Търся Article Spinner

От: Търся Article Spinner

Power article re writer, Word Flood, но като цяло не стават :) ако ти трябва качествен контент не е работа
 
Винаги може да се допиташ до някой копирайтър за ориентировъчни цени за пренаписване на статии. Така ще ти се наложи да платиш, но пък ще имаш качествен контент.

Ахем... аз например моге да ти свърша работата. Само кажи тематика, думи и количество копия на статия.
 
От: Търся Article Spinner

колко стаии искаш да спиннеш и на какъв език
ако са английски и са до 20-30 мога да ти помогна в magic article rewriter
ще дадеш някой лев и ги имаш спиннати с около 50-55% преписване
 
От: Търся Article Spinner

Аз те съветвам да си ги правиш на ръка | така ще е най-добре иначе може да направиш грешка при употребата на дадени думи но ти си решаваш де, горните предложения относно програми ще ти свършат някаква работа.
 
От: Търся Article Spinner

Magic Article Rewriter ще ти свърши работа, но разбира се ако сам избираш синоними, а не ползваш вградения речник. Доста уникално съдържание можеш да получиш ако се заиграеш.
 
От: Търся Article Spinner

Има ли такова нещо за WP ?
Плъгин който да уникализира статията преди добавяне?
 
От: Търся Article Spinner

Има такъв плъгин, но той не променя статията, ами просто сменя някои букви с други символи, които приличат на буквите и така статията става уникална :) Но пък губиш някои ключови думи, за които можеш да се ранкнеш :) Ама в момента не мога да ти дам линк към него. Има и разни платени верианти, потърси в гоогле :)
 
От: Търся Article Spinner

Аз търсих, ама все някакви платени ми излизат, а търся безплатен вариант. Може и да си платя, ама за сега не ми се инвестира в това.
Хм, това с буквите е хитро. Примерно да сменя "а" (бг) с "a"(ен). То това мога и аз да си го направя, с филтър за ключовите думи, за да не ги бара. :)
Ама ми се струва че Г ще се поозори да индексира такова съдържание. Пък и що ли си мисля че ще зацепи за какво става въпрос... :)

Добре де толкоз ли е фатално това дублирано съдържание? Досега не съм се занимавал с дублаж, ама...
Някой има ли опит и наблюдения с разменени изречения? Примерно да хвана текста да го разделя на изречения и после да ги разбъркам и да ги прасна в WP както дойдат. :)
 
От: Търся Article Spinner

Скоро попаднах на доста добър спинър, но трябва да имаш време ако искаш да направиш нещо смислено в гоогле напиши thebestspinner - платен е.
Да фатално е. Имам опит трябва ти уникален контент и линкове. Предполагам, че ти трябва релевантен трафик. Ако имаш уникален конетен може да се пробваш и в ezinearticles.com с линк към твоя сайт с различни котви има доста артикъл директории може да ги изровиш директно от Гоогле или от форума.
 
От: Търся Article Spinner

The Best Spinner е една от възможностите и има преимуществото, че може да ползва синоними на думи, които са въвели други потребители на програмата. Така с един клик човек си спестява много работа и време. Другата възможност е Magic Article Rewriter - с негова помощ си създаваш артикълите, а с друга програма към него ги пращаш на около 800 артикъл директории! Автоматично! Доколкото ми е известно обаче - не знам дали в новите версии на програмата е така, не се променят всички нужни полета - например това на автора на артикъла. А е важно да се променя всичко - автор, заглавие, брой на думите във всеки артикъл, време на изпращане, форматиране, ключови думи и линкове. myarticletools предлага също интересна алтернатива, но досега не съм срещнал програма, която да съчетава с себе си всички полезни функции, които АЗ бих искал да ползвам
 
От: Търся Article Spinner

The Best Spinner е най-доброто решение за размножаване на статии, но ако търсиш нещо за ezinearticles по-добре си ги пиши сам.
 
От: Търся Article Spinner

The Best Spinner е най-оптималното решение. Иначе като безплатен вариант, Spinner Chief е относително добър продукт. И все пак е най-добре повечето неща да се спинват ръчно.
 

Горе