Украйна - Русия какво ви е мнението

Много хубаво че си гледал видеото и е пробудило някакви емоции. Значи ще ти е по-лесно да си представиш и някои ярки сцени от българската история, които очевидно са ти били спестени:


Запитай се къде е логиката в това ти и обкръжението ти да храните такава "историческа" ненавист към Русия, и да сте напълно летаргични и толерантни към хиляди пъти по-големите зверства на един друг народ и засягащи ДИРЕКТНО прадедите ви.

Няма много логика. Просто са ви спестили ключова част от историята и са я заместили с нещо друго (изфабрикувано в по-голямата си част).

ПП. Само е странно че ти докъм 20+ годишна възраст си останал някакси имунизиран и за 10-ина години са успели да те докарат до сегашното състояние на редови social justice warrior, а именно такъв дето се пали онлайн по ситуации, незасягащи го директно но представени му като висша форма на несправедливост и изискващи остра реакция.

Само да допълня:

Това е същият човек, който се кефеше за убит журналист (не войник, не изрод от нацистки батальон, а журналист) и ни пращаше да ходим да го заместим като тор за слънчогледа.

Той не се възмути от рязаните пениси и избодени очи на руските войници - не се трогна и иначе така чувствителния ''свят'' (разбирай 10 държави от агресивния запад).

Не се трогна и от 8-годишния геноцид над мирни хора в Донбас. Не се трогна и от изгорените живи хора, които възстанаха срещу организирания от сащ майдан.

Сега е обаче силно възмутен. Изпадна в амок - получи нервна криза.

Не очаквам да види връзката между някои политически действия от последните дни и поредната провокация в стил Буча. Периодично се правят такива постановки, защото кукловодите виждат, че тия дето трябва да бълват омраза към Путин и Русия имат мижав интерес.

След вчерашните разговори между Лавров и Блинкен, след африканското ''турне'' на Лавров, нещо се мъти. Очаквам до дни поредната безумна и несправедлива стъпка срещу Русия.

Кой знае кво става сега на вайбъра. Нанди и RetarD се извиняват, разбират, уточняват за една известна умереност в отношенията си, за по-мек изказ. Ееех, нищо не знаем ние..:)
Никак даже. :)

Писането на вайбър беше необходимо, защото е тъпо след нечии епизодични нервни кризи да остава дълготрайна омраза. Той се извини, аз също и тонът в темата, поне между него и мен, стана по-нормален.

С Нандито не искам никаква връзка, сакън.
Ах, разби ми сърцето... А аз така силно исках..
 


На второто видео е този с ножа ( дауна със шапката ) , от друго пропагандно видео от прокремълските парцали за дезинформация и фалшиви новини.

Същата работа, като хората, дето ги биеха с чукове и ги записваха и ги мъчеха по 20 минути докато не и строшат всички кокали в Сирия /2017-2018. Попадал съм на няколко такива, а даже не бяха и терористи, срещу каквито твърдяха че се бият. Тоз успя да стане най-мразения човек в интернет, като гледам и на ниво разузнаване много желаят да се видят с него, а разни групи военни дават и награда за този - с тези отличителни белези и характеристики - няма да отнеме много време.

ООН да мисли какво ще прави, като даваха гаранции, и Аз бях казвал, докато Лошия тук ни обясняваше колко добре се грижат за военно пленниците , че да стоят в Тунелите, и да могат на някой да му резнат гърлото, преди да ги убият, е по-добре, отколкото да те мъчат и унижават и подлагат на мъчения - пияни дегенерати и утрепки от блатата.

С изценировката - към 100-тина ранени, и 50 убити - такова нещо не сме виждали от времената когато руската пияна сган убива 22 000 ОФИЦЕРИ ( висшисти ) - клането в Катин, и добре, че са немските войници, да открият труповете, и да започнат да дават вой какво се е случило, че да се разбере размера на престъпленията.
Че с цялата си наглост, русия организира и собствено 'разследване', и понеже са ги стреляли с немски пистолети - това им е твърдението - щом пистолета е немски - значи са убити от немците - 50 години отричане и плюене и набеждаване. Грам не се е променила кочината - нито откъм садисти, нито откъм начин на действие и зачитане на живот или конвенции.
 
Последно редактирано:
Писането на вайбър беше необходимо, защото е тъпо след нечии епизодични нервни кризи да остава дълготрайна омраза. Той се извини, аз също и тонът в темата, поне между него и мен, стана по-нормален.


Ах, разби ми сърцето... А аз така силно исках..
Извинявай, но втора употреба не искам.
 
Може също да пишеш например защо все още няколкото докладвани още вчера рано сутринта постове на махленчото, в които казва, че съм наркоман, все още си стоят? Обаче например, неговата тема беше скорострелно "почистена", малко след като репортнал. Как става това? Въпрос на какво е? (То си е направо отговор де, толкова много говори само по себе си.)

Е, това си е класика, бате. ;) Запазена марка на форума.

Да, форумът е с доста либерална модерация, което е добре. Тъпото е, че и на най-грозните обиди не се реагира, ако са дело на ''наш човек''. Виж, ако наш човек пусне какъвто и да е безумен репорт или изрази някакво желание, това е заповед и се действа светкавично.

Ся, ако Блинки изобщо се включи, ще плесне поредната порция от неговия специалитет ''хъката-мъката - нищоказване''. И пак няма да махне обидите към теб. Това мога да ти го гарантирам 1000000000000%.

Със сигурност някъде в аналите на форума още си стоят милите обръщения ''мърша'', ''миндил'' и не помня още какво, отправени към мен от uphero/sky, въпреки моите репорти. Тук се научих да псувам такива индивиди и колкото да не ми харесва и на мен - 100% работеща формула. ;)
 
Тая реч на един американски военен, пак почват да я шерват от тея дни


"We’ve seen war. We don’t want war. But if you want war with the United States of America, there’s one thing I can promise you, so help me God: someone else will raise your sons and daughters."

Добре, че толкова пари, техника и логистика вкарват, за да помогнат на страната да се защити, ама май идва време за тоя израз, който използва, и да се прави коалиция с цел мир в Украйна - който иска да не умира - да си отива в неговата страна. Путин нали така викаше - Всеки президент има право да поиска помощ и ние се отзовахме на Ассад". Добре, че поне в началото на войната плашеше всички, които помагат, и последните 2-3 месеца се поокопити, че никой не му обръща внимание.

Цял свят гледа да уважава военно пленниците, защото се ползват за leverage и размяна, и може ти да си на тяхно място другия път, и ще искаш месо и вода, и легло. Подписвани са и една камара резолюции и отношение, а диваците за пореден път доказват какви са пред целия свят, и това, а не си представям още какви неща са правени, и няма доказателства към този етап, нито свидетелства. Та дотам беше с гаранциите на ООН и червения кръст, че руснаците не са диваци и могат да спазват женевските конвенции.

Руския трол пак почва да се смее и на такива постове, в които няма нищо смешно - ама да - то това нещо разправяше как бягащите от войната са измет и не заслужават да живеят. Хич не ми е смешно на мен, а пък не желая и да гледам какво пише - да пита я кажи за САЩ, или да ни обясни как Русия са добрите в тоя филм - ние нещо сме се объркали и да завърши изречението с "това е факт" - не мерси.

 
Последно редактирано:
Понеже тук има фенове , на такива неща, ето ви ВАГНЕР в действие в Сирия.



Даже и Ислямска Държава не бяха на това ниво - поне дрогираха и рязането на главата гледаха да става бързо и видеата с цел пропаганда.


Докато се кефите на горните видеа, как режат тестиси и чупят кокалите с чук на хора - Украинците са показали малко точност и са комплексирали руските твърдения за ' високоточковите' им оръжия, дето ги гледаме от началото, какво бомбят, та :
какво значи отклонение сантиметри, и как са ги наредили всичките дупки в редичка - една до друга. Ей така да си знаят.




 
Последно редактирано:
Нямаш идея, защо го споменах. ,,
То и ти нямаш.

Я, кажи на хората - ремайнда ти шушна, че сме писали на вайбър, нали? :)
 
То и ти нямаш.

Я, кажи на хората - ремайнда ти шушна, че сме писали на вайбър, нали? :)
Всъщност @ReminD не ми е казвал нищо
 
Чакаме оная харпия Лиз Тръс да дойде и да победи Путин, както обеща.
Че БоДжо падна жертва на злия диктатор, за съжаление.
 
Умни и надарени хора с въображение и креативност, които винаги са търсели другата гледна точка паднаха в капана на собтсвеното си търсене.
 
След вчерашния nervous breakdown (нервен срив - за хората, които не се срамуват да говорят на родния си език) на Ремайна, си викам, я да видя какво ще покажат по въпроса по новините, щом толкова много ''хора'' са се възмутили и възпалили. Изгледах всичко, ама - Тцъ! Нищичко, ничево, nothing. Явно въпросният случай не е толкова ''чист'', че да обслужи интересите на агресивния запад, знам ли... Случаят остава на ниво ''занимавка за редит-педитата'', защото иначе нямат какво да правят..

И за да няма спекулации: като човек, който не убива дори паяци и стоножки, абсолютно не приемам жестокостта - от който и лагер да идва. Такива изроди не бива да живеят, защото са очевидно тежко увредени на ментално ниво и нормалният живот за тях е истинско мъчение. За нас също.
 
След вчерашния nervous breakdown (нервен срив - за хората, които не се срамуват да говорят на родния си език) на Ремайна, си викам, я да видя какво ще покажат по въпроса по новините, щом толкова много ''хора'' са се възмутили и възпалили.
Взе да говориш с моя речитатив.
 
Взе да говориш с моя речитатив.
Знаеш ли значението на термина?


Правилният термин в твоя случай е ''празнословие''/''словоблудство'' - човек, който използва речта само за да вдига шум, без да влага смисъл в думите. Или поне ние, аудиторията не откриваме такъв в повечето случаи. :)

И, моля те, никога не прави аналогия между моите и твоите постове. Съгласна съм да приема, че моите са с по-ниско качество, отколкото, че има каквото и да е сходство между тях.
 
Знаеш ли значението на термина?


Правилният термин в твоя случай е ''празнословие''/''словоблудство'' - човек, който използва речта само за да вдига шум, без да влага смисъл в думите. Или поне ние, аудиторията не откриваме такъв в повечето случаи. :)

И, моля те, никога не прави аналогия между моите и твоите постове. Съгласна съм да приема, че моите са с по-ниско качество, отколкото, че има каквото и да е сходство между тях.
Знаеш ли колко се двоумя да ти простя или не.
 
От известно време Павло (от Украйна) съвсем се е разпищолил, не се крие и видимо вече не го е страх че може да го мобилизират.
Какво ли може да означава това?

 

Горе