Търся човек за развитие на ФБ страница.

Force

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Притежавам фен страница със 35хил. фена за определена марка продукт в сферата на модата и аксесоарите. Страницата е тип онлайн магазин, където се качват ежедневно снимки на продуктите на съответната марка. Когато пуснах страницата, рекламирах интензивно и имаше доста продажби. Последните месеци продажбите намаляха, понеже не мога да пускам платени реклами и рийча спадна след поредните промени. Продуктите се предлагат само във страницата, нямам онлайн магазин или друг сайт за тези продукти.

Офертата ми към Вас е следната: Правя Ви модератор на страницата и чрез Ваши техники ангажирате колкото се може повече потребители, което ще доведе по голям интерес и следователно повече продажби. Продуктите ми са на едни от най-добрите цени в България, така че проблеми с конкурентноспособноста нямаме. За всяка продажба Ви давам 10% от стойността на покупката(продуктите ми варират на цени от 250 до 450лв).

Тоест ако предположим, че на ден отделяте по по няколко часа и за всяка седмица има по три продажби на средна стойност 300лв, това прави 90лв. на седмица или 360лв. на месец. Хубавото е, че всичко зависи от Вашите усилия и умения - колкото повече продажби - толкова по-голяма печалба за Вас.

Офертата прилича на афилиейт, но не е такава, защото рекламата и продажбите ще се извършват само в страницата. Това се дължи на факта, че не поддържам големи наличности от предлаганите продукти и се изчерпват бързо.
 
Последно редактирано:
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

може ли линк на страницата на лично.приявявам интерес
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Мога да започна веднага :)
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Желателно е да кандидатстват хора с предишен опит в сферата на социалните мрежи, такива които са развивали фен страници/групи или са работили в сферата на търговията. Все пак бизнес културата и етиката играят важна роля, когато Клиента изгражда представата си за нашата работа. Ето и някои условия за работа:


1. Вашите приходи изцяло зависят от продажбите. Ако няма запитвания и следователно продажби, ние по никакъв начин не се задължаваме да Ви платим за отделеното време.

2. Свободни сте да споделяте/публикувате/пишете всякакви материали свързани с рекламата на марката на продукта. Целта е да накарате клиентите да поръчват! Трябва да избягвате публикуването на странични(нетематични) материали като забавни снимки/вицове и др. понеже това само разсейва Клиентите от крайната цел - продажбата!

3. Комисионната Ви е 10% от стойността на артикула. Всички начислени комисионни могат да Ви бъдат изплатени по всяко време, когато пожелаете или през определен период от време(през седмица/месец) чрез банков превод или пощенски запис по Еконт. Всяка комисионна може да бъде изплатена 7 дена след като Клиента е получил поръчката си. Това е така, защото според ЗЗП има 7-дневен срок за връщане на закупена стока и ако клиента върне стоката преди изтичането на този срок, комисионната отпада, защото ние не сме реализирали печалба и няма как да Ви я изплатим. Това се случва изключително рядко, но все пак е добре да го споменем.

4. Ние ще Ви предоставим информация за всички продукти, модели, текстове, снимки и наличности. Има изграден план за развитието на страницата, който е препоръчително да следвате. Разбира се, можете да приложите и Ваши тактики с цел увеличаване на интереса.

5. Препоръчително е редовно да наблюдавате страницата за нови поръчки. Често Клиентите оставят запитвания от типа "как да го закупя" под снимката на продукта(публикацията), която са харесали и трябва да им се отговори бързо, за да се стигне до поръчка.

6. Почти 100% от продажбите се осъществяват чрез съобщения изпратени на страницата от Клиентите. Затова няма нужда да се притеснявате, че може да скрием от Вас някои продажби и да спестим комисионната. Посочили сме и телефонен номер за връзка, но се използва много рядко.

7. Не е желателно да споделяте снимки и връзки на модели, които не се предлагат от нас.
 
Последно редактирано:
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Имам немалък опит с развиването на фейсбук страници.Освен това работя в сферата на търговията.
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

ПОДНОВЯВАМ офертата. Нека ми пишат хора, които са готови да работят ежедневно върху страницата, а не от време да време да хвърлят едно око, да добавят две снимки и да чакат да има продажби, че да си приберат комисионната! Няма смисъл да си губим времето взаимно. А като правило слагам следното условие: давам Ви едноседмичен тестов период, през който ще модерирате страницата. Ако съм доволен от работата Ви - ще работим заедно, ако не - следващия кандидат. Това е достатъчно време за да си покажете уменията. В най-добрите си времена, страницата е правила по 15 продажби на месец(при средна цена на продукт от 300лв.), това са чисти 450лв. комисионни за Вас на месец. И тези продажби са идвали с 2-3 часа работа на ден с моите скромни умения за маркетинг и реклама. Единственото, което трябва да отделите е време и умения. Поздрави!
 
Последно редактирано:
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Имам изграден план как трябва да се развива страницата. Всички снимки, текстове и цени ще Ви бъдат предоставени. От Вас се изисква да следвате плана и всеки ден да отделяте поне по няколко часа за развитие. Иначе разбира се че е позволено да прилагате и Ваши тактики за увеличаване на популярността.

Отново да повторя: нямам нужда от хора, които ще се заемат с работата и само ще бездействат, чакайки да има по някоя продажба, за да си приберат комисионната. Искам да посоча, че аз почти вече не се занимавам с развитието на страницата, така че всичко е във Вашите ръце. Колкото повече работите > толкова повече ще спечелите. ПЛАЩАМ ЗА РЕЗУЛТАТИ!

Предишния колега, с който работихме, може да потвърди, че проблеми с плащането нямаше.
 
Последно редактирано:
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Извинявай за забавянето!
Пиши ми едно ЛС със скайпа ти за да може да говорим там по темата!
Поздрави
Maji92 :)
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Здравейте!
Ако все още не сте намерили човек, моля пишете ми на съобщение с линк към въпросната страница.
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Офертата отпада! Явно никой няма желание с два часа работа на ден, да спечели месечна сума, доста по-висока от минималната работна заплата. Колеги, не се оплаквайте от безпаричие. Това, което Ви спира е Вашият мързел и страх от неизвестното(в случая - да се информирате как се развива страница, работа с фен страници и основи на интернет търговията)
 
Последно редактирано:
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Здравейте. От скоро съм в този форум, живо се вълнувам от онлайн търговия, но съм съвсем в началото. Офертата Ви ми се струва много добра, защото имам желание да се уча и съм отговорен и сериозен човек. Темата за модата винаги ме е вълнувала, така че тук ще върша нещо, което харесвам и от което разбирам. Бих желал да опитам да се заема със страницата и да видя какво мога. Това ще бъде много добър начален старт за мен като опит. Ако офертата още е актуална и имате желание да опитаме да работим заедно, ще се радвам да ми пишете. Нe пиша на лични, защото още нямам право, трябва да имам над 6 написани коментара. Скайп: stenly_-bg1 Поздрави!
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Здравейте,

Актуална ли е все още офертата?

Поздрави,
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Здравейте, надявам се, че офертата все още е актуална.
Интересувам се от Вашата обява и съм убедена, че мога да Ви бъда полезна.
Имам опит в създаване и администриране на страници, поддържам няколко такива, създавам събития и се грижа за фен страница.
Мисля, че опита ми, както и факта, че съм много комуникативна и отговорна личност, ще са предпоставка за успешното развитие и на вашата страница.
Ако имате интерес, моля, не се колебайте да се свържете с мен на адрес: ddermendjieva @ mail.bg

Поздрави!

Добрина Дерменджиева
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Здравейте,

Имам 5 годишен опит с фейсбук страници и групи и собственни такива, както и опит в продажбите и бих искала да се възползвам от офертата ако още е валидна.
Ако имате интерес моля свържете се с мен на skype blue7772.
 
От: Търся човек за развитие на ФБ страница.

Офертата НЕ Е актуална!
 

Горе