Търся човек за направата на сайт

Bokrael

Member
Търся човек, който да ми направи сайт от сорта на cars.bg без по-голямата част от екстрите му. Като статиите, автокаталога и половината екстри в търсачката. А като возила ми трябва само коли, бусове и мотори. Като трябва да има система за плащане на обявите чрез СМС, live chat (само ако купувачът е онлайн в този момент, иначе да се изпраща като лично съобщение) и да излиза на челните страници на Гуугъл при търсене. Чакам предложения и въпроси на лично съобщение. :wink:
 
Последно редактирано:
От: Търся човек за направата на сайт

Един съвет, избягвай оферти под 10 000 лв .
 
От: Търся човек за направата на сайт

Здравей,
в случая те съветвам да се обърнеш към вече утвърдено уеб студио, което да ти изработи уникален дизайн, самия код на сайта, след което да се заеме и с оптимизирането му. Имай предвид, че ще е доста трудно и ще трябва да отделиш доста средства за рекламна кампания и за сео оптимизация. Също така трябва да имаш предвид, че голям процент от хората които си търсят МПС влизат директно в mobile/cars и въобще не минава през google.
 
От: Търся човек за направата на сайт

Здравей, видях ти темата и не се сдържах и аз да те посъветвам малко .. понеже българина все разбира от всичко, нали знаеш, хаха :D

Хаха, само за коли, бусове и мотори, ами аз в карс.бг не съм виждал да продават самолети и танкове(може и да продават вече, нищо чудно) :D

Значи, имаш 2 вариянта:
1. Смали си малко изискванията и хем ще спестиш някой лев, хем ще видиш дали ще потръгне.
2. Отдели си 10-15 бона(както спомена колегата), намери ФИРМА, която да се заеме и след това отдели 1-2 години за добра оптимизация и индексиране и известност като цяло, разбира се, ако си наемеш SEO специалисти може да съкратиш времето от 1-2години на няколко месеца, но това не винаги работи.

Идеята ми е, че .. как да кажа, изглежда, че нямаш ясна бизнес идея, че се хвърляш на дълбоко - без много да си разучил нещата, което не е много добре. Може и да не е така, просто така звучи. Идеята ми е, че и да дадеш 10 бона и ПАК няма да ползваш всички опции на тази система, която си си купил (затова трябва да си направиш списък само с нещата, които ти трябват - за спестяване на пари-> най-малкото). Затова ти предлагам да обмислиш всичко, ако трябва седни и напиши всичко на един лист, след това постни обявата и тогава вече да платиш за нещо по-малко и буквално да ПРОБВАШ, да видиш на къде ще поемеш и след това да експандваш. Смисъл, ако имаш 10 Бона в излишък и твърдо си решил, няма лошо дай ги, но мисля, че може да спестиш малко.

Смисъл, това си мое мнение, не го приемай като критики или заяждане :)
 

Горе