Търся човек за малък проект.

liki123

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте, търся някой да направи един малък сайт за една местност. Сайта ще бъде от 5 страници-начало, местоположени , настаняване, туристически маршрути и галерия. Става въпрос за една слабо известна но много красива местност в Родопите. Това ще бъде един вид визитна каптичка на местността. Сайта ще бъде на два езика БГ и ЕН. Няма проблем да бъде и готов шаблон или да се използва wordpres. Просто трябва да бъде нещо подходящо, които спечели поръчката заедно ще изберем . Съдържанието ще си качвам сам, но от вас ще искам да го качите на хоста /имам и домейн имам/ . Ами като цяло е това. Ако имате допълнителни въпроси на лично. Който има желание да свърши работата, да пише на лични цена, за времето няма проблем мисля че за 2 дена могат да се направят нещата.
 
От: Търся човек за малък проект.

След като нямаш проблем да ползваш Wordpress просто го инсталирай. Почти всички административни панели на хостинг компании(даже може и всичко да са) имат такава опция.
Темата лесно ще си избереш само трябва да разглеждаш :), а за допълнителни екстри просто може да питеш и знаещите ще ти кажат кой плугин да инсталираш - все пак са много и за почти всичко :).
 
От: Търся човек за малък проект.

Здравейте, получих 18 предложения и е трудно да отговоря на всеки отделно. Печели едно момче с което и преди съм работил,/krisopak/ предложи много и интересни неща наред с приемлива цена. Благодаря на всички който се отзоваха, имам и други идеи който ще се опитам да реализирам посредством уменията на хората тук.
 

Горе