Предлагам: Уеб сайтове на достъпни цени

alexcho0o

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Казвам се Александър и се занимавам с цялостно изграждане на уеб сайтове, поддръжка, оптимизация и дигитален маркетинг. Или както се казва предлагам цялостни уеб решения.

Предлагам изграждането на изцяло информативни и административни уеб сайтове които са подходящи за малък и среден бизнес.
Сайтовете се изграждат на платформата Wordpress за по-лесна бъдеща администрация и оптимизация от клиента.

Цената на подобен сайт варира от 150 лева базова цена до 200 лева с включен хостинг за период от една година.
В цената включвам:
* Изграждане на уеб сайта
* Настойка на готов шаблон избран от клиента или направата на къстъм дизайн посредством Divi Builder.
* Първоначална оптимизация
* Добавяне на Google Analytics за следене на посещенията на сайта
* Публикуване на съдържание предотставено от клиента

Ето ви и примерни сайтове изградени от мен през последния месец.
https://darsas-bg.com/
http://ivesfemely.com/
https://nadin64.com/
https://kavazova.com/
http://koni-electra.com/
http://remontlift-m.bg/
https://bg-plast.com/
http://landiburgas.com/
https://bebchobg.com/

Има още доста сайтове които съм изградил но мисля, че от тук може да се добие представа за уменията ми и какво ви предлагам.
 
Нито един от сайтовете няма кеш модул. Бързината на сайта зависи от клиента дали иска да си доплати за услугата. Това са сайтове които са направени за по 2-3 дни с изключеине на бебчобг, там е вложено доста време.
 
Не да си доплаща за безплатен кеш плъгин, а да си доплати за оптимизация на скороста на зареждане. Тук гоним минималната цена, при тази минимална цена, дори за най-малкото в последствие допълнение се плаща.
 
Успех ти пожелавам с услугата. Имай предвид, че клиентите обикновено не са доволни на непълни цени. Тоест, те очакват оферта за напълно работещ и продаващ сайт, а не “доплати си за това, доплати си за онова”. Поне това са моите наблюдения
Естествено, това не е хейт, а просто съвет :)
 
Каква оптомизация на скоростта говориш? Читава тема с добър хост е напълно достатъчно, дори без кеш плъгин. Твоята работа е малко да ловиш маймуни с трици...
 
Темата която съм споменал, че работя в повечето случай с нея е Divi. Хостинга който използвам е ns1. Темата си е малко тежка така е но това не озназава че сайта не може да се оптимизаира от към скорост. Тук говорим за цена, на стойност от 150 лева, всеки клиент знае че не може да се очаква най-доброто, както писах, това е една базова цена.

* Изграждане на уеб сайта
* Настойка на готов шаблон избран от клиента или направата на къстъм дизайн посредством Divi Builder.
* Първоначална оптимизация
* Добавяне на Google Analytics за следене на посещенията на сайта
* Публикуване на съдържание предотставено от клиента

Но понеже малко го обърнахме на дискусия, моля темата да продължи на Лично съобщение, понеже искам да си запазя темата.
 
Ами предложи читава тема. Кой ще чака 10 секунди да му отвори сайта?

https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=skandalni.eu&tab=mobile

Ето ти 1 мой сайт, с над 3500 публикации, 9 реклами на страница, на хост акаунт с още няколко доста вървежни сайта и даже е без кеш плъгин. А и не претендирам, че разбирам нещо по WP :D
 
Но понеже малко го обърнахме на дискусия, моля темата да продължи на Лично съобщение, понеже искам да си запазя темата.
 
И защо си ги мерите? Човекът предлага сайтове от 150 до 200лв с хостинг... къстъм дизайн и функционалности също са безплатни, стига да си можещ... правилно SEO също.. и т.н., и т.н... това значи ли, че трябва да са безплатни услуги, еле пък в "сайтове" за 150лв... стига глупости.. има хляб за едните, има и за другите.. таргет групите ви са съвсем различни и няма смисъл от това заяждане...
 
И аз смятам, че няма нужда от заяждане. Човекът си пуска какво предлага и на какви цени. Аз лично бих правил нещо подобно само за оборота, защото миналата година ме излъга един оттук (този форум), месец ми отне задачата и бях готов за донатъкмяване за 1к лв и се покри, не влиза оттогава, не мисля да го търся или да го блеклиствам. Труд на вятъра с пишман предприемачи. За малък бизнес с име и който го търси, въобще няма значение скоростта на зареждане на сайта. Бизнесът и идентичен сам по себе си, разпознаваем по конкретно търсене и ще си е номер 1 по бранд, що се касае за класиране на малък и то бранд, имам предвид.
 

Горе