EGraphix
Well-Known Member
Да, Русия е известна с това че по време на война цени много човешкия живот на войниците си.Думите на Песков са големи загуби и всеки загубен войник е голяма трагедия. Извадени от контекста и CNN направо получиха оргазъм.
Да, Русия е известна с това че по време на война цени много човешкия живот на войниците си.Думите на Песков са големи загуби и всеки загубен войник е голяма трагедия. Извадени от контекста и CNN направо получиха оргазъм.
Ама пусни си "Ергенът" или някое Розамунде филмче, защо си товариш главицата с тея работи?!На мен да. Тая зверска пропаганда и дебилни изцепки на политическия ни ''елит'' ме изнервят ужасно, въпреки че съм свела до минимум гледането на проамерикански телевизии.
Редник Пеев е един от младите войници, които отговарят авиационното въоръжение. „Без оръжия изтребителят е просто един самолет“, смята редник Пеев.
Ама пусни си "Ергенът" или някое Розамунде филмче, защо си товариш главицата с тея работи?!
Обикновена граната би потрощила прозорците на целия първи етаж. РПГ или снаряд на поливината блок. Стрелял съм с РПГ и съм бил на учения където са поразявали цели противотанкови 9К111 Фагот. Нямаш на идея каква е звуковата вълна от подобен взрив.Впрочем с теб имаме недовършен спор от седмица относно снимката с разрушения БТР - питай познат или човек, който е бил военен, дали комулативен снаряд от nlaw/ друго рпг би строшило дограма прозорци. Да ти каже, че тая снимка на няколко места я срещам, първо от бандито, после от теб.
Обикновена граната би потрощила прозорците на целия първи етаж. РПГ или снаряд на поливината блок. Стрелял съм с РПГ и съм бил на учения където са поразявали цели противотанкови 9К111 Фагот. Нямаш на идея каква е звуковата вълна от подобен взрив.
Само да кажа, че КАТЮША.ОРГ е лично моя заслуга, не знам как се приписа тихомълком на Тупана. Готов съм да сезирам Форумното Ръководство, ако трябва и до съдебна зала ше стигнем!До там ли ти стига мозъчната дейност. Я влез в катюшата да преведеш още некоя статия, гледам имат страхотни лайна, теб чакащи:
![]()
То на тая снимка нямаше ли и взривени коли?
Не съм я давал аз, не ми се рови назад, просто гледах какви са пораженията от комулативен снаряд.. и ми беше интересно да сравня.Имаше, дай я пак и виж.
Имаше. Та искам да обясня, че прозорците се чупят от идарната вълна дори и от обикновена граната. Когато гръмне РПГ още при изтрела не знаеш къде се намираш, а при взрива е майко мила. Но няма проблем стъклата явно са им бая корави в УкрайнаТо на тая снимка нямаше ли и взривени коли?
И за Ноке съм подбрал