Търся Web Deweloper за промени в няколко сайта (long term, part-time)

seven

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Имам няколко сайта които се нуждаят от промени (има също и разни проблеми в кода, които трябва да се оправят). Главният сайт ползва Contao , така че ако имате познания по тази платформа е предимство, но не е задължително.

За да бъдете одобрени, трябва да имате добри познания по PHP, HTML и CSS.

Работата не е голяма като количество - ще имате може би по 1-2 задачи месечно, но ако се справите добре, можем да работим заедно постянно.

Нито една от задачите няма да бъде спешна или с краен срок, така че ако работите някъде на постоянна работа или имате по-спешни задачи, нямам нищо против да се заемете първо с тях и моята да бъде отложена с 1-2 дни, но все пак очаквам работата да бъде свършена в някакъв нормален срок.

Комуникация - предимно с имейл, опционално можем да правим и среща един път месечно (ако живеете в София).

Заплащане - на всяка завършена задача. В последствие, като изградим взаимно доверие, можем да превкючим на месечно плащане, или както ви е удобно на вас.
Методи за плащане - Moneybookers, Paypal или на ръка (ако живеете в София).

Моля само за сериозни кандидатури от хора които имат достатъчно опит в сферата. Проектите не са подходящи за хора които са все още начинаещи уеб девелопъри.

Как да кандидаствате - Пратете ми CV и/или примери от ваша предишна работа на ЛС. Или просто ми разкажете над какви проекти сте работили преди това.

Приятен ден!
 
От: Търся Web Deweloper за промени в няколко сайта (long term, part-time)

Привет,
Проявявам сериозен интерес към обявата Ви, но не мога да Ви изпратя лично съобщение, тъй като преди малко се регистрирах във форума и това е един от първите ми постове. Ако е удобно, ще помоля да ми напишете имейл адреса си, за да продължим комуникацията там.
Благодаря за разбирането и спокойна вечер.
 

Горе