Търся човек, който може да работи с HTML 5 игри (Повече инфо в темата)

monefff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
88   0   0
Здравейте,

Харесал съм си няколко игрички в 1 сайт.
Предимно игрите са на HTML 5
Файловете, които са включени в част от игрите са Files Included JavaScript JS, JavaScript JSON, HTML, Layered PNG

Интересува ме следното нещо.. аз ще купя играта, и ще я предоставя на човека работещ по проекта, а той ще промени примерно разни работи по нея. Ще добави нови нива, може леко да се пипне дизайна(ако работите с дизайнер е във ваш плюс, ако ли не, може да ползваме и мой дизайнер)..Ще се добавят реклами в играта и т.н.
(Ако дори може да пишете игри от 0лата, също е добър плюс)

И най-важното, което идва..
Игрите трябва да бъдат експортнати за Facebook и Flash(Тоест за такива Arcade уеб сайтове)..(не знам в какви точно трябва да са файловете)
За фейсбук ще искам да направи споделяния, при определени точки и т.н.
(Добавянето на играта в андроид е ОГРОМЕН ПЛЮС)

Като цяло не е много малко работата, но пък е дългосрочен ангажимент.
Ако намеря подходящ човек, който си спазва срока, умее да работи добре и на време, ще работим със сигурност в дългосрочен ангажимент.

Плащането е след свършена работа, при неспазване на срока е възможно да има корекции по финалната цена. Все пак срока си е срок. (Спокойно, не съм лош човек, и съм разбран, може да ви се наложи нещо, и ако ми пишете няма никакъв проблем)

За цена, ще се разбираме на проект, според зависи на колко си оцените труда и съответно дали ме устройва. :)

Моля пишете ми на ЛС, с проектите, които сте правили.. :)

Поздрави,
Симеон

От: Търся човек, който може да работи с HTML 5 игри (Повече инфо в темата)

И аз искам да се запозная с някой дето ги може тия работи.
Да добавя нива, интегрира Фейсбук и прочие API-та, да експортва ХТМЛ 5 и Джаваскрипт към Флаш и Джава.
И да приема пари след свършена работа.

Не знам дали ще мога да си позволя услугите му, ама поне ше поискам да му стисна виртуално ръката и да го обявя за Бог.

Горе