ВAЖНО: Нaмерих човек зa нaписвaнето нa текстa зa кaузaтa. Блaгодaря нa всички зa помощa.
Здравейте колеги,
Търся човек за писане на кауза. Самата кауза трябва да бъде събрана в кратко описание около 1 стр. формат А4 не повече. Да предположим, че няма да увеличите шрифта на 45 px и да се окаже, че страницата е запълнена с 15 думи
Това го казвам в рамките на шегата, защото не знам колко точно символа събира една страница и самия текст няма конкретно изискване. Предпочитам да е кратък и ясен. Мисля, че над една страничка вече става безинтересно и се губи интереса. Бих желал с кратко и ясно послание да грабнем хората, за да помогнат.
Идеята на тази кауза е за събиране на средства.
Описанието може да съдържа няколко ключови изречения, които ще обсъдим след като получа вашите оферти.
Оставам на разположение за въпроси и коментари. Изпращайте ми вашите предложения на лични.
Поздрави,
Велев
Здравейте колеги,
Търся човек за писане на кауза. Самата кауза трябва да бъде събрана в кратко описание около 1 стр. формат А4 не повече. Да предположим, че няма да увеличите шрифта на 45 px и да се окаже, че страницата е запълнена с 15 думи

Идеята на тази кауза е за събиране на средства.
Описанието може да съдържа няколко ключови изречения, които ще обсъдим след като получа вашите оферти.
Оставам на разположение за въпроси и коментари. Изпращайте ми вашите предложения на лични.
Поздрави,
Велев
Последно редактирано: