Уеб Програмисти за партньорство и работа по проекти

dreambench

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Трябват ми Уеб Програмисти за партньорство и работа по проекти

Здравейте, колеги!

Скоро си правя "reboot" на страницата и смятам освен графичен и уеб дизайн да започна да предлагам и frontend dev, за което ще ми трябват няколко опитни човека за конверсия на .PSD към HTML5, Wordpress и още няколко от по-популярните CMS-и.

Работата ще е на freelance принцип или с други думи - всеки проект е за себе си и ви се заплаща отделно според цената за програмирането, определена от вас. Не очаквам да отделяте 100% от времето си чакайки работа от мен, но ми трябват сериозни хора, на които да мога да разчитам и които ще си свършат работата в дадения от клиента срок, когато има поръчка.

Като дизайнер имам много проекти от всякакъв тип зад гърба си (които смея да твърдя, че са над средното ниво), така че нямам проблем с привличането на нови клиенти. Ако и вие сте редовни и си вършите работата както трябва, вярвам че ще си бъдем взаимно полезни.

Трябват ми няколко сигурни човека, за да не се получава така, че да се струпва много работа на един и да се закъснява.

Изисквания:

- Много опит с HTML5, CSS3, jQuery / JS, Responsive дизайни

- Някакъв базов опит с Photoshop, понеже ви давам .PSD файлове, които ще си ги режете сами (трябва да знаете как се работи с Групи, Smart Objects, Shape Layers и т.н.)

- Да се оправяте и с PHP за елементарни неща като формуляри, сглобяване на теми, пренасочвания и други такива, няма да ви искам да ми пишете нов framework.

- Опит с всякакви други езици и CMS-и (Wordpress, Drupal, Magento, SummerCart и т.н.) със сигурност ще увеличат броя проекти, които ще получите. Разбирате, че колкото повече опит имате - толкова повече работа ще има за вас и следователно повече приходи.

- Да нямате никакъв проблем с Английския, за да разбирате брийфовете и да слагате коментари в кода, понеже ще се работи главно с клиенти от чужбина.

Отварям и една скоба за мобилни приложения, ако се занимавате с разработване на такива, непременно ми пишете.



Ако имате желание да работите с мен, изпратете ми на ЛС:

- Име

- Портфолио (с поне 5-6 от най-добрите ви проекти, от които да ми станат ясни възможностите ви)

- Ориентировъчни цени, на които работите (може да ми покажете ваш проект и цената на която сте го изработили, за да добия представа)

- Данни за връзка с вас, поне E-Mail или по възможност Skype.


Ако има някакви въпроси, питайте в темата, за да стане ясно на всички.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
От: Уеб Програмисти за партньорство и работа по проекти

Ъп, все още търся хора, питайте ако има нещо неясно :)
 
От: Уеб Програмисти за партньорство и работа по проекти

пробвай в www точка elance точка com/ аз преди седмица пуснах обява, че търся помощ от магенто програмист, само след ден имах 20+ предложения и наех тийм от индиици, работят много бързо и качествено. Купих само тема, която вече е напълно модифицирана от тях. Нито модули, нито екстеншъни ми се наложи да копувам, пращам им линк от сайт и казвам искам това от тук, това от тук, подобно на това.... и след 5 мин ми казват, за това хх$, за това ххх$ и след 2-3 дни всичко е готово. Вече 5ти проект правят за мен, аз живея в Англия, и цена на 1 задача (task) ми искаха по около 150 паунда, а тез индиици за 7 таск-а ми взимат по около 100$, в зависимист колко часа им отнема.

Късмет
 

Горе