Украйна - Русия какво ви е мнението

Как Украйна създава героичните си битки :)

 
Сега разбрах защо статиите които пускаш за икономиката са с негативен уклон и взимат по-лошите прогнози - Цитира се Генади Зюганов това е лидера на КПРФ - Комунистическата Партия на Руската Федерация. Те са за смяна на системата като искат да върнат Комунизма и не харесват Набулина - гласуваха срещу нея. :) Ако статията е с източник близък до КПРФ ясно защо е такъв неритива на статията. Това е все едно да четеш статия писана от някой от герб как се справя Кирчо - Или миналата година да си чел в Дневник как се справя Баце.
Кви прогнози, къв уклон бе, Добричко? Веднъж цитирали Зюганов в контекста повеишаването на цената на хляба и нашия - изваждайки цитата от контекста - всичко разбрал!:):) Хахахахах. А другите източници дето цитират, проверимите факти и прочее, които се бият с мантрите ? А всичко друго досега? То кви прогнози и уклон има? И то ли Зюганов комунягата го каза?

То нормално де: в твойта главица сичко е "НАШТЕ срещу ВАШТЕ", всичко дето някой казва трябва да е в нечия полза и в нечия вреда. Не може в полза стъпканите навсякъде от всички обикновени орица, трябва централа да се избере и да се маа безкритично. Не може свободно да гледаш как е и що е и да отбелязваш - с факти - всичкото лошо независимо откъде идва. Всичко е трол срещу трол с опоркинщайн словоблуднене. Браво!

Ти си бати партийната салфетка, позорна история (ма ти каза, че си и инокулиран, ето как изглежда инокулираното убиване на безкритричността от другата страна...на дъгата):). Виж, Лош, руска бисквитка, тичай, бау-бау-бау. Ти си на нандиту героя! Бати срамната историйчица си ти.:):) Чугунени геройчета от мемата.

РУСИЯ ПЕЧЕЛИ И ВСИЧКО СЕ ПОДОБРЯВА!
 
Последно редактирано:
А, Лош, многократно повечето ми постове със същият и дори по-голям "негативен" уклон против Украйна, Щатите, ЕС, за зелената измама и напъните за трансджендъризирането на децата, за пландемичните поробителни практики...тях кой ги писа? (И за нацюгите в Украйна също - най-обстойно от всички тука взети заедно.) Някой зюганов ли?
За тях що никой не ме сръчка (освен от хард проамерикоукрите?). Няма ли проблем? Само ако е срещу Русия ли е проблема?
:D:D:D
Партийни глашатайчита (дано поне гушки нещо напълните, да не е само морално удовлетворение).:)

Закони на обективността:
Няма добро и лошо. Лошо правят само ненашите. Нашите никога не правят лошо и всеки, който твърди оратното - с квито и да е факти - е слуга на ненашите (които единствено правят лошо)
 
Последно редактирано:
тоя какво му има, че копипейства като луд?
ходи в хардуера, че ше изпуснеш началния час на дневното Поклонение пред Св. Байдън и Великата Американска Империя (и поредните доказателства, че Украйна побеждава с много, ей ся след малко, винаги след малко).

не се прави на остроумен, с много не ти се отдава;)
 
Брау контра - пущай Мартата да върви, за фон доде си бачкаш по компютрите. Малко е педалче момчето, ама сегааа, ний сме си толерантни. Важното е кво казва, а тва дето казва - на него най-върви за фон. Тъй:)
Тамн се бях загледал и се чудех как и аз да си нареда една библиотечка за фон, ама то пък ако почна да ръся акъл пред камерата ти и мене ше изкараш педалче, което си е свого рода инстант дебънк.

А Вацев никога не се е интересувал и не е коментирал битовизми от рода на Ковид и ваксини.
Човекът оперира на съвсем друго (извисено) ниво.

Има си достатъчно хора дето ровят за кирливите гащи на Путин.
 
Тамн се бях загледал и се чудех как и аз да си нареда една библиотечка за фон, ама то пък ако почна да ръся акъл пред камерата ти и мене ше изкараш педалче, което си е свого рода инстант дебънк.

А Вацев никога не се е интересувал и не е коментирал битовизми от рода на Ковид и ваксини.
Човекът оперира на съвсем друго (извисено) ниво.

Има си достатъчно хора дето ровят за кирливите гащи на Путин.
Отне ми време да ти схвана неповторимото чувство за хумор, но всъщност се оказва, че ти си непоправим добронамереняк (и към мен също) с непотушим позитивизъм.
 
В крайна сметка трябва да призная, че обичам Путин (колкото всеки друг мислещ и действащ за народа си управник, не повече). Обичам го повече от всички вас и следя личният му сайт, кой от вас го следи? (Не следя на Зюганов, Байдън и Си Дзинпин, Трюдо или друго, щото не струват нищо).

Бих препостнал всичко, но не мога да прекача снимките, предприемач не дава:(

Биография
интереси
Релаксация
 
М/у др. @contra , като стана дума, виж кой бил от обратната страна на дъгата:


Красовски на гейпарада в Ню Йорк.

Трябват ли маски на гей парад, според Красовски (според който руснаците, които не спазват мерките и не се бодат са гадини, дебили и врагове на народа).

Търсих нещо компроментиращо за тоя Сашо Балу, некво музикантче-пънкарче, за пръв път го чувам. Но сигурно е платен либерал, не потърсих достатъчно.
https://www.youtube.com/watch?v=Si9B7LhAods

Същият Красовски, който казва на руснаците:

„Врагове на народа“: RT атакува руски активисти, които се противопоставят на задължителната ваксинация​

Question More?​

средата на декември, 2021 г

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F7a346df1-5895-4801-b3ba-79342c5855f7_1071x541.png

Стивън Колбърт от Русия

„Врагове на народа“: това е името на смелото разследване на RT срещу руски активисти, които имат резерви относно задължителната ваксина срещу ковид.

Срещахме някои от тези „врагове на народа“ и всъщност те са доста очарователни и замислени.

Няма субтитри на английски за този шедьовър на RT, защото очевидно този вид сталинистки клопки не е предназначен за западната аудитория на мрежата, която знае, че RT винаги задава повече въпроси.

(Няма го видеото след санкциите. "Няма достъп в държавата ви". Горките РТ, тц-тц, вече не могат да ги гледат на Запад как наричат противниците на задължителната вакса със съсиреци "врагове на народа". Их начи!)

Самоопределящият се „филм“ – с участието на любимия „журналист“ на RT Антон Красовски — е едночасова обиколка на силата, включваща уморени и лесно опровергани точки за разговор, които руското правителство използва, за да принуди хората да приемат недоказано лекарство, което не предлага очевидни епидемиологични полза.

Вместо интелигентна дискусия и анализ, ние се отнасяме със странни кадри на Красовски, който маха около снимки, закачени на червена въже за пране. Това е много интересно и задълбочено.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fc3a54b4f-6dd5-40bb-9fbb-5b4184993084_1430x864.png

Но RT ми каза, че Sputnik V е безопасен и ефективен?

Около 12:15 ч. RT смело представя разсъжденията на директора на Gamaleya Center Александър Гинцбург, който настоява, че няма причина да се съмняваме в Sputnik V, защото се основава на изпитана във времето платформа, която е била използвана за създаване на невероятна ваксина срещу ебола. Това е… лъжа. Много голяма и откровена лъжа . RT трябва да се срамува. Те не се. А трябва.

Може ли RT да посочи една-единствена ваксина, която Gintsburg успешно представи на международния пазар преди Sputnik V? Разбира се, че не, защото не съществува. Скандалът с присвояването обаче беше готин.

По принцип целият „филм“ е много комичен и напрегнат опит за масово убийство на герои. Това всъщност не опроверга това, което казват „враговете на народа“: знаете ли… може би принуждаването на хората да приемат лекарство без дългосрочни данни за безопасност е лошо препоръчително? Може би няма смисъл да се ваксинират децата? Може би QR кодовете нямат полза за здравето?

Това грубо хитово парче всъщност е голяма победа за злите „анти-ваксери“, защото Красовски споделя клипове на интелигентни хора, които казват изключително разумни неща и се преструват, че са „разбрали“ моменти. Не са — Красовски е просто ужасно объркана и измъчена душа.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fba3fc47e-def3-4249-863d-1a4f5e909bbc_1116x1280.jpeg

Мда.

Наистина не ни пука за Красовски — той е гладен за валидиране, който се старае, от типа „журналист“, който процъфтява в RT — но ако искате да научите повече за неговия произход... той е интересен човек.

Между другото, защо Красовски не преследва английския редактор на RT „Russia desk” Брайън Макдоналд, който ни каза, че се „колебае” относно задължителната ваксинация? Време е RT да отсее анти-вакс петите колонисти!

Честно казано, нивата на двуличие и безсрамие в RT са просто извън класациите.

Това е медийна организация, която се преструва, че е някакъв светлинен фар за недоволните западняци, които се борят с тоталитаризма на COVID по целия свят. „Свобода над цензурата, истината над разказа“ – това е биографията в Twitter на RT.com.

Тогава имате истинския RT, който определя всеки, който се осмели да зададе въпрос
, враг на народа.

А RT се финансира от руски данъкоплатци. Просто помислете за това.


Гниенето отива направо към върха. Главната шизоидна Маргарита Симонян на RT – която никога не пропуска възможността да обвини мразещия истината Запад, че се опитва да заглуши нейните Question More кръстоносци – очевидно работи ръка за ръка с Красовски по неговия невероятен филм.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fe725d101-aca2-4f38-84fa-6389fbd0ce27_1276x675.jpeg

Gross.

Това изобщо не ни учудва. От една страна, Симонян непрекъснато плаче като малко бебе за това как RT е малтретиран и злепоставен от сговорни гиганти от Силиконовата долина и злобни хора в Twitter. От друга страна, Симонян те смята за предател, ако не си съгласен с нейния побъркан насилствен вакс мироглед.

оттук-оттам...​

RT продължава да ни дава подаръци - "Врагове на народа"​


Във филма, публикуван в YouTube на 13 декември, изрично се казва, че противниците на ваксинацията са врагове на народа.
3404958_600.jpg

Изглежда, че на 13 декември Russia Today пусна филм на другаря Красовски „Врагове на народа“ в канала си в YouTube без причина. Където професорите Павел Воробьов и Владислав Шафалинов се оказаха едни от героите. Необвързаните лекари и учени от Big Pharma пречат на тяхната истина. Много пречат. - https://t.me/sevseal/1761

2bZygFaX3lQhjRQlT5PPzND-yVyHyJkrBWOIz_SHrmsMR6gdETf0p8ZonAnvdeCDPcEWTbSsQpkU9MsjAWBRGMxOysf61NqtYbs1CEcWmvvQqO-g2de_fjBNhAcat5HZrM3IX5ZK

Филмът на журналиста на RT Антон Красовски, публикуван в YouTube на 13 декември (в момента с повече от 300 хиляди гледания ), директно заявява, че противниците на ваксинацията са врагове на народа.


scale_1200

Филмът е пълен с такива изявления:








scale_1200

Телеграм канал"Визия за бъдещето " написа:






scale_1200

Телеграм канал Седмият печат отбелязва, че филмът на Красовски може да е свързан с търговските интереси на големите фармацевтични производители:


Този път официалният всеруски гей Красовски направи цял рекламен документален филм за нас с Александра Машкова, професор Шафалинов, Ксения Алферова, Егор Бероев, Анна Шафран и други уважавани хора. Красовски грациозно нарече филма „Врагове на народа“. Защото, както знаете, той мечтае да „съди по законите на военно време“ всички онези, които се противопоставят на принудителната ваксинация. На какви „хора“ всички сме врагове, е открит въпрос , като се има предвид, че самият Антон искрено вярва, че „всички хора у нас са антиваксири, активни антиваксинатори“.Между другото, да, бях прав, явно искаха да запишат интервю с мен специално за този шедьовър. А хубавото момиче от RT, уви, ми закачи юфка, убеждавайки ме, че „RT не е само Красовски“. Явно има само един. - https://t.me/parfentiev_club/1117



А RT се финансира от руски данъкоплатци.
---


+ 21.05.2022; Маргарита Симонян - гл. редактор на РТ - заявява в програмата на Владимир Соловьов:
"Много се радвам, че Русия се събуди и сега създава нова "световна религия"."
:)
Открит гей - за което никой няма нищо против, разбира се, жив и здрав да е - и служител в държавна медия, нарича "врагове на народа", дебили и какво ли още не, руснаците, които се противопоставят на инокулацията с експериментална генна терапия. В страната, която открито се противопоставя на либералната западна поквара и казва, че е пазителка на точно обратното, на традиционно ценностното.

Готино, нали? И доста либерално. Някак знаково.

(Пак се ровя в бельото и провокирам и подстрекавам, их да ми се не види и ниската класа. Такъв съм си, ниска топка, признавам и съжалявам, нямам оправия.:( )
Ще опитам да се поправя, ще положа усилия. Лек ден.
 
Последно редактирано:

Масова ваксинация и изменение на климата: любопитен дневен ред в руския Давос​

25-ият международен икономически форум в Санкт Петербург ще промени играта​


https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F5f7f128f-b897-4a54-a8bb-ff86c48d74e4_981x480.png


Oligarchic Burning Man на Клаус Шваб завърши миналата седмица и всички прекараха страхотно време, предсказвайки колко хора ще умрат от глад през следващите дванадесет месеца. Всички с изключение на руските олигарси и кремълски апаратчици, които бяха грубо изключени от тазгодишните празненства поради санкции.

Няма проблем. Русия има свой Давос – Международния икономически форум в Санкт Петербург – и тазгодишният дневен ред ще изпари Федералния резерв.

Първото нещо е първо: ако искате да дойдете на тази луксозна конференция, трябва да имате отрицателен тест:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F932c8cff-f875-4278-9a41-d83aeb18b92e_1788x463.png

Без вируси ли сте? Добре. Ето извадка от „бизнес програма“, която трябва да започне на 16 юни:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F5d360515-1910-49a9-81a3-6f6fb6a3b57f_761x254.png

Фалшиви новини за страшния вирус, о, не, какво да правим:

Добре.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F7c234c6c-a781-41c6-8452-50368c00e73a_1218x234.png

Руските бизнес лидери са притеснени от климатичните промени:



Какъв страхотен въпрос: Реална ли е възможност за създаване на международна банка за климатични технологии? Това е първият въпрос, който бих задал, ако провеждах бизнес конференция в страна, която просто прекъсна всички връзки с Дегенеративния Запад.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fef359275-f39e-4c13-af67-a44b2916c7b8_1306x249.png

Руските бизнес лидери също се ангажират да се уверят в това, че всички са ваксинирани завинаги:


Ако четете между редовете, това е още едно доказателство, че руското правителство е на няколко дни от разобличаването на одобрения от СЗО Вакс-терор.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F45c00f64-f3e6-4413-b662-d0c03b9b4adb_868x251.png

Русия напредва със своята система за контролни точки за вируси „санитарен щит“. Олигарсите смятат, че това може да бъде голяма бизнес възможност:

Толкова много добри въпроси.

Между другото, кой е главният спонсор на това многополюсно събитие? Хайде де, нали знаеш:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F9a1c0b35-89a7-4ed6-a74b-c16bd5066ee6_1565x520.png

Херман Греф ще направи основно обръщение за Кабала както го направи на конференцията през 2012 г.? Надяваме се:

(Не се притеснявайте. Той се „шегуваше.“)

Би трябвало да е страхотно събитие. За съжаление Клаус няма да бъде там. Може би следващата година?
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F6859c759-1b8d-483b-bf4a-47fbcc353250_993x684.png

(По-прости времена. (източник)

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fbf65d611-4382-498a-a990-94aea38ac9f1_1195x696.png

Ще те намеря, Греф.

----------------------------------------------------

Няма проблеми, нали?
Всичко е както казват от централите, тоест - наред.
Тука сега каква е разликата с Давос, която разлика ще е от огромна полза на руснаците, а не като в кирливия Запад, където се гаврят с хората и им гласят 100 пъти по-долна робия (ако останат живи)? Че не ми стига пипето да разбера.
 
Кви прогнози, къв уклон бе, Добричко? Веднъж цитирали Зюганов в контекста повеишаването на цената на хляба и нашия - изваждайки цитата от контекста - всичко разбрал!:):) Хахахахах. А другите източници дето цитират, проверимите факти и прочее, които се бият с мантрите ? А всичко друго досега? То кви прогнози и уклон има? И то ли Зюганов комунягата го каза?

То нормално де: в твойта главица сичко е "НАШТЕ срещу ВАШТЕ", всичко дето някой казва трябва да е в нечия полза и в нечия вреда. Не може в полза стъпканите навсякъде от всички обикновени орица, трябва централа да се избере и да се маа безкритично. Не може свободно да гледаш как е и що е и да отбелязваш - с факти - всичкото лошо независимо откъде идва. Всичко е трол срещу трол с опоркинщайн словоблуднене. Браво!

Ти си бати партийната салфетка, позорна история (ма ти каза, че си и инокулиран, ето как изглежда инокулираното убиване на безкритричността от другата страна...на дъгата):). Виж, Лош, руска бисквитка, тичай, бау-бау-бау. Ти си на нандиту героя! Бати срамната историйчица си ти.:):) Чугунени геройчета от мемата.

РУСИЯ ПЕЧЕЛИ И ВСИЧКО СЕ ПОДОБРЯВА!

Аз ти чета само постовете за икономика, защото да с наредят нещата както ги искам запада трябва да губи икономическата война и това и се очертава - ефекта от 6 пакета санкции върху руската икономика, е от два до 5 пъти по слаб от ефекта от ковид локдауните, и ще споря по всякакви постове който се опитват да пишат колко им е зле. Може да не им е идеално ама са далече от какво се случва тук :)


Другите постове не съм ги чел не мога да споря за тях. :)
 
М/у др. @contra , като стана дума, виж кой бил от обратната страна на дъгата:


Красовски на гейпарада в Ню Йорк.

Трябват ли маски на гей парад, според Красовски (според който руснаците, които не спазват мерките и не се бодат са гадини, дебили и врагове на народа).

Търсих нещо компроментиращо за тоя Сашо Балу, некво музикантче-пънкарче, за пръв път го чувам. Но сигурно е платен либерал, не потърсих достатъчно.

Същият Красовски, който казва на руснаците:


Открит гей - за което никой няма нищо против, разбира се, жив и здрав да е - и служител в държавна медия, нарича "врагове на народа", дебили и какво ли още не, руснаците, които се противопоставят на инокулацията с експериментална генна терапия. В страната, която открито се противопоставя на либералната западна поквара и казва, че е пазителка на точно обратното, на традиционно ценностното.

Готино, нали? И доста либерално. Някак знаково.

(Пак се ровя в бельото и провокирам и подстрекавам, их да ми се не види и ниската класа. Такъв съм си, ниска топка, признавам и съжалявам, нямам оправия.:( )
Ще опитам да се поправя, ще положа усилия. Лек ден.
Не виждам защо да ме интересува какво става вътре в Русия.
Имат си проблеми хората, псевдодемокрация, разни се опитват делят обществото и да смучат бенефити от това отделеното стадо и т.н. Като навсякъде почти.

Просто мисля че е полезно и за България в средно и дългосрочен план ако Руснаците или който и да е друг попрецака Запада и като цяло да спънат настоящите тенденции и да попроменят курса.

Ние в Русия няма да влезем (тва дето ужасява милениалите), щото те никога не са имали такива амбиции за такива работи. Още по-малко пък сега по Путиново време.

Ама щеше да е добре да бяхме в добри отношения с тях.
 
Последно редактирано:
Първи юни мина. Някой възползвал ли се е от 25-те стотинки? Реалност ли са или продължаваме да говорим. Хората зареждаха от холандците с 5% отстъпка при цена с лев надолу. Напук на обещания за просперитет с вдигането на цената отстъпката им замина на половина в проценти. Войната влезе в четвърти месец. Ще постигнем ли 100% инфлация до зимата?
 
да с наредят нещата както ги искам запада трябва да губи икономическата война и това и се очертава


 
Прилагам така, защото приложеноето ''медия'' продължава да не работи с фейсбук постове, @Blinky.

 
 
Честито, докато РФ се чуди как ще прави лади от 70-те, някои отиват на 6-то поколение самолети ( не самАлЬоти) и NGAD
Да не стане, че събират смартфоните от населението и да им вадят чиповете.
Хинт: Тъй като разбираш не само от авиация, но и от OSINT провери световните доставчици на неон примерно. Ако разбира се до тогава Тайван не е китайски.
 
Да не стане, че събират смартфоните от населението и да им вадят чиповете.
Хинт: Тъй като разбираш не само от авиация, но и от OSINT провери световните доставчици на неон примерно. Ако разбира се до тогава Тайван не е китайски.
И на хелии, че и той замина
 

Горе