Търся Android Developer

nimex

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, колеги,

Искам да започна един нов и интересен проект, в основата на който стои разработването на приложение за Android TV . Знам че разликата е малка между приложения за телефон и телевизор, но предпочитам да работя с човек, който вече се е сблъсквал с тази операционна система. Приложението е насочено към филми, клипове и тв програми. Проектът не е лесен и ако не сте сигурни, че ще се справите - най-вероятно сте прави.

Повече информация бих издал единствено на лично към хората, които имат интерес в разработването на такъв тип приложение.

За цена на разработването още не съм определил бюджет, тъй като все още не съм се запознал в основи с трудността на проекта, но разбирам, че няма да е 3-цифрено число. Плащането ще става поетапно при достигане на определени milestone-и от проекта. Имам опцията дори да предложа определен процент от приходите, но като знам какви сме песимисти за новите идеи, не вярвам някой да е съгласен да работи за нещо без ясна представа за приходите.
 
От: Търся Android Developer

"разбирам, че няма да е 3-цифрено число" :D :lol: Не само, приятелю. Стягай се за четирицифрено с най-малко 2-3 отпред. :)
 
От: Търся Android Developer

Айде почна се пак със заяждането.... Моля спестете си следващите подобни коментари. Първо - нямаш си идея за какво става дума - вече и цена даде....смешна история.. "приятелю"
 

Горе