Украйна - Русия какво ви е мнението

Друг път спираш да пишеш, днес реши да минеш на лична основа, все признаци за липса на аргументи.
Бъди поне малко мъж. Ако тоя пост е нападка на личностна основа, значи си твърде изнежен. Освен това се вижда от километри, че постът е шеговит.

Да се коригирам от сутринта. Оказа се, че самата украйна е врътнала кранчето. Ама, така де - кой командва тука?

 
Най смешното от последните дни е, че Украйна ще спечели евровизия :D

Пък тая песен с този инструментал е копи-пейст от българския фолклор ...

 
Бъди поне малко мъж. Ако тоя пост е нападка на личностна основа, значи си твърде изнежен. Освен това се вижда от километри, че постът е шеговит.

Да се коригирам от сутринта. Оказа се, че самата украйна е врътнала кранчето. Ама, така де - кой командва тука?

Не е нападка, а прехвърляне на разговора на лична основа, понеже няма аргументи.
 
Бреее, тука на Нова-та лайка (един от супер редките му; не знам къв са прай - не го кефим, тъпи сме му, или идеята за лайк му е лигава, фейсбукарсо-тийнейджърска нещо, то си е тъй де - детска работа) вижте под какъв номер се падна:

Members who reacted to message #9111

Мен, като луд астрологичен фен, веднага ми направи впечатление. Видя ли Нова: кой са дърпа от лайка - съдбата го издебва!

Що така еможионален го раздаваш? Ко ми е на лайка? Потърсих кво ми готви съдбата под номер 9111, ма ми излизат само руски сайтове, а аз на тия от га редитамайнда зарече.. не смея да ги ЦЪКна даже.
 
Браво. Е на това му се вика inner vibe. Интересно е и какво е посланието зад Johnny B. Johnny Deep и други заешки дупки водещи към Страната на Чудесата. И Шапкаря. Да не го забравяме.
 
Украйнска бежанка страда за родината си в Гърция!


Украинска бежанка, лежаща гола на плажа с разперени крака, даде интервю за местния телевизионен канал МЕГА:
„Не можем да се върнем в Украйна, защото сега имаме война и всичко е трудно в моята страна. Затова доведох майка ми тук и заедно се опитваме да изградим живота си.“


Гърците бяха възмутени.

Скандалът започна Стефанос Дамианидис в Twitter, като написа възмутен призив към украинците: „Какво показвате на света? Почти голо „момиче бежанка“ от Украйна ни казва, че се опитва да си върне живота. Как точно?“ с лакираните си нокти ли?

Колко е вярно не зная, но пък е забавно ( това е за украинските партизани в темата )
 
Готово уредиха ни два кораба втечнен газ за юни.
Само да не стане като със самолетите. Човекът все парите - каза ще видим :D
 
Поздрав за @етерИум.

...От Саша Барън Коен, платен профи топ провокатор.

Контричка, я си глей там овощията и животинките. Не знам кво пак ме забъркваш с некви настроения, като доказано оби4ам всички хора и като малък чатаджия в мирката съм писал на стих дори.

Оби4ам вси4ки хора на земqта -
арменци, българи, будисти.
Обиchам и животните в полята.
Обитшам даже и жудиsти.
 
Последно редактирано:
Украйна било еврейска земя.
От тва по-провокативно (и подмолно) здраве му кажи o_O
Оо, тва е нищо, ти знайш къв филм (по думите на самите изговарящи думите). Подготвям един як спам (който беше подготвен, но си изтрих пак файлчетата, щот съм тъпак, и ся наново). Уж за забавление, но...времето ще покаже кво и що. Нема значение кво го мислим бъдящето, коги не сме на мястото на звеното за вземане на важни решения. Нъл' тъй:)
 
От жител на Лвов
vk03052202.jpg
 
Украйна било еврейска земя.
От тва по-провокативно (и подмолно) здраве му кажи o_O
А равинчито на 2:13-14 мин, ако не се лъжа е Шмул Каменецки, главния равин на Уркайна. На мен на него ми прилича
iu

Лошо няма, жив и здрав да е, да иляди! Ма глей в кво участва:) Не знам дали мнозина днепропетровци мислят радушно като мен.:)
 
газови новости (от вчера):
"Германия иска да замени руския газ, но преговорите с Катар не вървят.

Преговорите вървят изключително бавно. Според немския телевизионен канал N-TV Катар настоява за дългосрочен договор за поне 20 години, но Германия планира да стане климатично неутрална до 2045 г.

До 2035 г. Берлин вече възнамерява постепенно да прекрати използването на газ - според последния закон, приет от кабинета на страната, до този момент енергийният сектор трябва да бъде практически свободен от емисии на въглероден диоксид.

По-рано министърът на енергетиката на Катар Саад ал Кааби заяви, че е невъзможно бързо да се замени руският газ в Европа. Той добави, че Qatar Energy ще може да доставя значителни обеми на европейския пазар едва от 2025 г."
+
"Русия може да спечели, ако ЕС наложи петролно ембарго, тъй като ще спечели още повече - икономически наблюдател на швейцарския вестник Neue Zurcher Zeitung Джералд Хосп.

Hosp смята, че цените ще се повишат незабавно, но Русия ще продължи да доставя на ЕС петрол, който вече е поскъпнал от известно време.

Освен това, добави експертът, от ембаргото ще се възползват Китай и Индия, които ще могат да получават петрол от Русия на по-ниска цена."
+
"Транзитът на руски газ през Украйна днес може да спадне с 18% поради липсата на изпомпване през станция Сохрановка, следва от данните на украинския оператор GTS"
 
Последно редактирано:
За сведение и радост на нанди и компания:

"Вчера 07:00, Британският учебник "Английски за военните" бе открит в базата "Азов" в Мариупол. Той преподава поздрави в армиите на НАТО, "чете" ивици, презрамки и шеврони, боравене с карти.

На една от страниците фелдмаршалът на Хитлер Ервин Ромел е наречен велик военачалник, наред със Суворов, Нелсън и Вашингтон."
ocr
ocr


Не е фейк, защото бях там и лично откъснах страниците. После ги продадох на РИА Новости за златни рубли.
 

Горе