Украйна - Русия какво ви е мнението

Аз обаче взех окончателно решение - няма да гласувам за Радев. Отново с леко отвращение ще си пусна гласа за Възраждане. Радев-триморецът не е русофил. Именно това е проблемът за мен. :)
Отново.... леле, болна работа. Този е най-големия циркаджия.

Мен ме блокират само чифутските слуги и самите чифути + няколко леки наказания отнасям. Сектата на педофилите (ПЕдофили-ДЕБили) обикновено не ме отразява или минава само с едно ''руzки трол". Сега заплашват Радев с Янукович, демек с Майдан - демократи, сър. Те си мислят, че тва превратът е като да изнасилваш дете или да стоиш с ролки на главата във фризьорския салон или да си боцкаш Оземпик (Ивай Лоботомирчев).

Аз обаче взех окончателно решение - няма да гласувам за Радев. Отново с леко отвращение ще си пусна гласа за Възраждане. Радев-триморецът не е русофил. Именно това е проблемът за мен. :)
Ти смятай колко са страхливи нашите политици и нито един ( Възраждане за съжаление са обикновени циркаджии ) не застана твърдо в кампанията си за подобряване отношенията с Русия и преразглеждане членството в НАТО и ЕС при нови условия. БСП ако го направят това ще минат 140 депутата без никакви коалиции.

Може би "България може" на бай Кузман е що годе добре ама да ги еба тея бг партии не могат да си измислят едно нормално име 🤣 🤣 🤣

Последно редактирано:
на теб и другите глупаци кадри ли ви трябват, за да вденете, че е про руско ориентиран този чорап? За това са те блокнали, не им се занимава с идиоти. Написах ти го горе.
представяш ли си къв купон ще е ПП-ДБ да влезат в СГЛОБКА 2.0 с Радев защото точно това е най вероятният сценарий

Не разбирам целта на упражнението.
Аз лично го правя, за да им подам полезно инфо, понеже са толкова блъснати от влак, че не могат да осъзнаят реалността. Сваляме ги на земята един вид, защото не може хем да се зовеш ''демократ'', хем да не зачиташ волята на народа - демос - кратос, педи. Капиш?? Или както беше в Европа преди да се превърне в СССР. ;)

Аз лично го правя, за да им подам полезно инфо, понеже са толкова блъснати от влак, че не могат да осъзнаят реалността. Сваляме ги на земята един вид, защото не може хем да се зовеш ''демократ'', хем да не зачиташ волята на народа - демос - кратос, педи. Капиш?? Или както беше в Европа преди да се превърне в СССР. ;)
Щом така получаваш последно инфо, от друг кибик във фейса, направо плача. :)

Колкото до това какво дразниш и какви глупости им обясняваш, все тази, ти си губиш времето. Двама фанатици си разменят теории и конспирации.... Да ти скъса сърце тази гледка. :)

представяш ли си къв купон ще е ПП-ДБ да влезат в СГЛОБКА 2.0 с Радев защото точно това е най вероятният сценарий
Да. И се надявам да е така, без частта с поемането към Русия. Аз съм за. ;)

FB_IMG_1776626020759.jpg

Последно редактирано:
Ти смятай колко са страхливи нашите политици и нито един ( Възраждане за съжаление са обикновени циркаджии ) не застана твърдо в кампанията си за подобряване отношенията с Русия и преразглеждане членството в НАТО и ЕС при нови условия. БСП ако го направят това ще минат 140 депутата без никакви коалиции.

Може би "България може" на бай Кузман е що годе добре ама да ги еба тея бг партии не могат да си измислят едно нормално име 🤣 🤣 🤣
Този жена му не го пуска на кафе, мутрата Марешки го наби, ама щял да излиза от ЕС и НАТО. Палячо ала Сидеров номер 2.

Зарков е неговия трети крак. Ако Радев има 111 + 11 на Зарков направо вятър ги вее на бял кон

И каква точно е истината, защото някои ограничени хора се хващат за това, което виждат и чуват без да вникнат в контекста. И не ми е много ясно защо се бутате насам натам и после ревете? Не разбирам целта на упражнението.

Да не мислиш, че мен няма да ме блокнат и нарипортват, ако отида в някоя група на Възраждане и почна да хейтя? Само че го намирам за супер безцелно и дори жалко, най-вече заради падането на това ниво. ;)

Ти ревеш, аз споделям как работи пропагандата, а чрез теб мога да давам и конкретни примери как се отразява.

1776630271823.png

Ми ся?

Ти ревеш, аз споделям как работи пропагандата, а чрез теб мога да давам и конкретни примери как се отразява.

Виж файлът 36166

Ми ся?
Браво, Хурейшо. Само не разбрах какво общо има това с твоя кадър? :)
Пропагандата работи от всеки щаб, независимо дали ти харесва или не. Но зарежи си дневните задължения и пак се пусни в някоя Фейсбук група да търсиш под вола теле. ;)

Горе