Украйна - Русия какво ви е мнението

В Лондон предложиха да започнат пряка война с Русия


Fight Russia? Britain has just 40 tanks and around a dozen frigates and destroyers ready to go war - the lowest figures in modern times
 
Fight Russia? Britain has just 40 tanks and around a dozen frigates and destroyers ready to go war - the lowest figures in modern times
Ама тези британци по-зле и от нас!
Имали 40 читави танка, а пък ние имаме 410.
Ще ги смелим за 3 дни. Даже за 3 часа.
 
1688704072500.png
 
Снощи гледах другаря Зеленски по БНТ и ми направи впечатление как говори едни и същи заучени фрази, изречения. Актьор! После пуснаха една украинка, която учила с него в университета, чак се разплаках когато едно детенце му подари цвете и каза "Слава Украина", после се снимаха. Ами това си беше чиста проба постен комунизъм! Да не говорим, че човека който отговаряше за звука в залата явно беше русофил или четрихилядник. Но няма да се учудя ако е бил и от руското посолство. От горе на всичко журналистите бяха преписвали въпросите от други негови посещения. Разбира се впечатление ми направи един журналист, май беше от Нова тв, който го попита за президента Радев. Но Зеленски не посмя да каже лоша дума за него, въпреки конфронтацията, която са имали в президентството!
Не знам, на къде върви този свят? Към постен комунизъм, към американски диктат, в който герои еднодневки ще определят съвремието ни с лекции по въпроси, които не разбират?
Да господин Зеленски е жертва на руско нападение, но както казват далеч по-умни хора от мен за една война са нужни две страни! Отново искаше само оръжия, благодареше за убежището, което сме дали на хората му(сред, които и много мъже на боеспособна възраст), но не поиска храна и медикаменти. Каза и всичко друго! Което не определя в първостепенна важност храната и лекарствата. България освен военни заводи има и фармацевтични такива. Можем да им дарим и лекарства, защо трябва да са само оръжия?
 
Коментар под снимката: "като две капки лайна" :D

1688711339257.png
 
  • Angry
Реакции: Vbb
9419AC7E-4689-444B-AF20-760BCDCB6ED4.jpeg
“Мръсната бомба се използва за излагане на населението на радиация, но мръсната бомба обхваща само на няколко километра.”

Тоест няма смисъл да бъде използвана.
Едновременно с това говорят, че ако стане инцидент ще засегне цяла Европа. Едновременно с това казват, че ако е инцидент и се стопи, тогава няма да има голяма радиация, а само около централата.
 
Последно редактирано:
УКР.png
 

Мхм, самия той се определя като русофил, още от дете. Но е прав, прекаленото лизане на чужди дупенца си е идиотство. Сто години по-късно нищо не се е променило, освен че заменихме червеното дупе със синьо.
 
"изчезналия" запис бая време му отне да се появи тук :D
Добре че аудиторията ви е с по 2 грама мозък и не може да анализра реч, иначе...
 
"изчезналия" запис бая време му отне да се появи тук :D
Добре че аудиторията ви е с по 2 грама мозък и не може да анализра реч, иначе...
Що да е изчезнал?
 
Що да е изчезнал?
ти пък си тръгнал с кой да спориш.... за него всичко бяло е черно
 
е поне в темата няколко пъти се говори за това видео, даже вбб го е споменавал как са го изтрили ама той го бил гледал и такива.
 

Горе