Украинка с нов световен рекорд на скок височина

Тоя лош вятър запада го чака от след втората световна. Единствено чернобил задухахте, та съсипахте природата. Тая зима ще умираме ли от студ в ЕС - като миналата, щото русийката не дава газ?

Тоя лош вятър запада го чака от след втората световна. Единствено чернобил задухахте, та съсипахте природата. Тая зима ще умираме ли от студ в ЕС - като миналата, щото русийката не дава газ?
Той отдавна духа, пане. Зеленката клекна оня ден, скоро ще се дупи а после ще лиже задници наляво и надясно.

Последно редактирано:
Не, галфон. Обърнал съм палачинката 2013-2014, като пораснах.
По-добре да беше поумнял малко ...

Да си безмозъчна руска утрепка не е лесно, разочарованията са всеки ден.

Глупи, западните медии първи квичаха, че е мъж. Както квичаха и за трите дни. Толкова сте тъпи, че само за няколко часа забравяте какви лъжи сте ръсили.

И естествено имало руска намеса 😁 Даже еврогейските ви приятелчета успяха да вкарат и съмнения за руска намеса в Елин Пелин. Абе изобщо големи сладури сте.

Последно редактирано:
Ама всеки си качва каквото си иска бе, аз защо ли научих от вашите глупости тука. Щото вие сте най-глупавите и най-шумните, да пропагандирате и да има за какво да хейтвате,.

Елин Пелейн не знам изобщо за кво ми говориш спорт ли е, жена ли е, ама - сигурен съм, че е много важна новина, и ме боли целия кур, точно толкова за Елин Пелейн, колкот и за тебе. Сигурно ще е пак някаква джендърска, щом си се притеснил така.,

Оооо чакай бе, ти нали само говореше, как ще те превземат гейовете, и ще те еб** по улиците. Ти сега ще си още по-тъжен, че тая не се оказа джендърка 🤣 🤣

Чакай сега, тук точно не съм съгласен. И да е жена, тя има повече мъжки хормони от мъжете. Точно в бокса не е редно да я допускат. В случая любителите на Русия просто са яхнали вълната, иначе и аз съм против тези двете да участват.
Но пък украинката, която пак ги победи е смешно да я набеждават за мъж, точно нея.

Чакай сега, тук точно не съм съгласен. И да е жена, тя има повече мъжки хормони от мъжете. Точно в бокса не е редно да я допускат. В случая любителите на Русия просто са яхнали вълната, иначе и аз съм против тези двете да участват.
Но пък украинката, която пак ги победи е смешно да я набеждават за мъж, точно нея.
Не му разбивай розовите очила, той Ретарда от всичко разбира. Халифата е 100% жена

Не му разбивай розовите очила, той Ретарда от всичко разбира. Халифата е 100% жена

Е няма как това чудо да е жена, факт е, че е видимо по-яка физически от всички. И да се е родила жена, мъжките хормони са й дошли в повече. За голф става, но не и за бокс.

Е нали равенство на половете имаме?!
Какви са тия деления на мъже и жени се 1 сме в средновековието...
Всичко заедно се състезава и тва е.

На който не му отърва - има си кулинарни състезания (примерно).

ПП. Да не говорим че в днешно време има 40 и кусур пола - далече не са само мъже и жени. Не подобава на европейски институции да се ограничават така - дават лош пример на децата!

Украинец с първи златен медал за България. Форумът нещо е помръкнал, фейсът също. Гемиите ли ви потънаха?

Украинец с първи златен медал за България. Форумът нещо е помръкнал, фейсът също. Гемиите ли ви потънаха?
Ако не беше го написла нямаше и да разбера. Ами не е хубаво. Жалко, че се налага чужденци да се състезават за България при условие, че в борбата, щанагите и бокса винаги сме имали сериозни заявки за мдеали на всеки международен форум.

Кое те прави щастлив в случая? Победата на украинеца или липсата на български спортисти?

Златен медал имаме и от руснак.
Браво на Магомед.

Общо взето ми е безразлично. Те дори май не говорят български повечето ни топ олимпийци.

ПП. Бай Тошо не би допуснал такова нещо.

Последно редактирано:
Всъщност Божидар Андреев е единственият ни медалист с българско име :)
(гледайте видеото долу)

ПП: ... и е от едно близко село :D

Горе