Търся човек с сайт за продажби.

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Имам едно предложение към хората със сайтове за продажби на каквото и да е.Какво предлагам аз и какво се иска от вас.
Аз предлагам доста голяма реклама на сайта ви в zamunda и още доста такива сайтове.
Какво се иска от вас.Просто да добавите една категория дрехи или спорт(ще го измислим) и аз вътре да продавам маркови маратонки и дрехи.Как ще става закупуването значи купувача плаща продукта и до 7 дни получава маратонките.Аз как ще се сдобивам с обувките.Значи имам един приятел от USA той ще ми ги праща веднага щом има поръчка той ги праща.Също ще има и проследяващ номер за сигурност и пратките пристигат максимум за 7 дни.
Хайде така хем ще увеличите и вашите продажби без да се налага да плащате за реклама хем и на мен ще помогнете.Продуктите са маркови и на доста добри цени.
Благодаря за отделеното време.:)
 
Последно редактирано:
От: Търся човек с сайт за продажби.

Пратките пича си ми ги праща с куриер висчко със стоките си ги поемам аз само през вашия сайт да си ги продавам.
 
От: Търся човек с сайт за продажби.

Е какъв е проблема да си направиш сам сайт? Има сумати безплатни скриптове и системи. Кой ще ти се занимава да ти прави страница и да ти рекламира стоките за една гола реклама дето утре може и да я няма? Ще кажеш "Нямам пари" за реклама и ще печелиш от трафика на собственика на сайта, вместо той да прави поръчки ще му изтичат клиентите.

И тази страница кой ще ти я упдейтва пак собственика на сайта ли? И какъв е проблема той да си пусне реклама "в zamunda и още доста такива сайтове"?

Ако щеш ми се сърди ама е малко баламурничева работа това. Взе ми си направи сайт, бизнес искаш да въртиш един сайт те мързи да си направиш. :)
 
От: Търся човек с сайт за продажби.

Еми защото да направиш такъв сайт трябва да имаш фирма.Иначе веднага мога да си направя.Страницата аз ще си я упдейтва.Аз имам интерес от това да пращам посещения към страницата за да имам и аз поръчки така че.............Не ти се сърдя!!!
 
От: Търся човек с сайт за продажби.

Хайде никой ли няма съгласен? :(
 
Това, че ще имаш фирма не е достатъчно за да правиш търговията! Вземи научи основните принципи. За да внесеш и продадеш дадена стока трябва да имаш документи за нея. Ако твоя приятел е физическо лице и отива, купува маратонките от някой магазин и ги праща като "подарък" за да не плащаш мито и ДДС (което пак е малко вероятно да мине, защото митничарите са затегнали контрола и отварят доста пратки и си ги облагат с мито и ДДС без значение какво е декларирал изпращача), а ти ги продаваш тук, значи си в нарушение на закона. Няма как някой да се съгласи да въртиш подобна търговия от името на неговата фирма.
 
От: Търся човек с сайт за продажби.

тоеа дто го мислиш - няма да стане!
 

Горе