Украйна - Русия какво ви е мнението

Точно така си е, ама няма как да го видиш. Едното ще се бие със сатанистката сган, а другото индоктринира с упойка. Тва лигавото Даре дори само не осъзнава какво промотира или си мисли, че е мноо куул. Най-малкото е адски неприятен шум. Ние на тва му викаме антимузика.

Точно така си е, ама няма как да го видиш. Едното ще се бие със сатанистката сган, а другото индоктринира с упойка. Тва лигавото Даре дори само не осъзнава какво промотира или си мисли, че е мноо куул. Най-малкото е адски неприятен шум. Ние на тва му викаме антимузика.
Това лигаво Даре в момента показва на света къде е България и какви олигофрени като вас живеят тук. Тъжно ми е по някога за хора като вас, намръщени, злобни и нещастни, но проблема се решава лесно. ;) Желание да има. :) Точно вие там можете да си преосмислите живота и после да обсъждате постиженията на другите. Аз лично мисля да се възползвам от всичко, което се случва, оставам хейта на вас и ми се ще след години пак да видя до къде сте го добутали, макар, че не съм оптимист. ;)

Това лигаво Даре в момента показва на света къде е България и какви олигофрени като вас живеят тук. Тъжно ми е по някога за хора като вас, намръщени, злобни и нещастни, но проблема се решава лесно. ;) Желание да има. :) Точно вие там можете да си преосмислите живота и после да обсъждате постиженията на другите. Аз лично мисля да се възползвам от всичко, което се случва, оставам хейта на вас и ми се ще след години пак да видя до къде сте го добутали, макар, че не съм оптимист. ;)
Абажуре, Абажуре това ли искаш света да знае за България? Никой от нас нито е тъжен, нито нещастен. Знаем прахообразния ти гъбен мозък няма как да разбере какво му говорим или какво се случва в реалността.

Абажуре, Абажуре това ли искаш света да знае за България? Никой от нас нито е тъжен, нито нещастен. Знаем прахообразния ти гъбен мозък няма как да разбере какво му говорим или какво се случва в реалността.
Не, глупако, обладавам многократно от чернокожи. Искам света първо да разбере, че има такава държава, после да я проучи, след това да я посети и сам да си създаде мнение.

Със сигурност не искам да свързват държавата ни с руски клоуни, които по цял ден тачат за соца.

Трудно е на глупак да обясняваш каква е идеята на маркетинга. Доста криво се изказвате за света около вас, независимо какво се случва - добро или лошо - ако така живее щастливо някой, трябва да взима много силни медикаменти. По друг начин не си го обяснявам аз.

Това лигаво Даре в момента показва на света къде е България и какви олигофрени като вас живеят тук.
Признай си, че всъщност голямата ти любов е Кончита Вурст.

Тъжно ми е по някога за хора като вас
На много хора им е жал, че в мрачните времена на соца нечии родители не са били ограмотени на тема контрацептиви, ама какво да се прави. И сега след толкова години призрак броди из европа, призракът на евроатлантизма :D

Горе