Търся: Търся човек за изработка на дизайн и интеграция в PHP сайт

Vladislaw

Active Member
Рейтинг - 87.5%
14   2   0
Търся човек, който може да направи модерни дизайни с ChatGPT в HTML и CSS, а след това да го навърже към готова PHP тема, която вече съдържа нужните PHP кодове и функционалности.

Аз ще предоставя:
  • готова съществуваща тема с PHP код
  • насока как искам да изглеждат новите дизайни
Търся човек, който:
  • може да изработи красив и изчистен HTML/CSS дизайн
  • може да използва ChatGPT като помощ при създаването на дизайна
  • след това да върже новия дизайн към съществуващата PHP тема
  • да прехвърли правилно PHP кодовете, функциите и структурата в новата визия

Ще ми трябват около 5 теми, който да включват по около 5-6 страници (index, checkout, cart, category, product, page).

Търся човек, който може да направи модерни дизайни с ChatGPT в HTML и CSS, а след това да го навърже към готова PHP тема, която вече съдържа нужните PHP кодове и функционалности.

Аз ще предоставя:
  • готова съществуваща тема с PHP код
  • насока как искам да изглеждат новите дизайни
Търся човек, който:
  • може да изработи красив и изчистен HTML/CSS дизайн
  • може да използва ChatGPT като помощ при създаването на дизайна
  • след това да върже новия дизайн към съществуващата PHP тема
  • да прехвърли правилно PHP кодовете, функциите и структурата в новата визия

Ще ми трябват около 5 теми, който да включват по около 5-6 страници (index, checkout, cart, category, product, page).
добре бе Влади , мързи ли те или нямаш време да го направиш сам?

имаш някакви много странни изблици ...... разбира се, че ИИ ще направи много по-добър дизайн от всеки един дизайнер!!!

Ще се съглася с теб при две условия:
- Ако сравняваш със средностатистическия дизайнер в България. Факт, Opus 4.6 + https://github.com/anthropics/claud...ontend-design/skills/frontend-design/SKILL.md ще се справи по-добре. Съдя по моя опит с въпросните.
- Ако е вече изграден професионалист, коЙто използва ИИ за да автоматизира работата си.

Хакаш му 5-те файла, пишеш "искам красив и изчистен дизайн" и се наслаждаваш на резултата... 🤭

Хакаш му 5-те файла, пишеш "искам красив и изчистен дизайн" и се наслаждаваш на резултата... 🤭

Аз бих предложил да вземе 5-10 популярни WordPress Woo сайтове по вертикатлите, които търси и да ги обърне в php. Ако този велик бекенд има добра документация е работа за 30 мин.

Така или иначе на ИИ му липсва детерминизъм и ще са достатъчно различни. Все пак идеята е да не са 1 към 1.

Аз бих предложил да вземе 5-10 популярни WordPress Woo сайтове по вертикатлите, които търси и да ги обърне в php. Ако този велик бекенд има добра документация е работа за 30 мин.

Така или иначе на ИИ му липсва детерминизъм и ще са достатъчно различни. Все пак идеята е да не са 1 към 1.

Ако тръгнем да се заиграваме с АИ, то целият сайт няма да има нужда и от PHP и какъвто и да било класически бекенд. Един Firebase или Supabase (безплатен пакет) за данни и автентикации, плюс Астро с малко джаваскрипт за количката, плюс някой и друг мидълуеър за плащанията и другите работи. Шибва го безплатно на Гитхъб и ето ти онлайн магазин за без пари :love:

ПП: може и без АИ да си го натъкми човек горното.

имаш някакви много странни изблици ...... разбира се, че ИИ ще направи много по-добър дизайн от всеки един дизайнер!!!
Ще го направи кога пръдне гугутката ахаха освен разбира се в случаите, когато ти си "дизайнера".... макар, че на въпреки цялото ти ДУЕНЕ все още нищо публично не сме видяли от теб, макар и правено с помоща на АЙАЙ, нали..под твоето вещо ръководство 😝

Горе