Търся човек, за работа......

liki123

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте, търся човек да помогне срещу заплащане да купя готов темплейт, като го инсталира и настрой на хоста. Аз смятам да си качвам съдържанието, което е налично. Всъщност сайта вече работи но смятам да сменя шаблона, става въпрос за травел сайт. Очаквам предложения на лично, до 23.03. вечерта. Тогава ще се и чуем с човека да уточним детайлите. Препдолагам че за повечето от Вас това е лесна работа, така че очаквам предложения.
 
От: Търся човек, за работа......

За статичен сайт ли става въпрос, някакъв CMS или някаква custom система? Дай-малко повече инфо на тук или на лично, за да мога да изпратя конкретна оферта.
 
От: Търся човек, за работа......

Би било хубаво да дадеш повече информация за сайта. Както колегата написа по-горе - готова система ли е, Вие ли сте я правили, динамичен или статичен е сайтът ?
 
От: Търся човек, за работа......

Търся човек да ми ремонетира колата.
Няма марка, понеже Вие тука ремонтирате всичко от Трабант до последния модел на БМВ.
 
От: Търся човек, за работа......

Благодаря на всички които писаха на лично. Реших да свършим работата с frukt0 човека сподели идеи който смятам че ще паснат на проекта.
П.П Който е имал интерес и въпроси относно проекта е писал на лично, отговорил съм на всички въпроси. А относно трабанта какво да кажа "Трабанта си остава трабант."
 
От: Търся човек, за работа......

Ами да ама с тази структора на въпросът, не става въобще ясно какво питаш. Което път значи, че не си научил как да се изразяваш и да си задаваш въпросите, тоест ти си клиент по смисъла на това, че имаш пари, а не че ти е интересен проекта.
Трабанта се ремонтира по един начин, БМВ-то по съвсем друг, най - вероятно много по - сложен.
Ако проекта/сайта/както ти е там е WordPress базирано е едно, ако е Joomla - друго, ако искаш да се дописва и пише на DreamWeaver или каквото е там трето.
Според мен си изгонил доста разбиращи потребители така, понеже няма как да се ориентират и да познаят свойте умения в твоята тема/въпрос/

Предполагам ако примерно караш БМВ 740 от новите (само пример) няма да ходиш да се пазариш с механик от официалния сервиз на Москвич, да ти го сервизира.
 
От: Търся човек, за работа......

Аз всеки път повтарям, че това са хора, заслужаващи предупреждение и следващия път бан. Праснал 5 думи на кръст, трябва ми някой за нещо, ако ви интересува елате да пием по ракия и да обсъдим.

Ако си беше написал обявата както трябва, със сигурност щеше да получи много повече и по-адекватни оферти. Не виждам смисъла 100 човека да му пишат едни и същи въпроси и да отговаря на всеки, като може да напише всички в обявата и да му напишат на лично 10 човека, но да са хора, които са точно за работата.
 
От: Търся човек, за работа......

Аз му писах на пича и ми стана ясно, че не е много наясно какво иска и че евентуално работата ще е много повече, отколкото описва и реших да не си губим времето, защото само видях колко лаконично беше ЛС-то което ми прати. Дано свърши работата, ама имам леки съмнения. Както и да е. Успех.
 

Горе