисля за сега се разбираме чудесно.
Все пак нека да се замислим и над това един проект да е конфиденциален. Как би се получило, ако бях дал всичко :)

Относно вижданията ми за работата, времето усилията и пр. съм напълно запознат. Преди да намеря човек, сам разработих сайта, не ми е отнело над 7-8 часа, като се има предвид, освен инсталиране на WP, модули и прочие съм направил не една промяна по кода - php, css, html.

Относно мен, нека да кажа, че се занимавам над 15 години с изграждане на сайтове, дигитален маркетинг, консултации и каквото се сетите в тази област.
Причината да търся човек е точно това, много хора ме свързват с направата на сайтове и искат това от мен. Аз вече съм в друг етап и нямам времето да го правя.
В търсенето ми имаше нещо много важно - търся човек с който по принцип да работя :) Знаете, че работейки с един, двама души комуникацията се улеснява :) отнема по-малко време, знаеш на какво можеш да разчиташ или не.

И винаги съм готов за нови запознанства, предложения, идеи и съвместно сътрудничество :)
 

Горе