Търся човек за създаване на база данни

Christof

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, търся човек, който да създаде база данни от дискотеки, нощни денс клубове, танцови училища и академии и всякакви други видове танцови институции от цял свят. Базата данни трябва да съдържа име, уебсайт (или фейсбук страница, ако нямат уебсайт), имейл и физически адрес. Броят на обектите ще бъде различен спрямо броя на населението на съответната държава, като това не важи за някои от азиатските и африканските държави (ще ви дам точен списък с държави на които да наблегнете и с такива за които да отделите по-малко време). Давам България като пример: За БГ са достатъчни около 40-50 обекта (най-много).
Заплащането което предлагам е 10 стотинки за обект. Ако имате обекти за които сте добавили кратко описание и капацитет (брой учащи или брой клиенти), тогава заплащането ще бъде 20 стотинки на обект. Аз лично работя доста бавно, но за 5-6 часа направих база данни от 150 обекта. Повечето хора биха го направили за двойно по-малко часове. Почти всяка държава си има поне по един сайт който съдържа имената на всички обекти и това прави работата много лесна. Лично за мен работата е супер досадна, но предполагам, че има хора които така или иначе цял ден стоят пред компа и за тях няма да е такъв проблем. Има и много глобални сайтове, които съдържат инфо за почти всички обекти в развитите държави. Най-големия от тях е www.yelp.com.
Работата е подходяща за жени в майчинство, но всеки който има желание може да се възползва. Ако желаещите са повече от един ще избера този за който сметна, че ще свърши работата най-качествено. :)
 
От: Търся човек за създаване на база данни

Здравейте, интересувам се от работата, но не мога да пиша на лични с повече информация. Моля за имейл, на който да Ви пиша. За съжаление все още не мога да си оставя имейл тук.
Поздрави!
 
От: Търся човек за създаване на база данни

Здравейте,

Работя предимно по такива проекти. Имам богат опит и рейтинг в чужд сайт. Нов потребител на форума съм и не мога да пиша ЛС. Ако имате интерес, моля свържете се с мен на имейл: kris89 (@) mail bg

С уважение!
 
От: Търся човек за създаване на база данни

Здравейте!
И аз се интересувам от този проект. Нямам необходимия брой постове и не мога да пиша на ЛС.
Оставям и e-mail за всеки случай, ако решите да се свържете с мен: nadiagancheva82/@/gmail.com
 
От: Търся човек за създаване на база данни

Благодаря на всички за проявения интерес. Всеки, който иска да кандидатства за този проект, може да ни изпрати своето CV на имейл [email protected]. Не планувах да изискваме CV, но при положение че желаещите са повече от един, това е най-добрия начин да изберем подходящия човек. :)
 

Горе