Украйна - Русия какво ви е мнението

Видяхме тея складове, в Одеса - удариха 5 блока - големи оръжия ще да е имало в тея апартаменти,
Ма ти лично ли го видя, или слушаш нацисткото укро-правителство, което хич, ама хич не лъже?

Факт е, че при огромното оръжие, което се вкарва ежедневно в кенефа, фашистите губят. Днес и Херсон падна, утре може би Харков, кой знае... ;)
 
Ае да не вземе да останем без оръжия и да ни превземат македонците. :D
Бъди рахат. Киро ги накара да подпишат, че нямат териториални претенции към нас. Далновиден политик!
 
  • Haha
Реакции: Ivo_
Те и с Крим нямаха обща сухоземна граница ама виж какво стана...

България няма още дълго да е суверенна територия.
Причини: твърде сме малко, слаби сме, бедни сме, нагли сме, а и като гледам вече сме доста тъпи...

... от друга страна сме твърде секси и разполагаме с хубав терен.

Няма да ни прощават още дълго.
България тръгна да губи суверенитета си към края на 90те. След приемането ни в ЕС думата суверенитет и България нямат никаква смислена връзка.... и е много трудно да се бъдат поставени в едно изречение :)
 
Абе тука гледах една простотия и се замислих..... АЕЦ-ца може ли да спре, поради липсваща подържа и липса на гориво, както и затъкване с ядрени отпадъци, които няма да има кой да изнесе. Руски фирми. То единя блок така или иначе за е спян за ремонт, не знам дали ще могат да го пуснат без руснаци. Може ли рафинерията да спре, щото е руска и работи с руски петрол, отделно и трябва бая газ май. Цялата ни военна авияция май вече е приземена, поради същите причини. Може ли да изпаднем в ситуация, без газ, без петролни продукти и без АЕЦ. Хипотетично възможно ли е това се зачудих? Щото ако чичо Вова много иска, може и да се случи май..... :) Дано да не е така, ама все пак.... Не ми се рови за всичките теми сега да разбирам подробности. За газа стана ясно....

Споко, света ще продължи да съществува за нас, ако теглим една майна на Расия.
 
слушаш
Ма ти лично ли го видя, или слушаш нацисткото укро-правителство, което хич, ама хич не лъже?

Факт е, че при огромното оръжие, което се вкарва ежедневно в кенефа, фашистите губят. Днес и Херсон падна, утре може би Харков, кой знае... ;)

Факт е, че една снимка не могат твоите да покажат, какво са ударили точно. А ти да не си в Украйна, че знаеш, че изчезва техниката? Изпраскала си тотално.
 
Значи според Русоробите , Украйна остава без оръжие, благодарение на точните удари на Раша - пхахаха - прави сте, дори когато седите. Скоро да очакваме ли Украйна да капитулира? :hankey:

Може да не капитулира скоро ама вече направо не е интересно - всеки ден се случва това с часто тези 60 000 във - Руснаците си правят Граиндинг с артилерия след това бавно напредват. Обаче ти искаш да се цензурира другата страна да не го знаем.

18+



https://t.me/boris_rozhin/45409




Всичкото оръжие което запада е доставил досега би им стигнало за седмица с това темпо. Само им дава напразни надежди и повече и повече ще умрат.
 
Последно редактирано:
 

Пияния украинец в БГ голям проблем ви беше, ей ви един рашистанец, готов за война и той.
 

Сигурно ги сменят, щото са много кадърни и всичко върви по план! Не знам що си мислят, че ще се промени нещо, като един идиот го сменят с друг и цялата доктрина и армия им не струва.
 

Сигурно ги сменят, щото са много кадърни и всичко върви по план! Не знам що си мислят, че ще се промени нещо, като един идиот го сменят с друг и цялата доктрина и армия им не струва.

По данни от ГЩ на Въоръжените сили на Украйна - тези са пълни лъжци. :) Измислят си новини и победи. :)

Защо не снимат руски позиции и руски мъртви като побеждават и забраниха Телеграм на войниците, защото телеграм не филтира като другите социалки.
 
Ти май си голям фен на orange manМале още по-оранжав е станал, сега цъкнах клипчето ти.
 
Идеята на цялата галимация е да се обърне общественото мнение срещу Русия. Демек, ние сме невинни, не изпълнявайки указанията за плащане на руския газ. Русия е виновна, защото не прави компромиси специално заради нас, въпреки че правителствата ни са налапали антируската реторика от десетилетия. Колко трябва да си дебилен, за да се вържеш на това евтино театро?

Естествено, че така ни се пада. Русия ни е правила много повече компромиси, отколкото реално заслужаваме.
Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан, Сирия и Еритрия харесват този пост.
 
3394611_original.jpeg
main-qimg-2e87dff9b65e097f92cdb11e30b68a33.png

Мисълта ти е като на първокласник. Това, че има нацисти някъде, не означава, че цялата страна е нацистка. А пък в случая 45 милиона страна, заради 50 души от 900 души батальон. На всичкото отгоре никой от тези няма управленска позиция, а са просто едни войници.

img.php


Никой не е тръгнал да денацифицира Русия заради тоя идиот от Вагнер.

Голям анализатор, няма що - пише романи тука, а пропагандира като руски бот, че Украйна са нацисти заради 50 души - common sense под нулата. Нанди я разбирам - тя си е глупава и проста селянка, никакъв шанс да мисли сама - или е поглед, или е рт, или някой друг парцал, та нея я разбирам, че приема всичко като факти, от кремълските парцали - правим учение, няма да нападаме, нацисти, биолаборатории, славяно птичи грип по гъските, ковид създаден в украйна, нацисти в синагогите, Русия ще бие НАТО / САЩ, руснаците не убиват, ракетите не целят сгради, само военни НАТО съоръжения, МасКва се удавил от лошо време, торпедо дето създава цунамита, космически сили, санкциите не работят, САЩ искат войната, и т.н.. и т.н.. Ама ти как може все още, минаха три месеца - блещиш едни и същи глупости, за нацисти.
 
Последно редактирано:
Саше, мисълта ти е като на първокласник. Това, че има нацисти някъде, не означава, че цялата страна е нацистка. А пък в случая 45 милиона страна, заради 50 души от 900 души батальон. На всичкото отгоре никой от тези няма управленска позиция, а са просто едни войници.

img.php


Никой не е тръгнал да денацифицира Русия заради тоя идиот от Вагнер.

Голям анализатор, няма що - пише романи тука, а пропагандира като руски бот, че Украйна са нацисти заради 50 души - common sense под нулата. Нанди я разбирам - тя си е глупава и проста селянка, никакъв шанс да мисли сама - или е поглед, или е рт, или някой друг парцал, та нея я разбирам, че приема всичко като факти, от анализите - нацисти, биолаборатории, славяно птичи грип по гъските, ковид създаден в украйна, Русия ще бие НАТО / САЩ, руснаците не убиват, ракетите не целят сгради, само военни НАТО съоръжения и т.н.. и т.н.. Ама ти как може все още, минаха три месеца - блещиш едни и същи глупости, за нацисти.
На биричка ли си, кой туборг подред?:D Всички си ни подпукал наред, до сутринта нищо няма да е останало...:)
(Заеби форума - мушни се при полякинчето на топличко.;) Няма ли я сега там, при теб? Пусни нещо на компа, прнхъба при нас сигурно върви, още не са ни го спряли:))

Съвсем друго разправям аз, ама ти не четеш, или ако четеш - си го чупиш през твойта призма и не разбираш кво пиша. Ама аз и не държа никак де, всякак ме устройва чуждото разбиране.:)
 
Лъжци са, щото Путя така казва. Пък руски позиции снимат постоянно,

Лъжци са защото дори в пропагандните си кадри ползват Украинска унищожена колона - дотолкова не мога да заснемат истински кадри от победа. :) Тогава защо да им вярвам на цифрите от видеото.

Видеото с пропагандата за деня

Камиона е Краз KrAZ (Ukrainian: Кременчуцький автомобільний завод).

ясно личи от фаровете в бронята, само са шляпнали едно Z

Руснаците ползват Камаз - няма предница и Урал който няма фарове в Бронята и не ползват Кразове


kraz.pngkraz-dump.jpg


Имам още съмнения заради ПВО че руснаците почти не ползват - да не кажа че не ползват БУК М1 -

M1 е най старата версия и се произвеждаше и в Украйна личи си по дългия закрит радар отпред при ракетите в дясно - но не съм на 100% сигурен - - виждал съм само кадри на руски м2 и м3 - за камионите обаче съм

buk-m1.png


м1

tentara-ukraina-dilaporkan-kerahkan-5-sistem-rudal-bukm1-di-donbass-cmq.jpg



Ползват последните си M2 които са с по-новия радар, но ракетите са открити оцветени по същия начин.


SA-17_Buk-M2_9K37M2_surface_to_air_defense_missile_system_Russia_Russian_army_defense_industry...jpg


М3 - новия радар и вече идва с ракетни тръби
Buk-M3_Viking_SAM_medium_range_surface-to-air_defense_missile_system_Russia_Russian_defense_in...jpg
 
Последно редактирано:
Имам още съмнения заради ПВО че руснаците почти не ползват - да не кажа че не ползват БУК М1 -

M1 е най старата версия и се произвеждаше и в Украйна личи си по дългия закрит радар отпред при ракетите в дясно - но не съм на 100% сигурен - - виждал съм само кадри на руски м2 и м3 - за камионите обаче съм

Surface-To-Air Missile Systems (53, of which destroyed: 26, damaged: 1, abandoned: 7, captured: 19)​


Цък


Иначе за какво им е вече? Украйна няма самолети, а и имат С400 в Севастопол, не че има много рейндж 400км май, но поне е нещо.

От тези горните, и трябват за дронове, ама е овъркил да стреляш дрон с С300/С400


@Лошият Ползват си и Краз Орките



Не и гледай много ПВО-тата на рашките - виждаш, че всичко им еднакво почти - рециклиране както могат - западните подобни играчки са в пъти класи от рашистанските безаналогови системи.
 
Последно редактирано:
Заеби форума - мушни се при полякинчето на топличко
Явно му е сложила квота :) - Тая вечер искам да нахраниш яко Русия и Путин в темата иначе KURWA (това е полското общо ползвано за псуване ) няма цуни гуни. И нашия трупа точки :)
 

Горе