Продава се: Уебсайт за Филми и Сериали

Venvasion

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Реших да пусна за продажба българска платформа за стрийминг на филми и сериали. Сайта е стартиран през 2017 година и в момента получава по 100,000 уникални посещения на месец. Платформата е с уникален дизайн и притежава всички функции на една истинска платформа за гледане на онлайн филми и сериали. Добавянето на съдържание става супер лесно с автоматично генериране на заглавия, сюжет и др.

Платформата поддържа и новинарски статии, потребителски профили, филмови колекции, отделни страници от типа "Относно", "Политика за поверителност", "Условия на ползване", "Статус", "DMCA", и други.
В продажбата са включени всички неща относна сайта - Цялото съдържание (3000 филма, 160 сериала, 7000 епизода), Фейсбук страница (4900 харесвания), Дизайн и всичко останало.

За повече информация и цена по договаряне на лични.
 
Моля да ми изпратите и на мен. Благодаря предварително!
 
Е аз защо съм игнориран в изпращането на информация за сайта, който се продава? :D Защото зададох смислен въпрос ли? :D :D
 
Е аз защо съм игнориран в изпращането на информация за сайта, който се продава? :D Защото зададох смислен въпрос ли? :D :D
Мне, просто не сте искали да ви дам повече информация. На всички заинтересовани съм изпратил лично съобщение.
 

Горе