Уеб дизайн и изработка на сайтове

isavkov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

От близо 4 години (и малко повече), в началото стартирало като хоби – сега начин на живот, се занимавам с това и смятам с това и да се пенсионирам.
Един продукт колкото и да е добър, колкото и да е полезен без подходяща опаковка която да привлече вниманието на клиента, няма как да се продаде. Сайтовете залагат предимно на съдържанието и полезната информация, която предлагат, но за да се възприеме тя добре от потребителя, трябва да има дизайн който да я представи. Една обикновенна страница с картинки, ако не бъде добре организирана и структурирана няма да бъде интересна за потребителя. Елементарни дизайнерски решения могат да представят един продукт по съвсем друга светлина, която да привлече повече клиенти.
Именно това е работата на всеки уеб дизайнер – да претворява желанията на клиента, в работещ продукт.
Какво мога да направя за вас, като уеб дизайнер:
1. Да ви дам съвети за по-добра организация на съдържанието и ползваемостта на сайта.
2. Да създам дизайн за сайта ви, който ще е модерен, ще работи за вас и ще ви докарва нови потребители, следователно нови клиенти.
3. Да създам рекламна кампания, която да популяризира вашия сайт.

Услуги
Изграждане на авторски сайт с административен панел.
В днешно време, всеки търси това което ще му свърши максимално много работа на сравнително приемлива цена. Възможности разбира се винаги има, но в повечето случаи по-добро от „домашно приготвеното“ ако мога така да се изразя, няма. Една от услугите които предлагам е изграждане на цял сайт със административен панел към него, за да можете да го управлявате лесно и безпроблемно. Простичко казано – сайтът ви се автоматизира и не е нужно да имате програмистки познания, за да добавите това което искате като информация в него. Всичко това правите през админ панела към сайта, който е лесен и интуитивен за използване.
Дизайн и редизайн на съществуващи сайтове.
Не винаги преработката на цял сайт е добро и евтино решение. В повечето случаи едно освежване на дизайна на сайта и информацията в него е напълно достатъчно, за да се постигне желания ефект. Освен да е красив сайта трябва да е и лесно използваем, за да може бъдещите ви клиенти да се ориентират лесно в него и да намират информацията, която търсят.
Дизайн и редизайн на лога и материали за рекламата.
Уеб дизайна не е единственото решение, когато става дума за реклама, особенно когато говорим за ниво фирмена идентичност. Представянето на добър запазен знак – лого, гарантира запомнянето на марката и лесното и разпознаване сред конкурентите.
Ако искате да изработя сайта ви или само да го освежа, както и да ви направя комуникативни графични печатни материали, свържете се с мен, за да ви изготвя персонална оферта.

Работя със:
VipART
FireFly Studios
KeyTex Ltd
Fantastica ART
TER-M
Инструменти ОРГ
 
Последно редактирано:
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

Скептик съм.
Само начинът, по който е поднесъл текста, говори за дизайнерските му качества. Зле.
 
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

Исках да кажа, че работя с тях по проекти.
Не се изказах правилно, извинявам се.
Коригирано е.

Скептик съм.
Само начинът, по който е поднесъл текста, говори за дизайнерските му качества. Зле.

Това как го разбра?
По някаква случайност не съм дошъл тук, да чета заядливи коментари, а да рекламирам труда си.
 
Последно редактирано:
Покажи някакво портфолио с дизайни, само с текст не става, трябва и картинки. :)
 
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

Свиквай приятел, винаги ще се намери някой кисел разбирач, който да каже "Уууу. Зле ..." на твоето "Здравейте, това съм аз ...". Това е чара на работата ни :) ... Както се казва, за всеки влак си има пътници ... просто на някои са им по-малко гарите ...
Успех!
 
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

Дизайните в портфолиото са ти перфектни, но сподели с нас цената на твоя труд. Напримеир - банер, лого, цялостен дизайн...(знам че е относително.... просто преблизително)
Успех!
 
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

Дизайните в портфолиото са ти перфектни, но сподели с нас цената на твоя труд. Напримеир - банер, лого, цялостен дизайн...(знам че е относително.... просто преблизително)
Успех!

Както и ти сам каза, цената е относителна, да.
Минимум цената за изработка на цял сайт е 600-700лв.
Правя и отстъпки, зависи как се договоря с клиента.

Дизайна на лого е с фиксирана цена - 120лв.
Банери:
- статичен - 5лв/бр.
- анимиран - 10лв/бр

Дизайн на визитки, флаери, брошури: 20лв.
Дизайн на плакати: 150лв.
Дизайн на каталози: според големианта на каталога.

Мога само да завиждам на колегата за уменията му :)

Старая се постоянно да се "ъпгрейдвам" ако мога да се изразя така :D
Само дето програмирането ми се опъва - php/mysql и такива...но за това пък работя със страхотни порграмисти и всичко си върви на 6.
 
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

браво браво :)

анимираните какви са?
Flash ?

логата векторни ли са?

Анимираните банери да - без вграждане на AS в тях. Обикновенни анимации.
За логата - пак да. В няколко варианта - черно-бял (за да се види, как ще стои и на печат) и цветно.
И да отбележа: дизайна на логото, ако не се хареса от първия път, правя втори вариант и така докато се хареса.

Разликата при мен е че независимо, колко струва проекта, може и без пари да реша да го направя, но важното е че го правя все едно за него си платил много пари.
 
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

Със сигурност има и по-добри дизайнери, но Иван е точен и работи на добри цени, така че ако ви харесва стилът му, няма да сбъркате. Пък ако не е сигурен как да направи нещо, ще прочете и ще предложи адекватно решение, което после да доизпипа според изискванията.
 
От: Уеб дизайн и изработка на сайтове

По подразбиране подобна обява се приема за скам до доказване на противното - дизайнерски услуги, без портфолио, без прикачена картинка.
Пък като добавиш и как е подреден текстът - няма даже празно между абзаците, инфото хич не личи да е поднесено от дизайнер.

Съответно батко ви е в правото си да охарактеризира въпросният пост и с доста по-груби изрази. И по подразбиране щом съм отворил тоя форум, значи съм кисел и гледам на кого да си го изкарам... А туй не значи че не съм прав - просто се изразявам малко по-грубо и просташки.

Погледнах сайта, цените са добри, юзърът звучи интелигентен и коректен, налазвайте!
 

Горе