Украйна - Русия какво ви е мнението

Когато за някой главочи, по-модерната ни историята започва с това как руската империя насилствено на е откъснала от благата и просперитета на османската империя.. квото и да им обясняваш.. от пусто в празно.
Както се казва, в крайна сметка всичко опира до хладилника. :) Като реквизират добитък и реколта и децата му останат гладни, почва да се чуди човек каква е разликата.

Същото се случва и в по-новата история и въпросът е повдигнат до най-високо ниво Димитров-Сталин:
 
Както се казва, в крайна сметка всичко опира до хладилника. :) Като реквизират добитък и реколта и децата му останат гладни, почва да се чуди човек каква е разликата.

Същото се случва и в по-новата история и въпросът е повдигнат до най-високо ниво Димитров-Сталин:

Изроди! А как хубаво сме си живеели.
*Тия престъпления ги коментирахме в другата тема. Ма да ги сравняваш с 500г. робство.. тъжна картинка.

Да видим промивката във викито. Статията е променена през годините.. първоначално е била списък с разни възстания.. а сега е като роман пълен с дъги и еднорози.

През 1833 г. Слейд пише, че отношенията между българите и турците не са само отношения на селски поданици към техните градски господари, нито роби на селски господари, съществува значително турско селячество, имащо същите качества на трудолюбие, честност и социалност като българите и има хармония между мюсюлмани и християни, особено българите.
Таква хармония не мое да постигнеш и при "Ом медитация"

Слейд пише, че „никъде не е чул да се говори за екзекутиран българин. Това е така от незапомнени времена“, докато други западни пътешественици описват екзекуции на мюсюлмански или гръцки разбойници.
Българин ли е.. не смееш да го пипнеш.

През 1833 г. Слейд пише, че никое селячество в целия свят не е по-охолно от българското. Не отрича, че по-нисшите класи в Турция често страдат от потисничеството на измамни паши или аги, но „никога не виждат най-безмилостния от тираните – глада“
Богаство и охолство, е изкчал е некой друг ага-тарикат да ти бръкне в жоба, ма най-вероятно веднага е бил екзекутиран по примера по-горе.

По време на Кримската война българските работници печелят по около 10 английски пенса дневно, а в страната има изобилие на жито и домашен добитък, а хлябът и месото са много евтини в обикновени времена.
Западна пара и евтинджос, да им се зачуди човек, що са организирали доброволчески групи да помагат на ватниците..

Както са тръгнали нещата очаквам до 10 години на Възраждането на България да се гледа по-зле и от Комунизма..

Пълна дебилщина.
 
Последно редактирано:
Великобритания е водила тайни преговори с Русия за войната в Украйна, съобщава британската медия Inews, цитирана от NEXTA Live.
Неофициалните срещи са се провеждали в продължение на последната година и половина на различни места, както във Виена, така и в Ню Йорк, пише Inews. Дискусията главно е третирала проблемите на сигурността, както и зърнения недостиг и ядрената заплаха.

Дам, "цивилизовният" свят се съсипа да подкрепя укрите :) обаче парата си е пара. Наште "експерте" само не схванаха, че колективния запад пак намаза ските на на народо населението по света. Но особено тук българопитеците са отявлени борци срещу Путин Лош 😆
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: OSH
АЙДЕ НА КОПИУМА МУРЗИЛКИТЕ
Малко оправих подзаглавието че го бяха объркали...:

9ab472dd25637977b46f6315436a4ac3.png
 
Поне накрая някоя мурзилка да признае, че са украински окупираните градове, че мрънкахте че са руски в началото. Добро начало. Продължавайте с копиума.
 
Поне накрая някоя мурзилка да признае, че са украински окупираните градове, че мрънкахте че са руски в началото. Добро начало. Продължавайте с копиума.

Сега остана да схванеш, че намека е към Константиновка, която не е точно окупирана. Продължаваме с копиума.
 
Ситуацията вече е ''беги от тука, бе шушляк!". А представяте ли си какво ще е догодина?

 
Орките доказват с всеки пост че нямат мосък, нека минат изборите и пак елате с опорките
Е те са ясни изборите. С днешната номинация едва ли има някой не разбрал кой командв парада в БГ последните 15 години😉
 
нека минат изборите и пак елате с опорките
Кои избори? Щото местните не решават проблемите на страната. По-скоро създават допълнителни такива.
 
Пьяный охранник Зеленского в Нью-Йорке полез в драку
Один из охранников Зеленского попал в скандальную ситуацию в Нью-Йорке, сообщают американские СМИ. Охранник напился в одном из баров, а затем начал требовать от присутствующих кричать "Слава Украине". Американцы отказались – и он полез в драку. Драка, однако, закончилась не в его пользу – охранник получил серьезные ранения.

Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/155800-pyanyy-ohrannik-zelenskogo-v-nyu-yorke-polez-v-draku.html
Politikus.info
 

Горе