doxy
Member
Ако ти не можеш да намериш нещо което не съществува аз как да го открия.foruma има търсачка
Разбира се допускам възможмоста и да греша и ще се радвам да ме обориш поне ще си автентичен антилютчик и доказан гербер.
Ако ти не можеш да намериш нещо което не съществува аз как да го открия.foruma има търсачка
Националистът Джордже Симион загуби втория тур на президентските избори в Румъния. Той обяви, че ще поиска от Конституционния съд да анулира изборите заради "външна намеса". Собственикът на платформата "Телеграм" Павел Дуров заяви, че е готов да пътува до Румъния и да свидетелства пред съда.Честито на румънците, ние нашия руски агент ще си го избираме до живот…
Да, серизоен пропуск в охраната. Ама сами са си виновни руснаците можеха отдавна да си издухали цялата им армия. Наистина не схващам защо така се мотаят.Неме ко да се лъжем, яка атака им напрайха с дроновете
Няма, но се чудя защо се мотат из Украйна ами не ги приключват набързо.Няма защита срещу дроновете. Дори да ги напъхат в плътно затворени от всички страни хангари, нужно за ония е само да знаят графика кога ще излизат, за да приготвят няколко часа преди това дрончетата в стендбай режим.
Jammer-ite не са ефективни, нищо не е ефективно на практика. Твърде бързо се разви тая сфера и е абсолютна паника. Само някакви набързо импровизирани средства се ползват - пуцат ги със съчмалийки, специални боеприпаси за калашниците и ... тва е общо взето.
За мен най-големият фейл е че държат да водят 100% конвенционална война, все едно сме Втората Световна.Няма, но се чудя защо се мотат из Украйна ами не ги приключват набързо.
Да това си е издънка от всякъде. Но воденето на конвенционална война обикновено е с цел територията да бъде задържана, а това няма как да стане без жива сила. Според мен плана им беше ок, но някой от руските висши военни нещо не бяха в час.За мен най-големият фейл е че държат да водят 100% конвенционална война, все едно сме Втората Световна.
Вместо да инвестират в разузнаването, диверсията, подпомагането на отцепнически и терористични групи, пропагандата и всичките там мръсни номерца.
Германците им бомбардираха летищата и ги оставиха без авиация още преди ония да се освестят че са във война.