Търся човек за развиване на ФБ страница

Philip

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Така... значи :)

Facebook страница на туристически сайт, българска аудитория. В момента феновете са малко под 700 души. Търся човек, който да ги увеличи. Заплащане след свършване на работата, който от форума е работил с мен може да потвърди коректност. Моля, изпращайте оферти на ЛС. Нямам претенции за мъже / жени, но искам да са българи.

Начин на плащане - лично (ако е в София), ePay.bg, банков превод.

Като срок нека да сложим 25 ноември, петък. Запазвам си правото да не приема нито една от дадените оферти. Ако приема някоя оферта преди крайния срок ще пиша в темата, за да не ви подвеждам. Това не обезсмисля другите предложения, ще имам предвид всички.

За контакт - ЛС тук, skype: filip_dudin, e-mail [email protected]
 
От: Търся човек за развиване на ФБ страница

Таргет 2500 души. Е, при добра цена може и 25 000, но все пак съм реалист и не го очаквам :) Колкото до бюджета - той не е 20 стотинки, но точно за да имам избор искам предложения с оферти.
 
От: Търся човек за развиване на ФБ страница

Страница или група? Дай на ЛС да я видим, както и цена. Плюсът е, че вече е готова и развита. Минусът, че не е страницата, направена за въпросния ми сайт. Ще чакам инфо :)
 
От: Търся човек за развиване на ФБ страница

Каква оферта давате, ако Ви набера 2500 фена?
Смисъл пишете ми на ЛС с цената.
Поздрави,
Симеон
 
От: Търся човек за развиване на ФБ страница

Симеон, изглежда трябва да уточня нещо. Аз съм клиентът. Аз купувам. Вие продавате, следователно трябва да можете да определите колко струва трудът Ви. Ако не сте в състояние сам да прецените това, то как аз да имам доверие в стойността на услугата, която предлагате?

Но, за протокола - давам 5 лв за 2500 души. Доволни? Не мисля. Точно затова съвсем ясно казах - пращайте ми ЛС с това, което предлагате. Брой фенове (според лимитите ви - един може да има в "обсег" общо 500 човека, друг може да има 500 000), приблизителен срок (той не е решаващ) и цена.
 
От: Търся човек за развиване на ФБ страница

Намерих и ангажирах изпълнител чрез форума, поръчката е затворена. Ще пиша пак при следваща поръчка :)

Благодаря на всички отзовали се!
 

Горе