Украйна - Русия какво ви е мнението

Ако НАТО се беше намесила, войната щеше да приключи за по-малко от седмица,
А ако НАТО не искаше прокси война с Русия, операцията в Украйна дори нямаше да започне. ;)
 
Да, интересни неща има в статията, да...

Има лека горчивина в гласа на Шадоу, докато той размишлява върху това, което е видял, и жертвите, които войната има върху цивилните.

„Говорим за цивилни, които умират всеки ден“, каза той. „Воювах в Ирпин, а след това бяха открити масови гробове в Буча, нали?

„Ако НАТО се беше намесила, войната щеше да приключи за по-малко от седмица, но тъй като всички седяха и гледаха, виждаме всички тези цивилни да умират."

Дай линк към тази статия.


Norman Brigade

https://www.facebook.com/NormanBrigade/


Wali

https://www.facebook.com/walinews

Директно от източниците...
 
Значи, докато сапунисвате, спирате водата, а докато се бършете - може да я оставите да си тече.

Урок №1 за дебилни евро-либерасти

 
И нека се посмеем дружно от сърце. Поне да е весело началото на седмицата. За тези, които не са на погребението на Лизи-две, разбира се...

1663582455552.png
 
Един танк срещу цяла база с US наемници... Да ревем ли сега колко са лоши рашистите?

 
Един танк срещу цяла база с US наемници...
Как един танк, мога да запълня няколко страници с оставени муниции, техника и пленници. Даже имаше снимки на оставени списъци с личния състав, явно бая са бързали.
 
Armenian protesters demand their country leaves Moscow-led military alliance

Чувам, че и преди няколко дни големите му "парнтьори" са го нахокали за войната. Скоро може да последват и други страни, които да наппуснат CSTO и живот и здраве Молдова и Грузия също да се освободят от руското иго.
 
Armenian protesters demand their country leaves Moscow-led military alliance

Чувам, че и преди няколко дни големите му "парнтьори" са го нахокали за войната. Скоро може да последват и други страни, които да наппуснат CSTO и живот и здраве Молдова и Грузия също да се освободят от руското иго.
Вече всички го оставят да ги чака, а преди войната никой не си го позволяваше.

1663587544841.png
 
Боже, как си търсите малки радости в живота. Пуснах ви пресконференцията му в събота. Ако бяхте гледали, сега нямаше да се излагате с жалките повърни на медии като дойче зеле.
 
Малко пътуване във времето. Различни времена, едни и същи "умници". Който разбрал, разбрал...

New York 1941 г.

307331527_10160014667086011_5946488402235581937_n.jpg
 
Предсказание за Русия от преди 5 години. Не са никак далеч с обзора си.


Само нашите путинофили продължават да твърдят че Беларус живеели по-добре от нас и че военния бюджет на Русия бил колкото този на САЩ
 
на бай Тошо изказванията за целите проводници не бяха толкова смешни!

 
Междувременно, по руските медии са решили да казват и истината. Интересни неща. Химарсите уж бяха унищожени още преди да гръмнат, сега пък признават, че били ефективни, че НАТО бил силен съюз и тн. Само нашите мужици още държат фронта и се правят на ударени. Талев не случайно е казал едни думи, които си важат и днес. Това смекчаване на тона (и от Путин и от медиите), дава знаци и за други неща но предстои да видим.

 
Абе нищо не казвате за референдумите? И тези ли са напълно законни и морални? И тук ли няма зелени човечета, които да "убеждават" хората да гласуват?
Интересно ми е да се наслушам на ментални гимнастики, само и само да завъртите нещата, че всичко е напълно нормално :D Нищо, че Путин от 20 години си присвоява чужди територии по този начин.

Според мен цялото това начинание се прави, за да може когато Украйна нападнат тези територии и Русия да могат да обявят мобилизация, тъй като имат сериозен недостиг на жива сила. Вие как мислите?

ЕДИТ: сега видях, че вече е обявена частична мобилизация. Даже псето отново ни е заплашило със ядрени оръжия ...
 

Горе