Украйна - Русия какво ви е мнението

А бе @ReminD , я кажи верно каква е идеята ти с коментарите, които правиш в темата?
Отчита дейност за пред началниците за да си заслужи надницата !
Друго обяснение аз нямам за упорството и игнорирането не очевадни неща.
 
Денацификация по съветски

Руската федерация, която се възприема като наследник на СССР твърди, че СССР е освободил България от “фашистко робство” (посредством кланета, Народен съд и македонизация) и трябва да сме и вечно благодарни. Точно преди да нахлуе в Украйна говорителя на РФ заяви, че: “Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна”. Сега естествено твърди, че кланета в контролираните от руската армия територии не е имало и ако е имало такова нещо - украинците сами са си разстрелвали цивилното население (включително жените, децата, собствените кметове, военните си фотографи, хора с украински националистически татуировки и т.н.). Червената армия извършва клане и после обявява, че това били нацистите. Къде ли сме гледали този филм?

И буквално в деня, в който отричат отговорност за клането, пускат статия указваща насоките за действия в Украйна, в който се говори за нуждата от максимално убиване на хора на бойното поле и мерки срещу по-голямата част от украинското население, защото те се явявали пасивни нацисти. Необходими са и репресии и цензура в образованието и културата, а Украйна не можело да съществува като национална държава. Целият текст в линка: https://ria.ru/20220403/ukraina-1781469605.html

Единственото по което се различава този стремеж за ликвидиране на нация от западния глобалистки модел е, че трябва да стане с пряко насилие и в по-кратки срокове. В момента украинския народ се сражава за самото си съществуване, не за НАТО, Запада, ЕС, либерална демокрация или нещо друго.

А самият факт, че версията на РФ се промени няколко пъти, търсеше се всяка сламка, за която да се хванат и накрая Лавров отговори с : “А вие защо си биете н***ите?” е доста красноречив. Явно това, че САЩ също извършват военни престъпления по някакъв начин трябва да е оправдание. Поведението на руските власти по случая е като това на сръбските при войните в Югославия. Поведението и на двете армии към цивилното население по време на война е абсолютно консистентно исторически погледнато. Ние и всеки, който е имал досег с тях го е изпитвал на гърба си. Такъв им е човешкия материал. Какво ли може да се случи, когато озлобени пияни руснаци от най-оскотелите части на РФ и буквално диви азиатци от републиките с всичките им културни особености, непроменени от времето на Чингис хан, окупират дадено населено място? По логиката на руската пропаганда, трябва да предположим и че украинците са си играли да товарят перални и домакинска техника на военни камиони, които после са поразили, само за да злепоставят руските войски. И те са напълнили раниците на убитите руски войници от клиповете с всевъзможни заграбени вещи.

“Щом западните медии са срещу Путин, значи е добър и играе 4D шах срещу глобалистите”. Западните медии бяха и срещу СССР, все още са и срещу Северна Корея. Те добрите ли са, алтернатива на западния глобализъм ли са? Някой хора сигурно ще се шокират, но може да си както против действията на Русия в Украйна, така и против глобализма на Запада.

Когато се оправдаваш търсиш всички възможно версии. Най-добрата е за белите превръзки на ръцете.

Западния Глобалистки модел управляван от Нео Марксистите провален и ако в следтвие на сегашните събития разрушаването му се ускори ще празнувам.

Превода е неточен - не хората а нацистите с оръжие в ръце, защото е ясно че всички там по равно са участвали в геноцида срещу донбас - разбирай Русия да не е хендикептната да не си ползва най-тежките оръжия

Нацисты, взявшие в руки оружие, должны быть по максимуму уничтожены на поле боя. Не следует проводить существенных различий между ВСУ и так называемыми нацбатами, а также примкнувшей к этим двум видам военных формирований территориальной обороной. Все они равно причастны к запредельной жестокости в отношении мирного населения, равно виновны в геноциде русского народа, не соблюдают законы и обычаи войны.

Понеже Зеленкси се запъна за мир в следващия месец ще видим голямо зачистване на 70 000 войници в Донбас.
 
Трябва да си психично болен, за да мислиш, че можеш да повлияеш дългосрочно на Европа, особено ако говорим за клошарите от Раша и икономика по-слаба от Италия.

Не се вземайте толкова насериозно.

Tова изказване е равно на понеже Facebook струва 8 пъти повече от Газпром, значи като забранят Facebook ще се нанесат 8 пъти повече щети от като забранят Газпром :)
 
Ремайндера я като един виден експерт по контразознаване, тракинг на шпионски и бойни полети и ултра фактчекинг дай инфо кой е производителя на прозорците в Украйна, че гледам държат на бомби и ракети тея стъкла?
 

Прикачени файлове

  • 1649115293550.jpg
    1649115293550.jpg
    187.5 KB · Преглеждания: 7
@ReminD качваш детски неща, стана съвсем безинтересно. :)
Той скоро ще се задави и тогава чичо Харалампи не ще го жали ! :D:p

278013008_1348555185645355_8260704090875283491_n.jpg
 
277820198_10228528922070514_848552772694314743_n.jpg


Пак ли Ръшата ви е виновна там бе американски компаньонки ?
За хонорара вика " натъпчи и топките гърлото ми е дълбоко"
 
277820198_10228528922070514_848552772694314743_n.jpg


Пак ли Ръшата ви е виновна там бе американски компаньонки ?
За хонорара вика " натъпчи и топките гърлото ми е дълбоко"

Да, бе тя рашата не е убивала в Афганистан и Сирия, ама никога :) абе кви хората сте вие бе...

ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ МОМЦИ!
 
Последно редактирано:

Горе