Уеб Дизайн

От: Уеб Дизайн

ами като не ти харесва никоя не те задължава да си вреш нуса тука :)
 
От: Уеб Дизайн

Така е, но пък по някаква необяснима причина го правя.

А, сетих се. Опитах се да разбера как би отговорил на някой неудобен за теб потребител.
Не останах изненадан, а в този случай изненадата можеше да бъде само нещо приятно.
 
От: Уеб Дизайн

Ами на такива като тебе човек неможе да говори нормално :) + това въобще неме засяга мисълта че дизайна не ти харесва едно нещо мога да ти кажа за дизайна много малко хора го проумяват това дизайна се прави така че да се хареса на клиента не на такива като тебе защото всеки има различен вкус и неможе да се угоди на всеки така че щом на него му харесва ти си без значение :)
А и несъм дошъл в тоя форум да се карам с хората просто дразнителите като тебе са много и се изцепват не на място за щяло и нещяло като неможеш да дадеш една стабилна критика по дизайна по добре не пиши няма да ми е мъчно че неси ми постнал поредната си тъпотия
 
От: Уеб Дизайн

... много малко хора го проумяват това дизайна се прави така че да се хареса на клиента не на такива като тебе защото всеки има различен вкус и неможе да се угоди на всеки така че щом на него му харесва ти си без значение :)....
Много погрешно.

Подробно ме мързи да съставям и да обяснявам защо точно тая картинка горе няма нищо общо с понятието "дизайн". И то не защото е грозна.
Фотошопер и дизайнер са две много различни неща. Дизайн от 1-2 книжки за Фотошоп не се учи, нито пък 10 години практика във Фотошоп ще направи от някого добър дизайнер.

Дори едно силно развито чувство за естетика не прави от някого и 1/5 дизайнер. Дизайнът се учи в специализирано училище или от купчини книги и съответна практика, не от тюториали от интернета. Такова училище в БГ за съжаление май няма, ако съдя по работата на сума ти родни дизайнери, завършили Художествената Академия.

Дизайнерът знае защо трябва да се използват точно тия цветове, защо едикоя си колона трябва да е точно толкова широка, колко трябва да е разстоянието между два определени елемента, къде трябва да се сложи тая снимка в блока от текст, трябва ли тоя бутон да има сянка или не, колко символа текст трябва да има на един ред,......... Фотошоперът понякога има някаква смътна интуитивна идея за тия неща, често - почти никаква. Да не говорим за клиента.

Аз примерно имам подобна смътна идея как се прави трансплантация на черен дроб (разбирай бая съм сръчен с ножове и всякакви хладни оръжия). Ама още не мога да го намеря тоя форум къде мога да си намеря клиент да ми плати да му направя една операцийка на частно... Ефтино ше му зема. Естествено клиентът съди за качеството на свършената работа по това дали му седи удобно новият орган и дали има главоболие след упойката, да не би случайно да съм го инсталирал на погрешното място и тем подобни... Що да се ръси за дофтор в частна клиника де е учил 6 години и специализирал поне още толкоз?!
 
Последно редактирано:
От: Уеб Дизайн

Направо нямам думи .... само глупости .... :S но щом казваш е така ;)
 
От: Уеб Дизайн

Skirov, по-добре си замълчи и слушай батко си Noke, защото точно за тебе говори.
Аз съм в web вече 10 години и още не мога да се нарека дизайнер
 
От: Уеб Дизайн

Ех, една тема да тролна и вие всичките му налетяхте. Обичам ви :)
 
От: Уеб Дизайн

Няма да слушам никой ти може и 100 години да си в уеб ама зависи от човека защо не ме накараш ти да млъкна като си от 10 години в уеб дай да видя какво повече си от мен ..... пуснал съм темата ако има желаещи за моите услуги да пишат не такива като вас дето се дървят насреща... а това което казах по горе за дизайна си е точно така тва че примерно ти правиш някакъв дизайн и го харесват 10 човека други 10 не какво ще направиш ? - ще се мъчиш да се доусъваршенстваш но колкото и да се мъчиш никога няма да направиш дизайн койдо да се хареса на 100 от 100 просто го проумей има различни вкусове различни стилове така че не ми говорете глупости
Така че си е важно клиента да хо хареса не ти защото няма ти да ми даваш парите ;)
 
Последно редактирано:
От: Уеб Дизайн

Прекалено любезно и обстоятелствено се обясних. Пред погрешната аудитория.
Чак част от ноу-хауто си споделих. Добре че няма кой да се възползва...
 
От: Уеб Дизайн

Като си толкова добронамерен направи ми една услуга следващия път се лиши от коментар става ли ?
 
От: Уеб Дизайн

Skirov знаеш ли , че в другия форум коментарите в пазара са забранени ..:)
 
От: Уеб Дизайн

Като си толкова добронамерен направи ми една услуга следващия път се лиши от коментар става ли ?
Ми чи аз се въздържам от коментари напоследък - иначе щях да изкоментирам още първия път като постна картинката... Ама като добави и глупави реплики към нескопосаната работа вече ми дойде малко отгоре.

Ако не искаш коментари, пробвай сайт за обяви. Тука е форум - направено е за коментари и реакции.

ПС: Съветът на Ади май е най-удачен - мярнах че в другия форум оценяват високо разни боклучави изработки.
 
От: Уеб Дизайн

Ами като те дразня просто забрави че съм пуснал темата се едно я няма несъм я пуснал заради тебе :) ;) а щом за теб са "боклучави" земи направи нещо по добро ;)
 

Горе