Украйна - Русия какво ви е мнението

Няма да нападат САЩ искат нов договор за сигурност в Европа, и нов глобален договор за сигурност САЩ - Китай - Русия, на което Джо се изсмя през Декември и затова стигнахме до тук

аха, само че се зачетох, и САЩ още тогава са имали данни за орките, че се събират на 'учения'. И Украйна е причината за тези неща, а не следствието.




In a video call with Putin last week, Biden voiced concern about a buildup of Russian troops near Ukraine and warned him that Russia would face “severe consequences” if Moscow attacked its neighbor.

Putin has denied plans of launching an invasion and reversed the conversation by prodding Western leaders to provide legally binding guarantees precluding NATO's expansion to Ukraine and the deployment of the alliance's weapons there, calling such actions a “red line” for Moscow.

The U.S. and its allies have refused to provide such pledges, but Biden and Putin agreed last week on further talks to discuss Russia's concerns.

In a statement late Thursday, NATO ambassadors said they are “gravely concerned by the substantial, unprovoked, and unjustified Russian military build-up on the borders of Ukraine in recent months, and reject the false Russian claims of Ukrainian and NATO provocations.”

Цялата ти теза пада, защото ЦРУ още есента имаха разузнавателни данни, който впоследствие направиха прецедент, да декласифицират част от информацията.

By autumn, Washington had decided it needed to do something with what it was being told by its spies. That decision, those involved say, was taken at the very highest level of the White House by President Biden.
A crucial moment came in early November when CIA Director William Burns travelled to Moscow - to warn that Washington knew what was being planned.

И разбира се, скептицизма, и колко хора и страни дори, не ги взеха насериозно

Some European partners did not buy the analysis that Russia's build-up was anything more than bluff. A scepticism about Anglo-American intelligence was also another legacy of Iraq's missing weapons of mass destruction. France has recently sacked its head of military intelligence for failing to appreciate what was being planned.




Съжалявам, ама да обвинявате САЩ за всичките грешки на клошарите не става, особено като ви хванаха по бели гащи още есента, че ще атакувате, а Кремъл обясняваше, че е 'хистерия' на запада всичко това с информацията.

af26cd320295aef64583a25c704eed56.png


Чети внимателно третата точка - лъжите на клошарите. Много е удобно рашките все някой друг да им е виновен, и да ги спъва в живота, ама тези едно говорят, друго вършат, трето мислят - затова се гледа по делата, а не какво плямпат от Кремъл.Според същата пропаганда Русия не е нападала Украйна през 2014г. в Донбас а някакви местни "руски патриоти" са се били с украински фашисти, които са тероризирали населението и са вършели престъпления ... разбира се отдавна маските паднаха и се изясниха много неща в миналото за които имаше някакви съмнения.
 
Последно редактирано:
Аз ти казвам какво искат, като краен резултат. Това че Вашингтон знае нещо и предупреждава, не значи че някой ги слуша и че войната в Украйна не е част от стратегията за постигането му, като приключи ще говорят пак. Ако и тогава не искат да говорят и други неща ще трябва да се случат.
 
Аз ти казвам какво искат, като краен резултат. Това че Вашингтон знае нещо и предупреждава, не значи че някой ги слуша и че войната в Украйна не е част от стратегията за постигането му, като приключи ще говорят пак. Ако и тогава не искат да говорят и други неща ще трябва да се случат.
Тая война почна 2014, просто света не знаеше детайлите и като цяло не му пукаше, с въоръжаването на терористи и пращането на чекисти в двете републики. Естествено, тогава се правеха на ударени, както и със зелените немаркирани човечета, дето нахлуха в Крим.

Каква е тая реторика, дето използваш. Какъв е Путин, че 'други неща трябва да се случат' ако никой не го признава за партньор в Европа. Какво искат е ясно - Донбас , заради фабриките и ресурсите. И да смачкат Украинците.

И я да те питам кога НАТО е имала някакви намерения да напада Русия, че го изтъкваш като аргумент? Или САЩ дори. Тея работи са само в главите на клошарите, дето си мислят, че са бедни, заради лошия запад и все някой им рови в паничето, а не погледнат вътре какви проблеми имат с корупция и кремълски чекисти на власт от 20 години.

'втората' армия в света - с гумени бутуши, оборудвани за местните условия - много блата и тонове комари. Как точно се вписва това в Украйна - не е ясно. Руснаците колкото и мизерни да са, те тея сериозно биха объркани с бездомници в Украйна.
f79ca37ac122ec2057c1fe83032e4f73.png

Vm0aAWX-VL4.jpg

От коментарите
"Магам и волшебникам не нужна тяжелая броня"

" Мужественные люди???? А почему закрыли свои морды масками? И в такой позорной форме,в резиновых сапогах!!??? Стыд и позор!!!"

" Соболезную, родным и близким"

" Тувинский спецназ в резиновых "берцах")) Стыдоба!!!"

" Господи, как же стыдно за zоотечественников, до слез!

Тыва - это беднейший регион России, они видимо насмотрелись на то сколько добра намарадерили наши вояки и решили так же


Има мислещи руснаци:
" А кого он еще мог отправить? Я москвич, свой бизнес, семья, никогда в жизни ни за какие медали не поеду в чужую страну."

" Отправились защищать Путинский дворец! Какой позор!"

Бах мааму, колко здраво и сипват в коментарите на Кремълските клошари.Най-накрая руснаците спряха да ползват тактики от всв и се върнаха към времето на руската империя. Тогава са пращали племената от единия край на империята да се бият на другия. Очаквам до 10-ина години да видим и истинска кавалерия по монголски образец. Скоро чакаме сирийците и африканците от Еритрия.
 
Последно редактирано:
Копаят дъното нещастниците. Ако това се окаже вярно, а като гледам, провъзгласилия се президент се хвалеше вчера, че ще ползват химическо оръжие, да изкарат навън хората от подземията https://t.me/rian_ru/158246

Иначе това им е шанса за химическо оръжие - за разлика от Кремъл - цивилизования свят би търсил доказателства - проби от почва и т.н.. - а рашките са затворили всичко - да не се чудите що българите не могат да си тръгнат от Мариопул. Сериозните медии мълчат, щото не може да се потвърди засега.

Терористите както винаги ще обвинят Украйна, добре че вече никой не ги слуша и обръща внимание какво лъжат от Кремъл. Чудя се само втора световна дали Гьобелс и идеите им са ги изписвали по BBC, щото "и другата гледна точка".


Ето и първоизточника.

"Slava Ukraini, I welcome you"
"Few moments ago - Russians carried out a chemical attack in Mariupol"
"At the factory of Azovstal, the fortress of Azov, the fortress of Ukrainian Fighters"
"What to say about practical side of attack - it's not big, three people have clear signs of poisoning of chemical compounds"
"Although, without catastrophic consequences"
"Even weapons of mass destruction - these idiots cannot use it fully"
"Speaking of morale side - it tells us one thing = Scare, Fear of (what you want to call) - of Russians."
"How did biological weapon came to be? [Here in Ukraine context] corrected it way better - Chemical weapon - came as a response to a total positional dead-end, of this scare of First World War [Not sure what he refers to] great explanation in comments"
"To escape this dead-end and to move forward they started using this in-valid, in-humane weapon like Chemical"
at 1:18 - 1:26 [I can't make it out - Anyone willing to help please comment]
"They must understand that using this type of weapon - it will go all around the world"
"World will find out that they are terrorist who break many conventions"
"This shows that they cannot take Mariupol, that they cannot take azovs, that they cannot take Ukrainian defenders"
"And due to this - they fall into a desperation and are left with nothing but (like in First World War) - use banned weapons"
"They think they are showing the power but in reality - they are showing weakness"
"Whatever happens - Mariupol will win, Azov will win, Ukraine will win, Slava Ukraini"
 
Последно редактирано:
Трябва да си безмозъчен дебил, дивак и като цяло тъжно подчовече, за да се радваш на такива новини, без значение кой подкрепяш, ако това се окаже истина.
 
Трябва да си безмозъчен дебил, дивак и като цяло тъжно подчовече, за да се радваш на такива новини, без значение кой подкрепяш, ако това се окаже истина.
Когато атаката е срещу гнусни нацисти, извършили зверства срещу невинни цивилни и пленени руски войници, трябва да си тотален ментален инвалид, за да не се радваш. Не се радвам - ЛИКУВАМ! Във възторг съм! Тия отрепки трябва да умрат до крак по максимално болезнен и мъчителен начин. Така се унищожава антихуманна идеология, която уж беше заклеймена в целия свят.
 
а рашките са затворили всичко - да не се чудите що българите не могат да си тръгнат от Мариопул.
Пак дезинформираш - може би неволно, не знам.

В Мариопул почти всички цивилни са евакуирани.

Българите, на които не беше позволено да си тръгнат, са моряците в Одеса, които бяха държани заложници от укро-наци режима, а не от братушките. Задържани много преди руските части да влязат в района. Стига с мантрата, че Русия е виновна за безобразията на укро-боклука.

Те си избиха хората в Буча. Те си удариха гарата в ... не помня името. Те са агресорите, подлагащи на терор мирните жители на Донбас - в продължение на 8 години, докато запада гледаше и мълчеше. Сега ще си сърбат попарата. Надявам се тая държава, еквивалент на злокачествен тумор, да бъде напълно унищожена възможно най-скоро и да се възцари мир на Земята. :)

Хубав и успешен ден. :)
 
Когато атаката е срещу гнусни нацисти, извършили зверства срещу невинни цивилни и пленени руски войници, трябва да си тотален ментален инвалид, за да не се радваш. Не се радвам - ЛИКУВАМ! Във възторг съм! Тия отрепки трябва да умрат до крак по максимално болезнен и мъчителен начин. Така се унищожава антихуманна идеология, която уж беше заклеймена в целия свят.
Тея пропаганди като изгорения българин Милев са смешни. Недей се опитва, не ти се отдава.


Впрочем, изпуснал съм, че Путлер е назначил Касапина от Сирия да ръководи тероризма в Украйна. Ей ги денацификаторите


4C003BB4-17A2-4A28-8BCC-4C141E9157F7.jpg

d361d7b553776fa513abc725d3d0c730.jpg


Така, че аз очаквам още повече геноцид и военни престъпления, отколкото имаше досега. В това са ненадминати.
 
Те си избиха хората в Буча. Те си удариха гарата в ... не помня името. Те са агресорите:)

:)


Я кажи кво прави трупа дето пуши цигара? И изкарахте ли БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че Руснаците са на учения и почивка, или още чакаме да се създадът? Буча как става тоя номер я кажи - 40 000 души излизат и почват да говорят с всевъзможни журналисти по улиците, след като орките си тръгват - през това време украинците 'нацистите' убиват 410 души, или ги носят отнякъде, нищо че убитите цивилни са граждани на Буча и датират от 2-3 седмици трупове. За гарата - ми че вие се похвалихте 5 минути преди удара бе, от ТАСС казаха, че са изтреляли високоточни оръжия срещу цели там. Не знам докога тая дебилна 'друга гледна точка' ще се търпи, някои хора не разбират, че да убиваш цивилни и да изнасилваш деца е престъпление.


Относно предния пост -

Мариупол е в Азовско, а не в Черно Море. В момента е вътрешно руско/окупирано, като единствения му изход "Керч канал" е от 2014 окупирана от русия територия. Отделно това "море" е пресилено казано море: най-дълбоката му част по спомен е 13-14 метра и се плава по строго определени и удълбани канали, които се владеят от орките. Прибави и това, че на света едва ли има капитан, който на своя глава да отплава в тая ситуация + липсата на гориво....заложници са изцяло моряците и страдат яко. Дано се намери решение скоро.
 
Последно редактирано:
Когато атаката е срещу гнусни нацисти, извършили зверства срещу невинни цивилни и пленени руски войници, трябва да си тотален ментален инвалид, за да не се радваш. Не се радвам - ЛИКУВАМ! Във възторг съм! Тия отрепки трябва да умрат до крак по максимално болезнен и мъчителен начин. Така се унищожава антихуманна идеология, която уж беше заклеймена в целия свят.


Добре, че няма модерация тука в кочината.Пък престъпленията на терористите не са само в Буча срещу цивилни Да не флуудвам темата с +18 неща, който иска може да си намери, има огромно количество материали и снимки/ видеа.

Ако руските терористи не ги бяха подпукали и осрали в северната част откъм Беларус, можеше и да се прикрие това, добре че се 'оттеглиха', че да излязат наяве зверствата. Това, че казваш, е че Украйна навлезе в собствената си територия и нападна собственото си население, а Русия влезе в територията на Украйна за да освободи Украйна от украинците.







Как беше - жертвата нямаше да е жертва, ако си беше разтворила краката сама.
 
Последно редактирано:
И тва е руска пропаганда


Всеки, способен да реве за био-отпадък, който избива деца, заслужава да сподели съдбата му. Точка!
 
Минавай на whataboutism-и.

И тва е руска пропаганда


Всеки, способен да реве за био-отпадък, който избива деца, заслужава да сподели съдбата му. Точка!

А тея дето изнасилват баби и 5 годишни деца и ги захвърлят по кладенците, и изтезават по мазетата - да ги посрещаме с рози така ли? И тая война нямаше да я има, ако Путлерчо не беше решил да създава две републики В УКРАЙНА. И това са Украински деца - добро утро. Не са Руски. Тъпото е, че рашките ползват убити деца за пропагандни цели на такива безполезни кретени, въпреки че кръвта на децата е благодарение на Русия. Ама трябва малко мисъл, за да достигнеш до подобен извод, руските ботове не могат да се похвалят с такава.

Искаш ли да ти кажа решението - прошляците терористи - да си хващат багажеца - и да си ходят в мамичка росии - и всичко приключва.
 
Последно редактирано от модератор:
И се засрами, недей да говориш за убити украински деца в Донбас, при положение, че защитаваш путлерската агресия, и 200 000 деца вече не са в украйна, а са по държавите, за убитите те първа ще се знае в бъдеще точна бройка.

Ако ти пукаше за украинските деца в Донбас, щеше да ти пука и за децата в Буча, или селцата, дето ги намират <10 годишни, изнасилени и по кладенци и канафки. Да не говорим, че твоите хора са виновни за всичко това.
 
Версията е ''не можем да потвърдим, значи е лъжа''. Ок, скоро ще излезе наяве и тая лъжа, но тя няма да се разпространи от сороските медии.


И се засрами, недей да говориш за убити украински деца в Донбас, при положение, че защитаваш путлерската агресия, и 200 000 деца вече не са в украйна, а са по държавите, за убитите те първа ще се знае в бъдеще точна бройка.
Сериозно ли ми говориш за срам, бе? Реве като ****** за убити изроди и подценява доказаната смърт на невинни деца в мирно време. Земи се скрий, че си жалък боклук и го изтъкваш с всеки подобен пост.

:)
 
Последно редактирано от модератор:
Когато атаката е срещу гнусни нацисти, извършили зверства срещу невинни цивилни и пленени руски войници, трябва да си тотален ментален инвалид, за да не се радваш. Не се радвам - ЛИКУВАМ! Във възторг съм! Тия отрепки трябва да умрат до крак по максимално болезнен и мъчителен начин. Така се унищожава антихуманна идеология, която уж беше заклеймена в целия свят.

Преди 2 седмици се надпреварвахте един върху друг, да четете морал как САЩ разработват химически оръжия в Украйна, как заради това са най-големите терористи и престъпници, а сега се радвате. Проблемите от интелектуални стават психични.
 
Сериозно ли ми говориш за срам, бе? Реве като 12-годишна пикла за убити изроди и подценява доказаната смърт на невинни деца в мирно време. Земи се скрий, че си жалък боклук и го изтъкваш с всеки подобен пост.

Ти си плесен. По-лошо - спората на плесен. Гъбичка, микоза. Земи се гръмни да не се мъчиш повече, че кислородът от матушка Русия идва на талази. :)

Супер дискусия става. Как се предполага да отговоря на тая повърня? @Blinky @coolice . Как се процедира с човек, който казва, че 5 годишни деца са 'убити изроди', не зная, hate speech-a е на ниво селската кръчма.

И не съм ти казвал, че украинските деца в Донбас не са потвърдени, а че нямаше да бъдат цивилни жертви, ако Путин не беше решил да създава републики в независима държава. Такива 'сепаратисти' се наричат терористи, особено спонсорирани от външни сили и даващи им снаряди и системи с ракети с малък / среден обсег.

МАТУШКА
 
Последно редактирано:

Горе