Търся 2-3 човека за качване на продукти / обяви - дългосрочно

HyperionD

Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Привет на всички!

Както заглавието ясно споменава, набирам няколко човека с перспектива за дългосрочна и постоянна работа. Накратко казано, това е отлична възможност за правилните хора.

Характеристика:

Портал за недвижими имоти, позициониран на американския пазар.

В какво се състои работата:

Почти във всяко дадено време, разполагаме с над 200-500 нови обяви / недвижими имоти, които трябва да бъдат качени надлежно с описание и снимки в други портали / агрегатори за недвижими имоти. Принципно са едни и същи 10-15 сайта.

Изключително лесна и елементарна задача, която обаче може да бъде монотонна.

Изисквания:

- Английски език
:

Не търсим филолози, но обучението и кореспондецията (основно писмена) занапред ще бъде изцяло на английски, така че трябва да се чувствате комфортно с това.

- Компютърна грамотност:

Очевидно не би трябвало да бъде проблем за никой и няма нищо предизвикателно от тази гледна точка, но все пак се очаква да можете да създадете документ в Google Docs и разберете как да прикачите снимки в даден сайт.

- Отговорност:

Не бях сигурен как точно да формулирам това, но е изключително важно да може да се разчита на вас. Нямаме интерес да работим с хора, които "изчезват" епизодично, прогресивно влошават качеството си на работа, или не я свършват въобще след като са поели този ангажимент.

Предлагаме достатъчно гъвкавост от гледна точка на работно време и винаги бихме "влезли в положение", ако е нужно. Но ако принципно нямате сериозно отношение към работата си, или просто искате да изкарате някакви "бързи пари", е по-добре да не губим времето си взаимно.

Заплащане и работно време:

Позициите са Part-time, без работен норматив. Може да работите в подходящо за вас време, като се очаква единствено да покриете около 20-22 часа на седмица. Заплащането е $400 на месец, предварително.

Включено обучение през първият месец, където заплащането ще бъде на седмица, отново предварително. След 1-вият месец, ако се чувствате комфортно и имате желание да продължите, ще извършваме плащането предварително, веднъж на месец. След първите 3 месеца, ще преразгледаме месечното заплащане на база на представянето ви.

Ще се радвам да отговоря на други въпроси, ако имате такива.

Моля да се свържете с мен с няколко думи за вас накратко чрез:

- Лично съобщение тук.
- Skype: differentd
- Email: [email protected]

Предварително благодаря!
 
От: Търся 2-3 човека за качване на продукти / обяви - дългосрочно

Изпратих Ви мейл.
 
От: Търся 2-3 човека за качване на продукти / обяви - дългосрочно

И аз изпратих e-mail
 
От: Търся 2-3 човека за качване на продукти / обяви - дългосрочно

И аз ви писах .
 
От: Търся 2-3 човека за качване на продукти / обяви - дългосрочно

Писах Ви на имейл.
 
От: Търся 2-3 човека за качване на продукти / обяви - дългосрочно

Проявявам интерес към работата. Писала съм Ви на мейла...
 
От: Търся 2-3 човека за качване на продукти / обяви - дългосрочно

Бих искал да благодаря на всички за проявеният интерес, на този етап обявата не е актуална повече. Кандидатите вече са подбрани и предстои единствено да бъдат избрани 2-мата човека, с които ще работим.

Извинявам се на всички проявили интерес, на чиито съобщения не успях да отговоря. За съжаление се оказахме неподготвени с кратките срокове и високия интерес. При подобни отворени позиции занапред, имаме контактите на всички, които се свързаха с мен.

Благодаря
 

Горе