Украйна - Русия какво ви е мнението

Физика 5-ти клас не си ли учил? Верно, че сте русофили и се предполага да имате акъл за 2 стотинки, ама ходи чети какво е окисление. Аман от прости хора, сите русофили и антиваксъри.

278846232_112924768058107_1417222807186443570_n.jpg
 
@$INeed$ това го обсъждахме вече преди 20 страници, че кумулативен снаряд, не чупи дограма, ама фейк е щот нандибанди го е казала, дет си мисли, че с 4кт руснаците ще праят цунами.
Моя грешка. То много неща станаха ясни, че са доста измислени. Кофти, че така се спекулира с това. Да не говорим, че получаваме само западната гледна точка. Или поне нея ни натрапват. Същите педерунгели, които разпокъсаха България.
 
Хахаха, $INeed$ получи повишение от Римайнда!:D Голяма чест е, да знаеш, тук мнозина вече получиха същото:)
 
Оф и тоя е бил руска подлога, отиваш и ти в блока.
Не бате, имаш грешка, явно и в мозъка, но явно си фен на Санстефанския "мирен" договор. Или помниш като двудоларова *****.

Сори, ама Европа не ми е най-любимата групировка, псевдо европейски гражданино.
 
74% от износа на руски газ е към Европейския съюз. При едно евентуално ембарго, каквото се обсъжда в момента ще е много голям удар срещу Русия. Китайците плащат на много ниски цени, а при евентуални нови договорки, за новия газопровод, ще са в позиция за още по-изгодна сделка. Беларус дали изобщо ще може да плаща не е ясно, така че от гледна точка на приходи от износ на руски газ, ЕС вероятно има дял от близо 90%. Докато зависимостта на Европа е 35%. Руският газ за европейския пазар няма как да се пренасочи към азиатския, защото газопроводите нямат връзка, а русия изнася през газопроводи 84% от газа.

278080793_10160043709493464_388211637699946478_n.jpg
Пълни глупости. Всеки може си прави такива чартове :)....
 

Прикачени файлове

  • _123630757_optimised-russia_gas_exports-nc.png
    _123630757_optimised-russia_gas_exports-nc.png
    169.3 KB · Преглеждания: 10
Пълни глупости. Всеки може си прави такива чартове :)....
И кое в твоята графика е по-различно ? Ти си пуснал по страни, а аз съм пуснал ЕС, като общ пазар. Реално и двете показват едно и също.
 
Немците си го заслужават заради поддържането на Путин толкова години. Никой не казва, че ще е лесно и за ЕС но за Русия и населението там ще е много тежко. Ще видим, тепърва ще се усещат промените. СССР се разпадна под натиска на санкции, ще видим с Русия какво ще стане.
 
Физика 5-ти клас не си ли учил?
Това също ще го запазя за поколенията. На бате недораслото експертче - окисляването е химичен процес.

че кумулативен снаряд
Браво! Има полза, най-накрая успях да те науча, че не е кОмолотивен

Верно, че сте русофили и се предполага да имате акъл за 2 стотинки, ама ходи чети какво е окисление. Аман от прости хора, сите русофили и антиваксъри.
Не беше ли ти сръдливия, дето радееше за дискусия и се сърдеше, че те обиждат.

Немците си го заслужават заради поддържането на Путин толкова години.
Само дето същите тези немци крепят и ЕС ...
 
Последно редактирано:
И Украйна е независима от руския газ, ама купува същия.. от Полша.

Ето колко е независима.
 
То май Европа ще банкрутира преди Русия (макар да е с по добър кредитен рейтинг)...
Европа най-вероятно ще бъде вече под тотален американски контрол. Ще плати войната. Може дори преди зимата да бъде изправена до стената.
Инфлацията засяга всички. Но най-много държавите в Европа.
И тези условия, ще се използват за създаване на Европейска Федерация. Която ще е още по-зависима отколкото досега. Ще има фалити, много повече безработни.
 
iu

тук чета в градската библиотека
Размишлявах завчера под моя тефилин: за нашите ценности и кои сме ние, накъде отива тоя свят, колко дискриминация има, дори тук, в средището на толерантността - предприемач.ком...
При избора на аватари, трябва да се водите от идеята, че съфорумците ви асоциират с тях. Ся, да те асоциирам с неква руска кака с черно на очите... Ето, ремайнда, ако го видя на живо ще съм адски изненадана ако няма антенки на главата.
iu

Неговото име е Нийл Харбисън и има официална декларация от британското правителство, че е киборг.
Харбисън разглежда антената си като част от тялото си. Той също така казва, че разбирането му за света е станало по-дълбоко с импланта. Освен това той се оказва по-свързан с природата и се смята за транс-вид.
iu
iu

"Британският художник и композитор Нийл Харбисън, 34 г., който се смята за първия официално признат киборг в света, изнесе лекция в Киев на 23 април. Той дойде в Украйна по покана на семейство Загорий в рамките на # Проект MeeTheFuture."
Нандибанди да уважава нашите ценности и кои сме ние, ти чу ли кво ти разправям?
 
Нандибанди да уважава нашите ценности и кои сме ние, ти чу ли кво ти разправям?

Тва ли измисли под твоя нафталин?

Както вика Дефа ''при тоя писателски талант такива неща да правиш''. :D
 

Горе