Търся човек с EXCEL

varro

Banned
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги. Сигурен съм че сред вас има хора които разбират от Excel повече от мен. Имам една задачка за училище за утре. Трябва ми човек който да я направи.

Задание за Excel-ската таблица:
Въведете данни за студенти, като таблицата трябва да съдържа следните колони: фамилия, факултетен номер, месечен доход, среден успех, получава ли детски /да,не/.
Изчислете общата сума, която ще получават студентите (ако за успех над 5.50 те получават 50 лв. стипендия, за детски – 80 лв., а за доход под минималния, който е зададен в отделна клетка – 100 лв. Не могат да се получават едновременно стипендия за висок успех и нисък доход), които вземат стипендия или които имат успех между 4 и 5.50.
Изведете имената и месечния доход на студентите с успех над средния за групата или тези от специалност Икономика /във фак.номер 3 и 4 позиция е “01”/.
Направете извадка за студентите със среден успех <=5.00, чиито фамилии завършват на “ов” или тези, чиито фамилии започват с “Д” и получават детски. Направете подходяща диаграма по ваш избор към таблицата, която импортирайте в документа на Word.

Взех от един колега нещо примерно, но незнам как да го променя, ако някой от вас има желание да помогне, може да погледне примерния Excel в който трябва да се сменят нещата. http://dox.bg/files/dw?a=499fde9c30
 
От: Търся човек с EXCEL

сега ще погледна и ако мога ще помогна :)
 
От: Търся човек с EXCEL

Пиши колко плащаш и го имаш(Ако ми хареса сумата) на 2ри вечерта(Тогава съм свободен).

edit: съжалявам, не видях, че е за днес...
 

Горе