Украйна - Русия какво ви е мнението

Ей това не мога да разбера.
Тоест мислиш, че им даваш информация, те я разбират, но се правят, че не разбират. И ти си викаш абе те се правят, но всъщност им трябва тази информация така ли
Не точно "правят". То си е истинско, схема от заучени реакции (като bio-AI). Нали ти каза "всеки си знае неговото", излизаш на "бойното поле" и провеждаш "сражение" с наличното био-ИИ. Всички яко се правим.
(Но тва не значи, че инфото не влиза. Влиза, влиза...:) Така че "работата" е свършена.)
 
  • Like
Реакции: OSH
Така че "работата" е свършена.
А, тогава защо си толко недоволен, мама му стара?

Па, кАжи Браво, потупай по рамото, погали по главица. Действа поощрително на обучаващите се..:confused:
 
А хеее, ади де. Ти й разправяш че Русия са...не искам да го казвам, да не се приема за прозап. наратив, ама реално погледнато са дори по-напред в трансхуманистичните простотии (и законодателно вкл.), както и в други занул-глупости.
И те викат: Русия ше спаси човечеството от западната простотия.

Потупване по...(тебе може по д-то да те потупам, добра ученичка си, даже най-добрата;) :):):))
 
Извинявай, но втора употреба не искам.
Много неочаквано изказване от полупрофесионален вехтошар.
 
Цъквам тва набързо и ви пожелавам лек ден:

...
За съвременните изучаващи външната политика на САЩ Бжежински е по-известен с това, че въоръжава муджахидините в Афганистан, за да провокира Съветския съюз във война, която ще им даде, по думите на самия Бжежински, „ Техния Виетнам “. Официалната версия беше, че САЩ са започнали да въоръжават афганистанците след инвазията, но Бжежински след 11 септември призна, че това не е вярно .

Бжежински:
Да. Според официалната версия на историята помощта на ЦРУ за муджахидините започва през 1980 г., тоест след нахлуването на съветската армия в Афганистан на 24 декември 1979 г. Но реалността, внимателно пазена досега, е съвсем друга: Наистина, На 3 юли 1979 г. президентът Картър подписва първата директива за секретна помощ на противниците на просъветския режим в Кабул. И същия ден написах бележка до президента, в която му обясних, че според мен тази помощ ще предизвика съветска военна намеса.

Америка провокира СССР във война, която има приблизително 500 000 - 2 милиона смъртни случая и разселени милиони бежанци. Въоръжаването на муджахидините, които по-късно се превърнаха в Ал Кайда, се взриви в лицето на Америка и може би беше отговорно за събитията от 11 септември и терористичните войни, които не могат да бъдат спечелени, които оттогава разкъсаха Близкия изток.

Влиянието на Бжежински върху политиката на САЩ обаче е по-дълбоко, през 1997 г. той написва книгата The Grand Chess Board – on American Primacy and its Geostrategic Imperatives. Неговият мисловен процес ни дава представа за съвременната външна политика на САЩ и по-специално за настоящото желание на САЩ да интегрират Украйна в НАТО и ЕС.

Украйна, ново и важно пространство на евразийската шахматна дъска, е геополитически център, защото самото й съществуване като независима държава помага за трансформирането на Русия. Без Украйна Русия престава да бъде евразийска империя. Русия без Украйна все още може да се стреми към имперски статут, но тогава ще се превърне в предимно азиатска имперска държава, по-вероятно да бъде въвлечена в изтощителни конфликти с възбудени централноазиатци, които след това ще бъдат негодуващи от загубата на скорошната си независимост и ще бъдат подкрепени от техните събратя ислямски държави на юг.

Някъде между 2005 и 2010 г. Украйна, особено ако междувременно страната е постигнала значителен напредък във вътрешните си реформи и е успяла да се идентифицира по-ясно като централноевропейска страна, трябва да стане готова за сериозни преговори както с ЕС, така и с НАТО.


Нежеланието на Америка да съществува съвместно в многополюсна система, постоянното желание за разширяване на Pax Americana и отношението на международните организации да се отнасят към населението като към необразовани селяни, чиито умове трябва да бъдат оформени от мелодията на експерти и пропагандисти. През 1970 г., като професор по политически науки в Колумбийския университет, Бжежински изрази своя афинитет към технократична държава за наблюдение, когато публикува Между две епохи: Ролята на Америка в епохата на технотроника .

„Такова общество ще бъде доминирано от елит, чиито претенции за политическа власт ще се основават на предполагаемо превъзходно научно ноу-хау. Невъзпрепятстван от ограниченията на традиционните либерални ценности, този елит няма да се поколебае да постигне политическите си цели, като използва най-новите съвременни техники за влияние върху общественото поведение и за поддържане на обществото под строго наблюдение и контрол.
...

Чао.
 
Около Тайван напрежението расте. Излизат клипове със струпване на военна техника по югоизточното крайбрежие на Китай. Китайските медии съобщават, че два от три китайски самолетоносача са напуснали базите си, а в района има 3 такива на САЩ и не се знае колко подводници. В същото време, самолета на Пелоси продължава курса към Тайван. Само да попитам, това влиза ли в плана за новия световен ред или като стане белята тогава ще спуснат новото инфо?

296297435_461563518856297_2699226505342492531_n.png


Самолета на Пелоси...

295673968_2911790392458070_2264302105229483795_n.jpg
 
Евала ако ни отърват от реанимираната мумия.
 
Само да попитам
А аз само да попитам: чий го дири тая дърта мастия там? Колония ли имат, щат ли, що ли?

Подклаждат едновременно няколко войни, ма вие ''западняците'' се правите на улави.

Днеска са убили и новия лидер (наследника на Осама) на ал кайда. Сега ще си назначат нов.
 
Казаха, че ще се включат сили от страйкър груапата на самолетоносача им там, самолети, и т.н.., и ще направят 'балон' около самолета, за да са подсигурени.

Чувате ли се какво говорите, нали ако открият огън Китай, ще е обявяване на война - просто показват зъби.

To така се почва война срещу суперсила, стига фантазии.
 
Ето добър анализ на ситуацията с Тайван.


Чувате ли се какво говорите, нали ако открият огън Китай, ще е обявяване на война - просто показват зъби.
То и Путин уж показваше зъби на Украйна, ама виж какво стана.
 

Няма такива филми, война заради визита, щото на теб не ти изнася нещо - само Капутин се е разписвал с такива войни. Нали трябва пред света да се обяснят защо.
 
То и Путин уж показваше зъби на Украйна, ама виж какво стана.
И какво стана? Взеха си всичко тяхно и мислят да продължат още. :)
 
И какво стана? Взеха си всичко тяхно и мислят да продължат още. :)
Що се чешеш, където не те сърби? Имам предвид, че може да започне нова война ама ти си толкова обсебена от тая Русия, че дори не вникваш в контекста на разговора.
 
ама ти си толкова обсебена от тая Русия, че дори не вникваш в контекста на разговора.
Ма, ти споменаваш Русия и аз опонирам на конкретно изречение/внушение. Не се занимавам с целия ви контекст, щото е ясен. Контекстът е: сащ разпалват едновременно няколко войни.
 
Ма, ти споменаваш Русия и аз опонирам на конкретно изречение/внушение. Не се занимавам с целия ви контекст, щото е ясен. Контекстът е: сащ разпалват едновременно няколко войни.
Тръц...
 

Горе