Търся човек/фирма за СЕО оптимизация на сайта ми в Лондон

Stanislavsin

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте търся човек или фирма за СЕО оптимизация на сайта ни в лондон
Държа да е с опит на Английския пазар и по-специално в Лондон в сферата на почистването

On paga
off page
Google Adwords
Social Networks

Моля ако някой може да се заеме с тази работа нека се свърже с мен и ще уточним всички детайли и заплащането за работата.
тел; 00447446141248
 
От: Търся човек/фирма за СЕО оптимизация на сайта ми в Лондон

Не знам доколко е вярно, но мисля че едни от лидерите в бранша са Бг фирма с кол-център в България. Името и беше нещо от рода на "First Online Solutions Bulgaria". Нишата е супер висока летва, с голяма конкуренция, затова смятам че вместо да се борите сами за място под слънцето нещо от рода на подизпълнител или сътрудничество с тях би бил добър избор за успешно начало. Като цяло е супер-бизнес но не е така лесно както изглежда на пръв поглед. Хората са подходили профешънъл във всяко отношение. Локейшън, райониране, разпределение на заявките за работна смяна с оглед на минимум изгубено време за придвижване от единия обект до следващия. Като пример: ако за деня имате три-четири адреса, всеки в различен квартал, нали ме разбирате?
Извинявам се ако сте се подразнили от изказаното мнение. Аз съм само един страничен наблюдател за да си позволя да Ви давам съвети. Вие най-добре ще си прецените. Приемете го просто за сведение с най-чисти намерения. Желая Ви успехи!
 
Последно редактирано:

Горе