Украйна - Русия какво ви е мнението

Войната почна :(

Да ви имам тъпите глупости, дето разправяхте, за учение, аз като ви казах, че учение с 160 000 души няма, вие не вярвахте, малумници. После ЦРУ и САЩ говореха глупости... Посипвайте си руските кратуни с пепел и се молете ООН да не одобрява военна операция там.



Ей ви и от блядската RT, да не кажете, че пак американците ви лъжат

 
Последно редактирано:

Умирате ли от кеф а? Обикновенно учение било, да ви имам тъпотиите. Чакам извинение, дето разправяхте, че съм американски агент и ми е промит мозъка, че съм слушал САЩ и ЦРУ и всичкри държави, които казваха, че Путя ще нападне Украйна.
 

Посипвай си главата с пепел.



Новите Опорни точки на руските кратуни: ВОЙНАТА Е МИР, АГРЕСОРА Е ЖЕРТВА
 
Последно редактирано:
Новите Опорни точки на руските кратуни: ВОЙНАТА Е МИР, АГРЕСОРА Е ЖЕРТВА
Досущ като стандартния слоган на хамериканските тарикати, нямат ли авторски права?:)
 
Чакам извинение, дето разправяхте, че съм американски агент и ми е промит мозъка, че съм слушал САЩ и ЦРУ и всичкри държави, които казваха, че Путя ще нападне Украйна.
Аз не съм казвал, че няма да има война. Дори съм пускал материали, които казват, че е на ръба. (Отделно чета такива, които не съм поствал, за да не сипя дръзки заплашителни твърдения.) Казах, че и да има и да няма - последствията "за всички отдолу" - и европейци, и руснаци, и американци - са гарантирани. И твърдях, че точно това е целта (като моето мнение е, че се играе заедно за радикалната трансформация на старата система.)

Ти буча яко колко били просто т.нар. "прорусисти" тук и затова беше моя отговор, за другите - те да кажат, ако желаят.

Какво казали сащ и цру, отново. Казваха, че щял да нападне, а в това време какво правиха? А какво казват те за ролята на самите сащ и цру в достигането дотук? Нищо не казват, освен, че агресорът русия бил своеволно отговорен за всичко. Ми тва просто не е вярно. Следя източници, които не са на ничия страна, (вкл. някои т.нар. "американски патриоти") и те не отхвърлят хамериканската роля, а напротив. Която е основна роля. (Какво се случи преди да се стигне дотук? В Донецк и Луганск, в нарушаването на гаранциите за неразширяване на нато? И други.)

Източниците ти отново представят картината единствено съобразно интересите едната страна.

Гледам какви последствия предстоят и виждам, че всичко се развива към тях. И не знам кой с кой се бие, но последствията са същите зададени много преди това. И те няма да бъдат в полза на никой от "тия долу", които не са само ниския слой бедняци, ама въобще (ще се види). Не съм на ничия страна, мен разрастваща се руска империя ме плаши колкото и американска. Въпроса е: кой какво прави и какво направи за да се стигне дотук. Според сащ и цру - руснаците направиха всичко сами, без да са били предизвикани по никакъв начин. Смешно е.
 

Вмомента от Пентагона следят със сателити огромно струпване от техника и армия, които преминават границата на Украйна от Беларус. Припомням, че ако войната ви се струваше мираж, от 5 сутринта не е. Втората световна започва по подобен начин както казах, ще следим Англия и САЩ какво ще правят, ако Англия предприемат операция и САЩ застанат зад тях, нещата ще станат много ама много сериозни за целия свят.


На живо
 
Последно редактирано:
Репортерката като почна: "преди повече от час колегите тук казаха, че са чули 5 или 6 взриза в столицата Киев. Не е ясно какво се е случило точно. Според непотвърдена информация са използвани балистични и крилати ракети..."

В самия материал
"По Киев са изстреляни крилати и балистични ракети, съобщава УНИАН. Мариопул също е под обстрел.

Агенцията цитира руски войски (?!?) в района на Харков.

Видеоклиповете в социалните мрежи показват взривовете. Няма как да потвърдим от независими източници, че тази информация и кадрите от сициалните мрежи са реални и от тази нощ." (последното подчертано изречение - подчертано от сайта на бтв)
-------------------------------

Ей ви и от блядската RT, да не кажете, че пак американците ви лъжат
От там: "Между Русия и Украйна изб.../550419-mod-strike-targets-ukraine/ [/QUOTE]
От там:
"Руското министерство на отбраната заяви, че руските военни атакуват украински военни обекти като част от продължаваща операция в Украйна.
...
Военните заявиха, че Русия не атакува украински градове, противно на твърденията, които казват друго. Украинските цивилни не са застрашени, се казва в изявлението.

Президентът на Украйна Владимир Зеленски потвърди, че украинските военни обекти са атакувани."
---

Дали е така - аз не знам; ще следя. Ако зависи от мен - да спират всичко, да си стискат ръцете и никой да не пострада. Ама не зависи...

ПОСТА Е БЪГНАТ, оряза ми го системата - дискриминация!:)
 
Последно редактирано:
Алане, много си чувствителен явно, ни са шашкай, ни са тревожи :) Всичко ще приключи за няколко дни и тва е, наШто море няма да пострада. По-добре ходи излез пий две бири с цаца некъде, нищо че е бахър :D
 
Алане, много си чувствителен явно, ни са шашкай, ни са тревожи :) Всичко ще приключи за няколко дни и тва е, наШто море няма да пострада. По-добре ходи излез пий две бири с цаца некъде, нищо че е бахър :D

*******, борсите паднаха вече, горивото ще скочи, Русия преди месец дислоцира една камара кораби в черно море, от северната и част, който чака транспорт по море от Китай ще има да почака. Говориш пълни глупости и изобщо не можеш да асимилираш сериозността на ситуацията.
2174023f15eb25dd2411f5d982e6d1ec.png


FMVrHppXEAIvrtu


c4df3b225e064b1295a24e39b6755a0d.png
 
Последно редактирано от модератор:
Смята се, че редица украински военни обекти са били обект на ракетни удари и има съобщения за мащабни движения на руски войски."


..
Смята се, че редица украински военни обекти са били обект на ракетни удари и има съобщения за мащабни движения на руски войски.
...
Съобщавани са взривове в градове в близост до линията на контакт с Донбас, включително Мариупол, основен пристанищен град в Донецка област, както и по-далеч. Екип на CNN в Киев съобщи, че е чул експлозии, докато други са били съобщени в Одеса и Харков.

Пред РИА Новости Министерството на отбраната на Москва потвърди, че високоточно оръжие е било използвано за поразяване на инфраструктура, съоръжения за противовъздушна отбрана, военни летища и самолети, принадлежащи на украинските въоръжени сили."



:)

Е та много ясно, че ще удрят по военните обекти и инфраструктура. Да и ръкопляскаме ли. Украинската армия е 130 000 души, не знам колко с пълна мобилизация, не смятам, че ще се избегнат конфликтите. Путкин призова да предадът оръжието, ама той няма значение какво казва, може да казва на руснаците, във военно положение дезертьорството се наказва със смърт. Ще се следи ситуацията.

Ей го и 'точното' оръжие.

След ракетите, идва време на руската авиация, а там ще има доста жертви. Бомбандировките никога не са точни, след това ще влезе и сухопътна армия.
 
Последно редактирано:
Малумник, борсите паднаха вече, горивото ще скочи, Русия преди месец дислоцира една камара кораби в черно море, от северната и част, който чака транспорт по море от Китай ще има да почака. Говориш пълни глупости и изобщо не можеш да асимилираш сериозността на ситуацията.

Ми те хората те предупредиха, да беше изтеглил етерите навреме :)

Иначе, е толкова сериозно, колко и за Крим..е айде тук ще е няколко дена, че много шум се вдигна. Но едно е сигурно, двете републики ще станат накрая независими и тва е..нема шеш-беш ;)
 
аз като гледам с тази армия и подготовка за 2-3 дена ще превземат цяла Украйна стига да не се месят от САЩ ахахх
Пък Турция ако реши да ни превземете ще им стигнат 24 часа :) ахахха
 
Ми те хората те предупредиха, да беше изтеглил етерите навреме :)

Иначе, е толкова сериозно, колко и за Крим..е айде тук ще е няколко дена, че много шум се вдигна. Но едно е сигурно, двете републики ще станат накрая независими и тва е..нема шеш-беш ;)
Ти си пълен идиот копай, някаде дупка че войната си е факт и мишките не са полезни в такива времена...
 
Фрагментчета:
..Пакетът от санкции за Русия, които бил подготвен, бил "невиждан досега"..

Според един коментатор "било цяло чудо, че в ЕС успяли толкова бързо да се споразумеят около пакета от санкции" :):)

"..Изключването на руснаците от системата SWIFT означава край на доставките на природен газ за Европа... Ако се реализира, сме в едно много дълбоко "

..Ако се стигнело до спиране на енегоподаването от Русия към Европа, вследствие от санкциите с/у тях, тва щяло да доведе до невиждана кризюа, до затваряне на големи и ключови предприятия..

Фон дер Лайнен и Барозу: "най-черните часове за Европа от ВСВ":)

(Само спрямо досегашното развитие! И не си ги сосам аз, за да сея фатализъм, а ги говорят всички официални и медийни, малки и големи, знайни и незнайни герои.)

Слушайте Кирчо, Радев: "всички институции рамо до рамо, и всички европартньори рамо до рамо ще работят да осигурят нормалното функциониране на всички домакинства". Щели да работят за енергийно осигуряване, за киберсигурността (не съм пускал за Глобалните цифрови споразумения, за най-новия пдф на WEF за договорените скорошни киберчудеса, които много хубаво се осъществяват точно навреме; но то и кой ли му пука от конспирации). Хубаво е, ще видите колко бързо, лесно и сигурно ще става всичко с едни лични всеобхватни, централно свързани цифрови бази данни; няма да има нерви по администраци и т.н.:)

Сега - докато на мен ми е смешно, настроението ми е на ниво и окото ми не мига, щото чета за това, което става, от години, и наблюдавам как напредва (без по-рано, когато нужните компоненти не бяха налице, да съм бил барабани), ще видите как ВСИЧКИ споразумения за обществено подобряване:), за реформа на системите, които бяха подготвяни с години преди днес, ще живнат и ще влязат в ход. Въвеждането на всички (айде - на голяма част от тях) подготвяни мерки за революционализация ще се ускори в пъти и ще се изсипят наведнъж. И тях ги готвят ес, световния икономически форум, и мн други. Както казах, и винаги досадно натъртвам:
Програма 2030 в реализация. Очаквайте (много) скоро: енергийни дажби, климатични кредити, сусам соц кредит система, говкойн..
И още.
Щях да се трогна...ако не бях чел и наблюдавал години развитието на това (което някакви уникални авторитетни източници тръбят отскоро - седмици, месец. И ще затръбят за още повече за "единният начин на реакция", за справянето, възстановяването, те такива:)).

(Колко щеше да бъде хубаво, ако основните бг медии не пееха като ощипани девици в един хор. Не да пеят руската, а обективната гл.т. Ама не - те са си путки.)
 
Фрагментчета:
..Пакетът от санкции за Русия, които бил подготвен, бил "невиждан досега"..

Според един коментатор "било цяло чудо, че в ЕС успяли толкова бързо да се споразумеят около пакета от санкции" :):)

"..Изключването на руснаците от системата SWIFT означава край на доставките на природен газ за Европа... Ако се реализира, сме в едно много дълбоко "

..Ако се стигнело до спиране на енегоподаването от Русия към Европа, вследствие от санкциите с/у тях, тва щяло да доведе до невиждана кризюа, до затваряне на големи и ключови предприятия..

Фон дер Лайнен и Барозу: "най-черните часове за Европа от ВСВ":)

(Само спрямо досегашното развитие! И не си ги сосам аз, за да сея фатализъм, а ги говорят всички официални и медийни, малки и големи, знайни и незнайни герои.)

Слушайте Кирчо, Радев: "всички институции рамо до рамо, и всички европартньори рамо до рамо ще работят да осигурят нормалното функциониране на всички домакинства". Щели да работят за енергийно осигуряване, за киберсигурността (не съм пускал за Глобалните цифрови споразумения, за най-новия пдф на WEF за договорените скорошни киберчудеса, които много хубаво се осъществяват точно навреме; но то и кой ли му пука от конспирации). Хубаво е, ще видите колко бързо, лесно и сигурно ще става всичко с едни лични всеобхватни, централно свързани цифрови бази данни; няма да има нерви по администраци и т.н.:)

Сега - докато на мен ми е смешно, настроението ми е на ниво и окото ми не мига, щото чета за това, което става, от години, и наблюдавам как напредва (без по-рано, когато нужните компоненти не бяха налице, да съм бил барабани), ще видите как ВСИЧКИ споразумения за обществено подобряване:), за реформа на системите, които бяха подготвяни с години преди днес, ще живнат и ще влязат в ход. Въвеждането на всички (айде - на голяма част от тях) подготвяни мерки за революционализация ще се ускори в пъти и ще се изсипят наведнъж. И тях ги готвят ес, световния икономически форум, и мн други. Както казах, и винаги досадно натъртвам:

И още.
Щях да се трогна...ако не бях чел и наблюдавал години развитието на това (което някакви уникални авторитетни източници тръбят отскоро - седмици, месец. И ще затръбят за още повече за "единният начин на реакция", за справянето, възстановяването, те такива:)).

(Колко щеше да бъде хубаво, ако основните бг медии не пееха като ощипани девици в един хор. Не да пеят руската, а обективната гл.т. Ама не - те са си путки.)
Обясни ми, моля те поведението на Путин от последните часове? Ама по възможност кратко и ясно като за прост човек. :)

Все се надявах, че няма да се стигне дотук..

А Нокето колко ли водки е изпил за день победьи, та още не знае, че се е почнало..
 
Не мога да повярвам, че има такива откачалки като Путин през 21 век. Това е поредният луд диктатор и агресор, който не може да се контролира и да се интегрира към съвременния свят.
 
Последно редактирано:
Не мога да повярвам, че има такива откачалки като Путин през 21 век. Това е поредният луд диктатор и агресор, който не може да се контролира и да се интегрира към съвременния свят.
Ако под интегрира разбираш да се предаде на САЩ и желанието да разположат съседни бази до Русия, значи е време да си пиеш хапчетата. Когато същото стана в КУБА всички знаем какво беше мнението на САЩ. Сега същото се случвай с Украйна и всички забравиха кой иска да слага военни бази и какви споразумения има Русия с НАТО и разширението на НАТО към Русия..
 
Фрагментчета:
..Пакетът от санкции за Русия, които бил подготвен, бил "невиждан досега"..

Според един коментатор "било цяло чудо, че в ЕС успяли толкова бързо да се споразумеят около пакета от санкции" :):)

"..Изключването на руснаците от системата SWIFT означава край на доставките на природен газ за Европа... Ако се реализира, сме в едно много дълбоко "

..Ако се стигнело до спиране на енегоподаването от Русия към Европа, вследствие от санкциите с/у тях, тва щяло да доведе до невиждана кризюа, до затваряне на големи и ключови предприятия..

Фон дер Лайнен и Барозу: "най-черните часове за Европа от ВСВ":)

(Само спрямо досегашното развитие! И не си ги сосам аз, за да сея фатализъм, а ги говорят всички официални и медийни, малки и големи, знайни и незнайни герои.)

Слушайте Кирчо, Радев: "всички институции рамо до рамо, и всички европартньори рамо до рамо ще работят да осигурят нормалното функциониране на всички домакинства". Щели да работят за енергийно осигуряване, за киберсигурността (не съм пускал за Глобалните цифрови споразумения, за най-новия пдф на WEF за договорените скорошни киберчудеса, които много хубаво се осъществяват точно навреме; но то и кой ли му пука от конспирации). Хубаво е, ще видите колко бързо, лесно и сигурно ще става всичко с едни лични всеобхватни, централно свързани цифрови бази данни; няма да има нерви по администраци и т.н.:)

Сега - докато на мен ми е смешно, настроението ми е на ниво и окото ми не мига, щото чета за това, което става, от години, и наблюдавам как напредва (без по-рано, когато нужните компоненти не бяха налице, да съм бил барабани), ще видите как ВСИЧКИ споразумения за обществено подобряване:), за реформа на системите, които бяха подготвяни с години преди днес, ще живнат и ще влязат в ход. Въвеждането на всички (айде - на голяма част от тях) подготвяни мерки за революционализация ще се ускори в пъти и ще се изсипят наведнъж. И тях ги готвят ес, световния икономически форум, и мн други. Както казах, и винаги досадно натъртвам:

И още.
Щях да се трогна...ако не бях чел и наблюдавал години развитието на това (което някакви уникални авторитетни източници тръбят отскоро - седмици, месец. И ще затръбят за още повече за "единният начин на реакция", за справянето, възстановяването, те такива:)).

(Колко щеше да бъде хубаво, ако основните бг медии не пееха като ощипани девици в един хор. Не да пеят руската, а обективната гл.т. Ама не - те са си путки.)
Точно, че се налагат санкции на Русия (боли ги фара, те ще си продават горивата и газта на други), а ще страда работника европеец с по високи сметки и фирмите .........
 
Обясни ми, моля те поведението на Путин от последните часове? Ама по възможност кратко и ясно като за прост човек. :)

Все се надявах, че няма да се стигне дотук..

А Нокето колко ли водки е изпил за день победьи, та още не знае, че се е почнало..
Ако не си, е време да изгледаш интервютата на Оливър Стоун.
 

Горе