Увеличаване на интернет приходите ми ?

Stamenov

New Member
Здравейте !
Нека да започна от там, че аз съм момче на 19 години, ИТ ентусиаст и запален фитнес маниак. Още от 12-13 годишен започнах да правя разни сървъри за онлайн игри(wow) и продавах айтеми на други мои връстници та може би от тогава в мен се породи тоя нюх за изкарване на некой лев онлайн.
Както и да е, времето на игрите мина, аз станах "голямо момче", развих свой блог за фитнес(защото това е моята страст от 4-5 години насам), който прави около 1400 уникални посещения на ден (не е никак много, но пък не съм вложил и 1лв за реклама), всичко си правя сам, ауторитито ми е бая голямо, хората посещаващи блога ми ме имат за "гуру", което ме кефи, старая се да давам всичко от себе си и тн и тн. Наскоро тръгнах да се развивам и в Youtube, че видях че и там има бая хляб. Та да си дойдем на думата.
Тъй като в началото бях тъпо парче, гугъл адсенс ме изритаха и в последствие се присъединих към Етаргет, те са Българска версия на гугъл адсенс ако мога така да се изразя и от там и от още разни разни рекламки, които поставям по сайта си + писането на статии за други български фитнес блогове аз припечелвам по някой лев, но сякаш тия парички далеч не са ми достатъчни.
И ето, че сега започвам активно да посещавам този и още няколко подобни форума с надеждата да се обогатя и да получа съвети от "старите кучета", така че ще се радвам ако някой от вас се отзове и ми даде някой и друг креативен съвет.
Нека да кажа, че продаването на добавки не е опция(защото предполагам че това ще ме посъветвате) и така..
Очаквам да развием някаква дискусия.
Поздрави :)
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Защото през изминалите 1-2 години съм развивал сайта под мотото " И без добавки може". Тъй като аз не ползвам никакви добавки просто е немислимо да си изневерявам на принципите само за да изкарам някой друг лев. Благодаря за бързият отговор иначе, ще очаквам още предложения.
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Персонален фитнес треньор?
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Защо не станеш афилиат към някой търговец на спортни стоки? Пиши ми на лично имам нещо в предвид...
 
От: От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Защо не станеш афилиат към някой търговец на спортни стоки?

Същия съвет и от мен + регистриране на нов адсенс акаунт на името на някой твой роднина (с негово знание разбира се). Адсенса пред етъргета е меко казано за предпочитане особено след като развиваш и Youtube канал.
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

И аз съм ЗА афилейт.
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Пусни индивидуални тренировъчни програми по 50 лв, който иска да се свързва с теб и да си поръчва. Щом те имат за гуру ;)
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Българският език не е много популярен, само няколко милиона души го разбират. Ако минеш на английски има по-голям шанс за увеличение на приходите.

просто е немислимо да си изневерявам на принципите само за да изкарам някой друг лев

Не е нужно да препоръчваш определени продукти. Просто може да сложиш рекламни банери. Който иска - да щрака по банерите и ти да печелиш комисионна от продажбата (сега ти плащат на клик, което може да е по-добре, но може и да не е).
 
От: От: От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Благодаря за съвета, минавало ми е през главата, но мисля, че ще ми засекат сайта, тъй като вече един път е бил част от тяхната мрежа ?
И нали при самата регистрация има разни въпроси "били ли сте част от гугъл адсенс" и темподобни, как точно да отговоря и да замажа нещата така че да мина ?
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

И още едно - БЛАГОДАРЯ на всички, които се отзоваха. Не очаквах чак такова топло посрещане в тоя форум. От днес му ставам редовен посетител и се надявам да помагам колкото мога, както вие помагате на мен.
 
От: Увеличаване на интернет приходите ми ?

Ако ползваш същия домейн, заради който са те изритали от AdSense, може да го направят пак. Ако ползваш същите лични данни (име, адрес) - също. Може примерно да го регистрираш на името на юридическо лице или на друго физическо лице. Разбира се регистрация на фирма само заради AdSense не си струва. И гледай да запознаеш лицето, на името на което ще бъде акаунта в данъчните закони, защото после ще си развалите отношенията, ако нещо се обърка (регистрация по ЗДДС в срок 7 дена ПРЕДИ първото плащане и т.н.).
 

Горе