Търся: човек, разбиращ от CSS и WordPress

Рейтинг - 100%
38   0   0
Здравейте,

Търся човек, който разбира от CSS и WP. Трябва ми да постави едно видео на определено място в темата, но да запази добър изглед при различни резолюции. Например, с margin-top/margin-left в пиксели или проценти не става - видеото си разменя положенията.

Ако имате идеи как да стане, ще съм радостен да пишете на ЛС, че този проблем ми е като трън в очите... Плащам по банков път, евентуално може и Пейпал.

Поздрави,
Петър
 
Драсни тук линк към сайта или на ЛС, предполагам ще е нещо елементарно :)

За заплащането ако фикснем проблема, както в темата на монефф и реакцията на кретен-а :)

наградата - понеже в save-darina.org няма отворена кампания, прати ги на SOS детски селища тук http://sosbg.org/donate-now/

ПП сам се сещаш, че си пич и няма нужда да качваш платежното и да доказваш, че си ги пращал нали?

Едит:
1. Темплейта ти не е респонсив. Не знам какво очакваш да ти се показва под различните резолюции. Напълно нормално е да има такова движение по страницата след като си го дефинирал в проценти
2. Ти този код от ютюба как точно си го вкарал? През админ панела или си го брулнал в темплейт файла? Отделно на това какъв е тоя див де се появява около обджекта?
 
Последно редактирано:
От: Търся: човек, разбиращ от CSS и WordPress

Силно са самнявам да кажа нещо по-различно от Томов ама ако искаш фърли го насам да го обарам с мазните си пръсти, пък найш ли може още някой лев да дарим на СОС Детски селища (монев е пич и вече прати двадесетачката за дарение)
 

Горе