D devilx Well-Known Member 23 Януари 2014 #1 трябва ми код за 1$ от godaddy , namecheap за .NET домейн..
Green Bars Well-Known Member 23 Януари 2014 #2 От: Търся .net от godaddy или namecheap за 1$ Има за $3 до края на месеца, ама тия дни като рових за кодовене не попаднах на такива за $1
От: Търся .net от godaddy или namecheap за 1$ Има за $3 до края на месеца, ама тия дни като рових за кодовене не попаднах на такива за $1
D devilx Well-Known Member 23 Януари 2014 #3 От: Търся .net от godaddy или namecheap за 1$ Я дай нека да е за 3$
Green Bars Well-Known Member 24 Януари 2014 #4 От: Търся .net от godaddy или namecheap за 1$ Няма и за .net IAP295C - този е за .com - 2.95 FAN749 - .net за 7.49 Пробвай този: sigler199 , но не ми се вярва да работи
От: Търся .net от godaddy или namecheap за 1$ Няма и за .net IAP295C - този е за .com - 2.95 FAN749 - .net за 7.49 Пробвай този: sigler199 , но не ми се вярва да работи
D devilx Well-Known Member 24 Януари 2014 #5 От: Търся .net от godaddy или namecheap за 1$ значи трябва да сменям името на домейн, той аз притежавах преди същия домейн .COM но не съм подновил и сега не мога да си го върна.
От: Търся .net от godaddy или namecheap за 1$ значи трябва да сменям името на домейн, той аз притежавах преди същия домейн .COM но не съм подновил и сега не мога да си го върна.