Търся човек който да ми оправи домейна и хоста

ZzZaPyr

Member
Имам домейн в годеди и хост в ДИЕКС , ама не мога да насоча домейн-а към хоста , ако има някой пич , нека ми пише да му кажа Юзър и пасс да ми ги настрои ;) , И да не си мислите че ще ги кажа на всеки , има 4-5 човека от форума на които бих се доверил ;)
 
Хехехе а що просто не попиташ как се прави и не се научиш? Винаги ли когато си вземеш домейн ще питаш някой да ти го настрои?

1. Питаш си хостинга за DNS сърварите(то даже трябва да ги пише някъде)
2. След това аддваш домеина в панела на хостинга(за да знае че ще го хоства)
3. Отиваш в GoDaddy, Manage my domains, кликаш на домейна, после кликаш под Name Servers на някой от сървърите и адваш DNSите които са ти дали от хостинга :)
 
То аз съм го бил направил правилно , ама е имало някакъв период на изчакване докато го пренасочат и т.н. Кой да чете... :)
Благодаря все пак и на двама ви ;)
 
ZzZaPyr каза:
То аз съм го бил направил правилно , ама е имало някакъв период на изчакване докато го пренасочат и т.н. Кой да чете... :)
Благодаря все пак и на двама ви ;)
Мда, период за изчакване между 24 и 48 часа за обновяване на DNS сървърите от ICANN. Понякога при мен отнема не повече от 3-4 часа :)
 
Да поякога става и за 2-3 часа. А я аз да попитам тука з да не отварям нова тема. Понякога в GoDaddy ми иска някакъв пин. От къде да го взема и за какво ми е?:)
 
пина си го въвеждаш/ сменяш от последнто меню(не съм абсолютно сигуре но там някаде беше - маи при данните за собственика) с настроики за акаунта по принцип ти трябва ако звъниш по телефона за да знаят че си ти

домеините при Godaddy прехвърлят бързо само поняко се бавят (веднъж си го чаках почти 72 часа - ееничен случай за 2 години)
 

Горе