Amigo0o Well-Known Member Рейтинг - 100% 29 0 0 14 Август 2010 #1 Трябва ми CSS, HTML кодер за фиксване на няколко бъга на един дизайн под IE 7. Които е заинтерсован ЛС.
Трябва ми CSS, HTML кодер за фиксване на няколко бъга на един дизайн под IE 7. Които е заинтерсован ЛС.
J Jacobs New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Август 2010 #2 От: Търся CSS, HTML кодер ... Мога да Ви помогна, ако проявите интерес пратете съобщение за да разменим контактни данни и обсъдим.
От: Търся CSS, HTML кодер ... Мога да Ви помогна, ако проявите интерес пратете съобщение за да разменим контактни данни и обсъдим.
Amigo0o Well-Known Member Рейтинг - 100% 29 0 0 14 Август 2010 #3 От: Търся CSS, HTML кодер ... Намерих си човек които ми свърши работата, благодаря за интереса.
S Sentenello Member Рейтинг - 100% 1 0 0 16 Август 2010 #4 От: Търся CSS, HTML кодер ... Няма проблеми. Аз имах малко работа и не можах да вляза във форума за да ти пиша, но щом са ти свършили работата всичко е ок
От: Търся CSS, HTML кодер ... Няма проблеми. Аз имах малко работа и не можах да вляза във форума за да ти пиша, но щом са ти свършили работата всичко е ок