Украйна - Русия какво ви е мнението

И запада и руснаците са тотално изперкали, все повече се убеждавам че ни играят театро не едно по-високо ниво, целта е по-бързо да загубим кеша и недвижимата собственст
 
  • Love
Реакции: ROA
:D После защо имало едно време народен съд. Ако и тогавашната "ентелегенциа" е била като днешната явно е имало причина. Но явно не си е свършил работата докрай.

И преди демокрадите да се разквичите - Народния съд не е измислен от комунистите. В България даже е бил в много мека форма. Виж във Франция бая са се вихрили, всичко под ножа....
Със смърт ли ме плашиш бе? А нещо в съда да се видим искаш ли?
 
Тук след няколко месеца в дома хората губят желание за живот и просто линеят. И не го казавам по слухове. Жената е медицинско лице и работеше в два такива домове за стари хора тук. Пълен ужас е.
Какво да живеят, те ги тъпчат с хапчета за да ги поддържат живи, понеже докато са живи са им клиенти. Отношението, особено на разни филипнки хелт кеър асистънтки е меко казано ужасно, знаеш ли как ги тормозят и бият ? Перални за пари са тези места. То не че в България не е същото.
Друго, което ми е направило впечатление, е че много голям процент от пенсионерите там страдат от деменция, и не мога да си обясня защо.
Като се замисля, от някаква гледна точка го разбирам това с оставянето в домовете. Децата не са длъжни да гледат болните си родители, защото това им се отразява на живота и на техните вече семейства.
 
Пич, пий си хапчетата и намали телевизията.
Не ми обеснявай какво да пия, ами се извини и гледай да е искрено!

Тая тема стана срамна и недостойна! Няма смисъл да се общува с подкрепящи убийствата орки, нямащи съвест и морал!
 
Последно редактирано:
Децата не са длъжни да гледат болните си родители, защото това им се отразява на живота и на техните вече семейства.
Засрами се от това изказване, моля те!

Това е такъв цинизъм, че не знам как стигнахме до тук...
 
Явно много филми гледаш. Ренталския бизнес ще взима все по-голям пазарен дял и това е напълно разбираемо имайки предвид динамиката на живот.

Имам много добър поглед на ренталския бизнес на машини и го намирам за доста удобно и практично решение. Решаваш да къртиш, боядисваш, шлайфаш и т.н къщата си, но нямаш инструменти - взимаш под наем за няколко дена и плащаш 1/20 от стойността на всички машини, които ползваш.
Не говорим за иснтрумент за няколко дена. Купуваш трактор за милион и след време се разваля (всеки час в който той не работи ти губиш пари). Трябва "специализиран" човек да дойде ти смени част за 5$ бея която същия не работи и човека идва когато може..... ТРАКТОРА Е КУПЕН И Е ТВОЙ.
 
Гледайте сега същата истерия в хардуера. Не си ли на тяхната веднага откачат...
 

Прикачени файлове

  • hddbg.jpg
    hddbg.jpg
    131.8 KB · Преглеждания: 12
Как не разбрахте, много ясно ще ви конфискуваме всичко щом подкрепяте убийците и сте орки ще ви вземем всичко и ще ви пратим в Русия :) :)

И в България готвим такъв закон вече :) Ако си Путка ще си сърбаш попарата хахахах много сте зле...

Аз от колко време ви разправям, че тва е жалко чадо на партийни/постови - активисти/облажени/омазани :)

Марш в темата "политика" и веднага разкарай картинката от ника, че срамиш всеки, който се е борил за нещо в тая страна, келеме изчепатено :mad:
 
Засрами се от това изказване, моля те!

Това е такъв цинизъм, че не знам как стигнахме до тук...
Усещам големи колебания в енергията. Дори вече не става въпрос за дни, а през часове има някакви пикове в негативна посока или в позитивна и обнадеждаваща.
 
Последно редактирано:
Засрами се от това изказване, моля те!

Това е такъв цинизъм, че не знам как стигнахме до тук...

dog-up-movie.gif
 
В момента си се чудя в коя държава е най-добре да си вземеш хост.
Засега съм изключил България, Русия, Европа, двете америки, Австралия, Китай.
И си мисля за Индия.
И такова... Да кажа, че не се шегувам.
 
Малко инфо от последните дни, че темата се зговняса тотално.

Украинското правителство заяви, че е организирало спасяване на кмета на южния град Мелитопол, който беше задържан от въоръжени мъже в окупирания от Русия град на 11 март.

----

САЩ ще предоставят още 800 милиона долара военна помощ за Украйна.

Това включва:
- 800 противовъздушни системи (включително с по-голям обсег)
- 9000 противобронирани системи
- 7000 картечни пистолети, пушки, гранатомети
- 20 милиона патрона
- Дронове

----

Централният украински град #Запорожие е попаднал за първи път под руски обстрел, съобщиха служители в областната администрация. Досега имаше атаки в областта около града. По-рано днес регионалните власти съобщиха, че 3207 превозни средства са пристигнали до Запорожие от Мариупол, като добавиха, че е осигурен подслон за повече от 3000 души.

----
Международният съд постанови с 13 гласа "за" и 2 "против" в полза на Украйна, като заключи, че твърденията на Русия, че Украйна извършва геноцид срещу рускоговорящите в Донецк и Луганск, са неверни.

Решението премахва правния претекст, който руският президент Владимир Путин използва за инвазията. Несъгласни са Китай и Русия.

----


Японските военни съобщиха, че са забелязали четири големи руски военни кораба да плават близо до японска територия, докато пътуват на запад, вероятно към Европа, предаде Ройтерс.

Снимки на амфибийните кораби, които обикновено се използват за десанти, публикувани от министерството на отбраната на Япония, показват натоварена военна техника.


 
Малко инфо от последните дни, че темата се зговняса тотално.

Украинското правителство заяви, че е организирало спасяване на кмета на южния град Мелитопол, който беше задържан от въоръжени мъже в окупирания от Русия град на 11 март.
Алоо черната станция, кмета вече го размениха за 9 руски войника :) Страшно спасяване му организираха :D:D

Що пишеш, колкото да пишеш? Няма ли некое лого нещо да сътвориш (нещо полезно да осъществиш), ами се занимаваш с неща от които нямаш и капка идея ;)
 
Алоо черната станция, кмета вече го размениха за 9 руски войника :) Страшно спасяване му организираха :D:D

Що пишеш, колкото да пишеш? Няма ли некое лого нещо да сътвориш (нещо полезно да осъществиш), ами се занимаваш с неща от които нямаш и капка идея ;)

Все още не е потвърдено как е станало, това с размяната го четох но не намерих нищо официално. Ако имаш информация, сподели. Не разбирам какъв ти е напъна. Като е разменен не е спасен ли ?

"Иван Фьодоров беше освободен от руски плен, като в замяна на Русия бяха върнати девет пленени войници, родени през 2002 и 2003 г. Това на практика са деца", каза прессекретарят на Зеленски Даря Заривна, цитирана от Интерфакс Украйна"
 
Последно редактирано:
Путин се нуждае от въображаема изпълнена цел, без нея това означава провал, защото единствената илюзия която го държи на власт е силата. Провал на непобедимата червена армия означава политическа смърт. Когато базираш цялата си политика в това да показваш сила, показването на слабост е смъртоносно. Липсата на постигната цел, която да бъде раздувана от пропагандата е твърде неприемлива.

Единственото с което съм съгласен с него е корпоративния глобализъм. Той обаче също е със социалистически идеи но прокарвани не чрез война, а с налагане на политическо коректно мислене. С този контрол над комуникационните средства и респективно, върху мисленето и възприятието на реалността от милиарди жители налагат доктрина срещу всеки дясно, консервативно или просто различно мислещ човек, като по същия начин го обявяват за "нацист" и "фашист". Обаче хората много бързо забравиха, че пълното название е национал-социализъм, което е своеобразен успех в прокарването думичката "нацизъм". Виждаме сега как се лапка от всички страни и служи за оправдание или заклеймяване. Всички леви социалисти на Запад, макар и идеологически роднини на германския и италиански вид социализъм, се преоблякоха в одеждите на “антифашисти” и започнаха да наричат своите противници “нацисти”.

От едната страна се прокарва нео-марксизъм икономически и политически, а от другата същото но от тоталитарен тип много приличащ точно на национал-социализма. Ние сме по средата и как ще излезем от това зависи от нас. Нито от САЩ нито от Русия ще им пука за нас, както е било винаги.

Един пресен пример. Немците обявиха помощ за Украйна само от кумова срама, но реално си плащат на Москва и санкционират поляците през ЕС. Точно както налагаха санкции на Русия след Крим, а паралелно с това си вървеше Северен поток 2.
Путин е със 70 и няколко % обществено одобрение.
Байдън е с около 40% и пада надолу.
БоДжо е смешник за повечето англичани.

Путин няма нужда от изкуствено дигане на рейтинг.
И като цяло обичайната политическа логика не работи спрямо Русия - те са си по-особен тип общество.

Останалото написано надолу си го обогатил с твърде много празни политически понятия и дефиниции, които винаги са се използвали твърде свободно и са лишени от смисъл. Гледай на практика какво се случва... ТЛДР: В Запада вече владеее див социализъм, а Русия е нещо като остров на консервативните ценности. Полюсите си размениха местата.
 

Горе