Търся: Уеб Дизайнер за Сайт

Value

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Търся уеб дизайнер, за направата на графичния дизайн на сайт. Сайта е за проект за стрийминг услуга, тип Twitch. Не е решено още какво точно ще бъде съдържанието, но докато избера човек, ще подготвя всичко като текст и страници.

Бюджета не е уточнен все още. Очаквам оферти и спрямо качеството на предишни проекти, ще преценя коя от офертите ме устройва, но искам да допълня, че проекта е сериозен и не очаквам да намеря човек, който ще вложи усилия и накрая да платя цена от порядъка на 200лв. Искам да кажа, че търся сериозен и талантлив дизайнер и съм готов да платя добре за добре свършена работа.

Между другото, не искам да обиждам никой но понеже знам какъв е манталитета на повечето членове на форумите, очаквам сега да се започне с остроумните коментари и забележки. Затова искам да напомня, че темата е изцяло за взаимопомощ. Затова ще ви помоля ако не се интересувате или смятате да споделите безплатно, своето ценно мнение, да продължите на следващата тема и да го направите там, за да си спестим драмите.

Благодаря!
 
Здравейте, тук можете да видите мои уеб дизайн проекти: https://denni.design/projects
Ако се интересувате, пишете ми на лично тук или чрез контактната форма в сайта ми.
 
Последно редактирано:

Горе